Når det går den forkerte vej

Får han nogensinde et normalt liv

Får han nogensinde et normalt liv

Åh Det går ikke godt. Lægerne tror han har en lunge sygdom i form af cyster på begge lunger, hvilket forklare at der går hul og de kollapser. Det er en livsfarlig lidelse og de kan først operere når han er over 2 år gammel 😞 og i den tid må han nærmest ikke være uden overvågning, da lungen kan gå i stykker ved meget gråd eller overanstrengelse😞😞😞 vi skal tilses nu af lunge eksperter på mandag og så finder vi ud af hvor svær en grad han er ramt i og hvad pokker der foregår i hans lille krop. De siger at det ikke har noget at gøre med, hvornår han er født, da dette er en medfødt defekt.

Jeg fatter stadigvæk ikke at det her sker…..De siger at det ikke bliver sidste gang han skal i respirator. Hele vores liv står over for en total ændring og nogle meget hårde år. I løbet af næste uge får vi forhåbentlig noget mere info. For et par dage siden, var vi helt knust over at han “bare” havde hul på lungen og at der var væske, men vi håbede da på at vi ville være home safe om nogle uger med en rask dreng og så fik vi det her at vide med cysterne. Det er den ene dårlig nyhed efter den anden. De næste par dage bliver frygtelig nervepirrende.

Jeg sov hos mine svigerforældre i nat og var sammen med a og a og så havde M en nat hos Arthur. Det var rart at få lidt luft og se mine elskede to bøffer efter de mange dage, men jeg fik næsten ingen søvn, for jeg vågnede hele tiden fordi jeg troede jeg hørte hans alarmer gå igang. Kl 03 i nat stak farmor mig så en sovepille. Jeg er fuldstændig drænet og kan knap fungere 30 min af gangen uden at græde.

Idag da jeg gik imod de store døre tilbage på hospitalet, fik jeg det fysisk dårligt. Det her sted er så fuld af ulykkeligehed og smerte. Alle græder på gangene og stemningen er tung og sørgelig. Den anden dag hørte man en kvinde skrige/græde meget højt og jeg tør slet ikke tænke på, hvad grunden var til det. 😞😞

Dagene går ulideligt langsom og da jeg ikke må holde ham, så sidder og ligger jeg bare i en seng og kigger ved siden af ham.  At kunne lufte hjernen og dele med jer føles som en ventil. Tak for jeres massive støtte. De søde kommentarer varmer i de lange sørgelige nætter og dage.

Får han nogensinde et normalt liv Får han nogensinde et normalt liv

 

 

 

 

148 kommentarer

 • Camilla

  Hej Sarah Louise.

  Må jeg spørge dig, Hvad den sygdom din dreng havde/har hedder?
  Vi har lige været til MD scanning og de mener at vores lille pige har noget der hedder CCAM/CPAM.
  Ved godt dette er et gammelt indlæg, men jeg håber alligevel du ser det 🙂

  Mange hilsener Camilla Stjernholm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er HELT enig med Kathrine!!!
  Super godt indspark. Man kommer SÅ langt med et positivt mindset.
  Håber I kan komme lidt væk fra hospitalet hvor stemningen er tung og trist, så i nemmere kan fokusere på det positive.

  Positive vibes jeres vej!

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kære Sarah Louise,

  Det er en rigtig trist situation, I er kommet i, men ro på og hold hovedet koldt. Den lille fyr ser rigtig sød og dejlig ud. Han ser stærk ud, det skal han nok klare!!

  Lad være med at fokusere på, om han får et normalt liv etc., det ved ingen – heller ikke lægerne uanset hvad de kommer med at diagnose, det er spild af tid at bruge krudt på de negative tanker, fremtiden kan ingen spå om. Fokuser på det positive – han lever, du har nogle dejlige børn, mand etc. Det er en svær tid og den skal I igennem nu desværre men husk på at mirakler findes – også for jer!

  Kort tid efter jeg fødte min datter, fik jeg den hårdeste dom af lægerne fra Riget, jeg havde uhelbredelig kræft og skulle igennem mit livs mareridt med kemobehandlinger over en 3 årig periode.

  Mit liv var fuldstændigt ødelagt, og jeg brugte det meste af min tid på at høre på lægerne om, hvor syg jeg var, at jeg aldrig ville blive rask, og at jeg ikke ville kunne få flere børn etc., og ja at gå ind og ud af Riget hver uge og få den ene dårlige nyhed efter den anden var ikke til at bære, og til sidst lukkede jeg fuldstændigt af for alt det negative lort, jeg ville leve, jeg var nybagt mor, så jeg besluttede mig for kun at fokusere på det positive selvom det var en rigtig svær tid, men det handlede om liv eller død for mig.

  Jeg er i dag 43 år, har været rask de sidste 6 år, og sidste år fødte jeg en sund og velskabt dreng, som kom helt naturligt til trods for lægernes hårde dom.

  Livet er fuld af gode ting, så masser af gode tanker og kærlighed, troen på livet, bed til Gud – bed om hjælp og styrke i denne svære tid, så skal det nok gå :-))

  Varme og positive tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Sarah

  Jeg er selv mor til 2 for tidligt børn, og det er bestemt ikke med smil, jeg husker tilbage på knap 6 uger på neonatalafdelingen.

  Jeg kan kun opfordre til at tale med nogle professionelle, som kan støtte jer igennem det hæslige forløb, I går igennem.

  Jeg sender dig og din familie de bedste ønsker for fremtiden ☀️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Kære Sarah Louise
  Åh hvor er det frygteligt for Jer. Jeg sender Jer en masse god energi og kærlige tanker. Hold fast i håbet om, at det vender for Jeres lille guldklump.

  Der findes mirakler – tro mig. Vores egen datter blev akut indlagt for år siden, da hun har helt nyfødt. Hun havde feber og stoppede med at trække vejret derhjemme. Vi kom hurtigt på sygehuset og i gode hænder.

  Desværre viste det sig, at hun havde fået meningitis (bakteriel hjernehindebetændelse). Det var nervepirrende og ganske frygteligt ikke at vide om man var købt eller solgt. Ville hun dø? Ville hun blive hjerneskadet? Hvordan skulle vi nogensinde komme igennem sådan et forløb? Hvad havde vi gjort, siden vi og vores datter fortjente sådan et sygdomsforløb?

  Jeg vil ikke trætte/bekymre dig med det lange indlæggelsesforløb. I stedet vil jeg bare fortælle dig, at Caroline i dag er 4 år og fuldstændig rask – og lige så fræk som alle andre børnehavebørn :o) Så selvom alt ser så forfærdeligt sort ud og man ikke kan se meningen med noget, så findes der de gode historier (mirakler) ude omkring i DK.

  Mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Izabella

  Jeg håber at eksperten siger at det slet ikke er så slemt som det ser ud til nu. Og at I snart får ham med hjem! De kærligste tanker til jer!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Det går lige i hjertet, og tager mig selv i at tjekke bloggen/insta lidt oftere om der skulle være godt nyt.
  Sarah Louise du er en fighter, og lille A har garanteret fået samme vilje og styrke som sin mor. Derudover har du masser af kærlighed at give af til dette lille menneske og resten af din lille familie – er sikker på at i som familie nok skal komme igennem det.
  Sender varme tanker til dig og din dejlige familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Tænker på jer og håber det bedste ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender alle mine tanker i jeres retning. Heldigvis er han født ind i en smuk og dejlig familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gittr

  Tænker meget på jer. Har også været et langt neonatal forløb igennem.
  Det er så helt utroligt hårdt og en unfair start på livet.
  Jeg sender jer de varmeste tanker og masser af energi til jeres lille stærke prins.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej igen Sarah,

  Jeg har også prøvet at ligge på Neo i mange uger. Jeg skal selvf. ikke sige hvad du skal gøre, men for din egen skyld, vær bedre til at bruge dit netværk end jeg var.
  Brug jeres venner og familie, SIG hvad I har brug for, sig de skal komme med mad og drikke til jer på hospitalet, for du skal spise osv osv.. Sig også direkte til dem hvis du ikke ønsker at de skal komme ind på selve neo og besøge dig, de kan bare komme med maden og andre fornødenheder og gå igen. Folk omkring vil elske at hjælpe dig, og jeg kom altså også gerne hvis det var!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Tanker og god karma til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Til Arthurs mor
  Jeg synes, at det er så sejt, at du har overskud til at dele med os – og ønsker jeg ALT ALT ALT ALT ALT ALT ALTALT ALT ALTALT ALT ALTALT ALT ALTALT ALT ALT det bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg græder for jer, hver gang jeg læser dine indlæg, og krammer mine raske unger lidt mere. Jeg tror vi er mange, som pumper så mange positive tanker og god karma i jeres retning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Bedste tanker og ønsker for en positiv besked fra lægerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg tænker på jer
  Mange hilsner ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Synd for den lille gut , for hans søskende og for hans forældre . Ønsker jer alt det bedste.
  Men hvor er han heldig at han har fået lige netop jer som forældre. To fantastiske overskuds mennesker fyldt til renden med kærlighed. Det må give ham de allerbedste odds i livet fremad ..

  Kærlig hilsen Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne møller

  Krydser alt hvad jeg kan for at det hele får en god slutning. Kan slet ikke bære det i mit hjerte at det går sådan for jer lige nu. (((( Håb!! Kærlighed!!! For arthur)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Jensen

  ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  10.000 tanker til dig og dine – håber alt det bedste for jeres smukke lille Arthur❤️❤️ Kan kun forstille mig, hvilken smerte i gennemgår lige nu og mit hjerte græder med jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Mange kærlige tanker til dig og familien. Håber det bedste for lille Arthur ❤️
  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Tænker simpelthen så meget på jer, og håber hver gang jeg tjekker, at der står noget godt nyt om Arthur. Krydser alt jeg har, og sender bønner til i alle kommer lykkeligt ud på den anden side. Husk at stå sammen – sådan er i stærkest ❤️ Har Albert og Alma set ham? Hvis/ikke hvordan har i forklaret dem situationen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit hjerte græder med dig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aberete

  Positive tanker og håb til jer….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thea

  Krydser alt hvad der krydses kan :'( Fuck hvor er det uretfærdigt og meningsløst, det som har ramt jer! ØV, LORT OG RØV! Shit det er uretfærdigt!! det gør ondt i hjertet at læse og kan slet ikke forestille mig, hvilken smerte I går igennem.

  Men uanset hvad, så er lille A heldig at han har fået jer som forældre, for hvad der sker fremadrettet, så er i helt sikkert de stærkeste og mest kompetente forældre man kan få! Det er ihvertfald det indtryk man får, når man gennem mange år har fulgt med på bloggen og har set hvordan storesøster A og Storebror A bare er helt fantastiske, veltrivende, glade og super lækre unger!

  mange tanker jeres vej – jeg håber, at i snart får medgang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Kære Sarah
  Det gør mig så ondt for dig og din kæreste, og jeg håber mest af alt for jer, at I får opmuntrende svar fra de lunge eksperter.
  Når livet pludselig giver en udfordring af de store, er det jo så forskelligt, hvor og hvordan vi mennesker (og mødre) finder trøst. Jeg håber, du ved, hvordan du skal finde den. Mest håber jeg, at din kæreste og dig kan følges i sorgen og dermed støtte hinanden. Men måske finder du også din helt egen opskrift, som bliver din tro følgesvend, når livet bliver meget svært. Det håber jeg meget.
  Hvor er han fin, jeres yngste lille fyr. Tillykke med så dejlig en lille dreng.
  Håber I har nære mennesker omkring jer, i det omfang I magter.
  Og prøv at styre frygten. Lige nu ved I ikke, om han er så hårdt ramt, som I selvfølgelig frygter. Frygt er en satans tilstand. Så nådesløs, smertefuld og kaotisk. Rolig søde Sarah.
  Jeg sender dig ro og tanker…
  – og beder en bøn for Arthur…
  God nat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Møss

  Jeg har knap ord der kan beskrive hvad jeg føler for Jeres situation. Det gør mig så frygtelig ondt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille E

  Det må være forfærdeligt hårdt for jer allesammen men heldige Arthur kunne ikke være kommet til en bedre familie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Puha. Hvor er det frygteligt. Får det helt dårligt på jeres vegne. Kan huske da min søn var indlagt og det var “kun” RS-virus, hvor kede af det vi var, da han folk c-pap og havde små dyk i respirationen. Det I går igennem er simpelthen umenneskeligt. Håber sådan i får gode nyheder i morgen og jeres lille Arthur snart får det bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fay

  Åh lille pus dog ❤️
  Neonatal afd er desværre ikke det fedeste sted at være indlagt..

  Håber der er gode nyheder imorgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg beder en lille bøn for Jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Alt det bedste til jer og Arthur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Der grædes en del tårer i de her dage, når jeg læser om jeres hårde hårde rejse med et alt for uskyldigt lille barn.
  At have fulgt din/jeres skønne rejse mod jeres 3.kærlighedsbarn og glædet mig på jeres vegne, har været fantastisk – det gør ONDT helt ind i det inderste af mit hjerte, at jeres lille Arthur får sådan en hård start på sit liv❤️
  Jeg tænker meget på jer og beder en bøn i det stille! Tænder et lys for jeres lille dreng og de andre små børn som også har startet deres lille liv, på en urimelig og barsk måde!
  Ingen ord kan lindre din/jeres smerte, hold ud! Lille Arthur er stærk, det kan jeg mærke ❤️❤️
  Mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Fuck altså, rent ud sagt! Livet på neo er simpelthen noget af det værste og hårdeste. Ikke nok med, at man selv står med et barn, der simpelthen ikke skal starte sit liv sådan et sted, så går man også rundt mellem forældre, der deler lige så meget sorg og bekymring som en selv. Vi startede selv ud med fire uger på neo og efterfølgende små fire måneder med en åben indlæggelse, hvor vi ugentligt var til den ene kontrol efter den anden, for at finde ud af, hvad vores barn fejlede. Vi delte vores sorg, op og nedture med de andre forældre på neo. Vi sad alle i samme båd med hver vores fortælling, og hver vores bekymring. Men fælles for os alle var, at vi var der af samme grund – vores børn. Det at have andre at dele sine op og nedture og bekymringer med gjorde alverden til forskel fra os. Lige så hårdt det var, lige så “befriende” var det at mærke og opleve, at man ikke var alene. En psykolog hjalp os også rigtig meget igennem al vores sorg, frustration, vrede, sorg og glæde. Alle de følelser, der på ingen måde var til at rumme, men som vi konstant for alt i verden skulle forholde os til og håndtere.
  Jeg håber af hele mit hjerte, at Arthur klarer skærene! Brug alle på neo, de forstår jeres situation, kender jeres følelser og frustrationer. Og de kan rumme det hele, når I ikke kan. Alt det bedste jeres vej!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Det gør mig så usigeligt ondt med jeres lille Arthur. Det er så hårdt og meget opslidende at være indlagt med sit nyfødte barn og ikke vide 100% hvad der er galt, hvad der kan gøres og hvad der kan ske.
  Sender jer alle 5 en masse kærlige tanker.
  Og til Lille Arthur sender jeg et forsigtigt luft kys med disse ord: kæmp lille skat, du har hele livet foran dig, en masse du skal se, opleve, føle, røre og dufte …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nårh stakkels lille mand, og stakkels jer. Krydser alt for at i kommer ud på den anden side i god behold. Du er en af de bedste mødre , og der er ingen som har nogen skyld i det her, nogen gange er livet bare forbandet uretfærdigt, men du må endelig ikke bebrejde dig selv <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sødeste Sarah Louise ❤️
  Mit moderhjerte gør så ondt for dig lige nu. Jeg har tænkt på dig som en vanvittig. Vi har næsten fulgtes i vores graviditet. Jeg fødte min datter i onsdags, da jeg var i uge 38+2. Og jeg kender alle de normale følelser man har og får, når man igen er blevet mor. Man er et stort hormon vrag og er så bange for at miste det lille menneske man har båret under sit hjerte i knap 9 måneder. Det lille liv, som man allerede kender så godt, uden at have mødt dem endnu ❤️ Jeg føler så inderligt med dig og Michael. Jeres situation er ganske forfærdelig, og jeg ville ønske jeg kunne sige noget der ville hjælpe. Det eneste der kan hjælpe nu, er tiden. Og den kan heldigvis gøre så meget godt og pludselig kan der ske noget virkelig positivt, når alting ser aller mest mørkt ud! Jeg er sikker på, at det bliver en hård tid i har foran jer, men i skal nok klare det. I kan klare alt, fordi i er mor og far og man evner bare gang på gang, at finde en styrke der er gemt aller inderste inde i en selv, når noget som dette sker for ens barn. Og den styrke skal nok få jer igennem det i står overfor lige nu. Jeg håber så inderligt, at jeres smukke lille dreng bare fortsætter med at være stærk og kæmpe som han har gjort hidtil. Og så håber jeg, at morgendagen kan bringe bare lidt positivt, når i skal snakke med lægerne. Han er ihvertfald i gode hænder ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Så godt skrevet. Tillykke med din lille datter. Sarah jeg tænker på dig og håber der er positivt nyt i morgen ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ønsker jer alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Sarah
  Nej hvor er livet dog bare uretfærdigt.
  Håber virkelig snart at Arthur kommer i bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg sidder bare og græder … Græder sådan med dig og jeres smerte. Det er så stærke sager du går igennem, at man må stoppe læsningen og holde en pause. Det kan du bare ikke … Det der med pausen. Men den skal du have – for du skal have overskuddet til lille A og dig selv og dine små stjerner. Vigtigst nu er mad / søvn og omsorg. Du er pisse stærk – og du kommer igennem det. Du er typen som på den anden side af det her, gearer op og kommer dobbelt så stærk ud af det. For du kommer ud af det – godt og med en dreng på armen som kommer til st behøve ekstra meget dine arme de første leveår. Du må ikke miste modet, vi hepper alle på dig og på A – du er ikke alene❤️
  KH. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg føler med dig. Det må være så frygteligt hårdt for jer og stakkels lille Arthur. Sender positive tanker jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åh, jeg kan ikke skrive noget der ikke allerede er skrevet. Mit morhjerte bløder – og kan slet ikke forestille mig hvor knust du er.
  Hold op hvor jeg føler med Jer alle 5, og sender positive tanker jeres vej. Håber håber håber på det bedste for til Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære Sarah Louise.
  Mit moderhjerte græder med dit. Det er så barskt, det I går igennem og havde en stor klump i halsen, da jeg læste dit opslag.
  Har fulgt dig on and off de sidste 4 år, da jeg finder dine opslag om børn interessante. Har aldrig skrevet en kommentar, men dette må jeg reagere på. Har selv 2 børn på 5 mdr. og 3,5 år. Og det gør ondt helt ind i hjertet, at I går dette igennem med Arthur. Man bliver så skrøbelig, når man får børn – men også stræk, når det gælder at kæmpe for sine børn. Bliv ved at være stærk for dine børn, men pas også på dig selv.
  Ønsker og håber det allerbedste for jer! Sender de kærligste tanker og god energi til jer og Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh hvor kan man bare ikke planlægge livet, så det ikke gør ondt og alting flasker sig.

  I har fået tre skønne børn og Arthur skal bare have lidt mere hjælp. Han skal nok komme sig, men i skal bare igennem de næste to år. En dag ad gangen, få en au pair og se ham som en fantastisk gave, ham Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Føler mig fuldstændig tom efter at have læst dit indlæg.. Hold da op hvor er det hjerteskærende.. tænker rigtig meget jeres dejlige lille søn, og sender en masse positive og kærlige vibrationer jeres vej ❤ hilsen en mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Bonde

  Kære Sarah, hvor gør det mig frygtelig ondt at høre, om lille A’s start på livet.
  Den 10. Februar fødte jeg selv en lille pige 9 uger for tidligt. De første 6 uger boede jeg på neonatal afdelingen på Viborg Sygehus, imens min kæreste boede hjemme hos vores dreng på 18 måneder. Det er så frygteligt at være adskilt fra sin familie, når det netop er i sådan en situation man har brug for at være sammen. Det er en følelsesmæssig rutschebanetur, hvor man græder hele tiden og ikke kan overskue noget som helst. Min datters ene lunge klappede sammen da hun var 5 dage gammel, og hun måtte igennem en operation hvor hun fik lagt et lunge dræn. Fordi jeg selv skulle opereres lige da hun kom ud, boede jeg på patienthotellet og kunne ikke være sammen med min datter andet nogle timer om dagen. Efter et par uger kunne jeg endelig komme over til hende og fra kl 7 og morgenen til kl 22-23 om aftenen lå jeg med hende på mit bryst, hvilket jeg også vil anbefale dig at gøre med det samme du får muligheden for det. Det er så vigtigt for dem at ligge hud mod hud hos deres mor, man kan både se og høre hvordan de falder helt til ro og alle deres værdier kommer til at ligge helt stabilt.
  Hvis du føler det hjælper at skrive på bloggen så gør det alt det du kan, det er nemlig en form for terapi, at få skrevet ned og komme af med alle de tanker og bekymringer man har. Jeg havde selv nogle veninder jeg skrev til, bare for at læsse af, og det var guld værd. På Viborg Sygehus var der neo-café en gang i ugen, hvor man samme med sin kæreste kunne komme og snakke med læger, psykologer, sygeplejersker, eller hvem der nu var der den dag, sammen med andre forældre der stod i samme situation. Også en stor hjælp. Tænker også der er lignende muligheder, hvor du er.
  Og endelig håber jeg du og din kæreste kan aflaste hinanden, så du også nogen dage kan komme hjem til dine to guldklumper. Man vil altid føle sig splittet og vil gerne man kunne være begge steder på en gang. Et par gange, blev vores datter passet af sygeplejerskerne, så jeg kunne komme hjem og være sammen med både min dreng og kæreste, og selv om man føler sig som verdens værste forældre, Når an “bare” efterlod sin baby hos fremmede mennesker, var det også bare så vigtigt for vores ældste dreng, at han kunne være sammen med både mor og far bare et par timer en gang imellem.
  Ønsker jer alt det bedste og håber, at I snart begynder at få nogle gode nyheder og fremskridt – tro mig; de vil komme på et tidspunkt, og så vil nogle ting blive lidt nemmere at overskue.
  De kærligste hilsner Jane, mor til en pige født i uge 31+2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Ååh jeg er så ked a det på jeres vegne! Sender mine tanker til jer og tænker og beder til Gud hver dag a han må hjælpe jer i denne svære tid! Ka slet ikk forestille mig det I går igennem. Men føler virkelig med jer og håber virkelig a lægerne ka gøre noget for jeres dejlige lille søn og han ka komme med jer hjem! ❤️❤️

  Sender den største krammer til jer.. Og mine varmeste tanker! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe hansen

  Mange tanker og knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  I sådan en situation hvor livet er mod en. Er det her, at ens bagland virkelig skinner igennem.
  Fantastisk at i har farmor og farfar til at hjælpe jer. For det slider ekstremt på jer alle.
  Især også for Muchael, da han skal håndterer jer alle.

  Jeg tænker på dig og din familie dagen igennem. Flashbacks fra vores tid på hospitalet er streget, og skrigene som du nævner. Dem husker jeg også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kære Sarah.
  Hvor gør det mig ondt at høre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mogm

  Har ingen ord … Kun mine bedste ønsker og tanker til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Sarah,
  Sender jer så mange tanker. Kan desværre godt sætte mig i jeres sted Og det er alt andet end menneskeligt. Ønsker alt det bedste for jer alle og ikke mindst jeres lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Ingen ord kan beskrive hvor mange tanker, der går til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er så skrækkeligt for jer 🙁 Tænker på jer og jeres situation hver dag, og beder til at der snart kommer godt nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Sarah.
  Jeg beder for, og håber inderligt i hele mit hjerte, at Arthur klarer den. Det er skrækkeligt at læse med om, og det er ikke til at sætte sig ind i, hvad i går igennem. De allerbedste tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Lindved

  Det er vist første gang, jeg kommenterer her men det, i går igennem lige nu rører mig simpelthen så dybt. Jeg er kun 19, så har hverken børn eller kan på nogen måde sætte mig ind i hvad i oplever lige nu. Men gud, hvor føler jeg med jer og hvor må det være forfærdeligt ikke at vide hvad skæbnen bringer! Jeg ønsker jer alt det bedste og håber, at det hele vender så lille Arthur kan få et dejligt liv i jeres familie! Sender al mulig kærlighed og held og lykke jeres vej! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie Christensen

  1000 tanker til dig og dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Har stadig intet klogt at sige så jeg forsætter bare med at sende positive tanker, bønner og tænder en masse lys for A og jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Ord er fattige i den tid I gennemgår lige nu. Jeg har ingen børn og har ikke oplevet noget tilnærmelsesvis lige krævende som I som familie nu går igennem. Men I har været før været i helvede og tilbage og er kommet tilbage stærkere hver gang. Jeg krydser fingre for at jeres lille guldklump har de samme gener og gør hvad mor og far ville have gjort! Vender tilbage med endnu mere styrke, når først han har fået has på det her!!
  Hvis du skulle mangle anden læsning til at komme igennem nætterne. Noget som beretter lidt om neonatal afdelingen, at få et for tidligt født barn som kæmper for sit liv men heldigvis vinder kampen, så prøv at kast dig over “Tretten firkløvere”. Det er en velskrevet biografi, skrevet af min tidligere kollega, der er hamrende dygtig psykolog. Måske det ka hjælpe, at læse om en familie der har kæmpet og vundet en tilsvarende svær kamp.
  Jeg sender jer al held og lykke og god karma!!
  https://www.saxo.com/dk/tretten-firkloevere_anne-marie-aaen_haeftet_SX44645752

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg er så ked af at jeres lille familie skal igennem alt dette. Er selv mor til tre. Tjekker mange gange dagligt nyt for lille Arthur. Føler et stik i hjertet. For søren da. Ord kan ikke beskrive hvor hårdt det er. Har selv oplevede noget lignende. At være indlagt med sin lille guldklump er bare det værste. Og den dårlige samvittighed overfor de ældste❤️ Godt at i skiftes og at sviger støtter jer❤️ husk at kramme møsse hinanden dig og M❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov Sørensen

  Jeg er så ked af det på jeres vejen, og sender stadig masser af kærlighed, positiv energi og beder for jeres lille familie, og den smukke lille Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Lære Sarah Louise.
  Hvor jeg føler med jer!! For snart 4 år siden fødte jeg min søn i uge 27. Jeg har også ligget på GN på Riget. Og jeg genkender 200% de følelser du har omkring det sted. Der er bare ikke gode minder derfra, og luften er så tung og dræbende. Min lille dreng er heldigvis uden mén i dag – men vejen hertil har Været lang og sej. Og hver gang vi har Været til kontrol på neo er jeg blevet sat fuldstændig tilbage til den tid vi var indlagt, ned nøjagtig de samme følelser og den fysiske ubehag. Tror aldrig den følelse forlader en mors krop.
  Jeg havde også en søn derhjemme da vi var indlagt, og uanset hvor man er, føler man at man svigter og er det forkerte sted. Det er tortur at Være mor på den måde!
  Mine tanker og bønner går til jer og lille Arthur ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg kan ikke forestille mig hvor smertefuldt det må være at gå igennem… Jeg ønsker jer alt det bedste, krydser alt hvad der krydses kan og håber på at han snart er lidt i bedring. Nyd de to store guldklumper når tiden er til dem❤️ De bedste, varmeste og kærligste hilsner til dig og din familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalal Scheller

  Håber i snart får nogle gode nyheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  MASSER AF KÆRLIGHED DIN OG JERES VEJ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helu

  Håber alt de bedste og sender varme tanker til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Kære Sarah Louise.
  Som nybagt mor for 2. gang, gør det mig oprigtig ondt hvad I går igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Sender jer alt den positive energi jeg har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg sidder og tudbrøler lige nu. Kan slet ikke forstille mig, hvordan I har det. I klarer det alle FANTASTISK, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I snart får jeres dejlige dreng med hjem❤️ Sender varme tanker til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitsa Maria

  ❤️ Jeg ved slet ik, hva jeg ska “sige”, bort set fra at jeg af HELE MIT HJERTE håber og be’r for, at ALT må gå godt for Arthur og jer!
  Jeg ved, hvordan det er at være “Preemie”-mor. Min Mikkel blev født 33+3, men vi var MEGA HELDIGE, for jeg nåede at få de to lungeudviklende indsprøjtninger, hvilket bevirkede, at Mikkel ikke havde brug for CPAP. Så ja… – jeg ved, hvordan det er at blive/være mor til et præmaturt barn, MEN jeg ved IKKE, hvordan det hele føles, når ens aller største og mest dyrebare guldklump ligger i en krybbe og er voldsom syg! Jeg kan heller ikke sige til dig, at det hele nok skal gå, for jeg VED det ikke.
  Men jeg KAN sige, at DU er så vigtig for Arthur… Osse selv om du ikke kan holde ham! Lige et eksempel… Mikkel fik gulsot 3 gange på de 3 1/2 uge, vi var på neonatalafd. Jeg måtte kun ta ham ud, når han skulle ha sonde.. Dét var Mikkel dog ikke altid helt tilfreds med, for det er jo tryggere at ligge i sin mors/fars arme. Men altså… Når han var urolig, og jeg ikke måtte ta ham ud, lagde jeg min ene hånd på hans numse og min anden hånd på hans hovede, og så nynnede jeg lige så stille… Og BUM! faldt han heeeeeelt til ro, for så var han “samlet” og “afgrænset”…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæreste Sarah L, jeg følger din blog, men kender dig jo rent faktisk ikke, men du kan fandme tro at du har været i mine tanker de seneste dage, jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været inde og se om du havde skrevet nyt, da jeg har tænkt SÅÅÅÅ meget på jer. Jeg kan ikke gøre eller sige noget som lindrer din smerte, jeg håber at dine gode venner/veninder og familie er der for jer.
  Kram og tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvor er det bare uretfærdigt at sådan noget sker. Jeg håber og beder til at et mirakel vil ske. Du er en sej kvinde, så du/i klarer den. Masser af gode vibs til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Puh ha. Jeg får helt ondt i maven! Sender en masse kærlighed og god karma og ønsker jer alt det bedste! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Kære Sarah
  Min dybeste medfølelse til jer. Jeg er selv mor til et for tidligt født barn og ved hvor hårdt det er kun at kunne stå ved siden af en kuvøse at observere. Håber du får talt med nogen – sygehuset kan evt. sørge for at få dig dig tilknyttet en professionel at tale med, da den den slags traumatiske oplevelser kan sætte dybe spor.
  http://www.farmorogborn.dk/nr-fdslen-stter-spor/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rasmussen

  Tudbrøler når jeg læser det her:-(

  føler med jer.

  Er selv mor til 3 dejlige døtre, så kan kun forstille mig hvordan i må ha det, men også kun forstille 🙁 puha

  mange tanker fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Sender varme tanker jeres vej mange gange på en dag, og håber det bedste for jeres lille søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete Christensen

  I er i mine aftenbønner ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har ventet og ventet på at du skulle skrive, hele weekenden har gået med at snakke om jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi lund

  Hvor er det triste nyheder, men husk læger kan godt male fanden på væggene, simpelthen for at forberede jer på det værste…. Jeg håber for jer at der ikke er nogen alvorlig sygdom, men at han bare har haft en hård start på livet….
  Hold jer til det i kan se og støt jer til hinanden… Snak om tingene og græd alt det i kan…. Alt er tilladt i sådan en situation..
  Jeg har selv prøvet noget ligende… Vores søn blev indlagt med det hvad de mener var slem astmatisk bronkitis og lunge betændelse… Som så hurtig blevvendt til klappede lunger og forstørret hjerte 🙁 vi gik i en mdr og troede vi mistede ham… Men til kontrol var der intet ved hverken hjerte eller lunger….
  Jeg vågede over ham i den måned.. Dag og nat.. Og var fuldstændig færdig da vi endelig fik svaret….. 🙁
  Jeg håber og beder til at jeres lille prins kommer sig uden m’en og snart bliver en glad og livlig lille prins

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Av hvor gør det ondt i hjertet at læse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kram og tanker <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Ej men det er så sørgeligt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anso

  Åh… Følger jeres hårde kamp, seje Arthur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • aNNE

  Hvor er jeg ked af, at høre det her. Fat mod! Og folkens, lad nu være med at kloge jer på hvad årsagen er og lege huslæger. Det gør det kun værre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Kære S L
  Stakkels jer. Jeg tænker meget på jer og er så ked af det på jeres vegne.
  Jeg ønsker for jer, at ” limen” holder jer sammen. det er hårdt for en familie det i går igennem.
  Jeg vil stærkt anbefale psykolog til jer begge ( dig og manden ).
  Du er en pragtfuld mor ( hvad jeg kender til fra Bloggen ) en rigtig løve mor.
  Pas på dig selv ♡
  Knus og tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Masser af tanker herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Storm

  Ønsker jer alt det bedste og håber at det ikke er så slemt som først antaget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Masser kærlighed herfra! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Køre SL.
  Jeg tænker på jer hele tiden og får ondt i hjertet af det, som I og især jeres lille dreng er igennem. Jeg sender alt den gode energi og tanker jeres vej og beder til, at det snart går fremad.
  Mange hilsner ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh, jeg håber, at I får godt nyt på mandag ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Hvor er det bare en hård og svær tid for jer alle
  Jeg håber det allerbedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Al kærlighed jeres vej ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæreste Sarah Louise og co.
  Hvor er det dog en frygtelig situation at stå i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Årh nej dog <3 Håber på det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Nielsen

  Det gør så ondt at læse dine indlæg vedr. jeres lille søn. Sender mine varmeste tanker.
  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Ord kan ikke beskrive hvor hjerteskærende det er at læse 🙁
  Jeg håber af hele mit hjerte at lille Arthur nok skal komme sig, på trods af en hård start. I er så stærke, og det er han også <3
  Tusinde gode tanker og virtuelle kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sødeste sarah
  Det skal nok gå det hele, tro på det. Græder sammen med dig og din familie.❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Kjeldgaard

  Kære Sarah og familie.
  Hvor gør det mig usigeligt ondt at læse om jeres lille baby dreng. Jeg håber sådan at det ikke står så slemt til som først antaget . Jeg føler virkelig med jer , der findes intet værre end et sygt barn/ baby.

  Sender alle mine kærligste tanker og godeste energier og beder en bøn for jeres lille Arthur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noi holstebroe
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sender tonsvis af gode tanker og held jeres vej! Håber, at jeres lille fighter klarer den.. Hvert fald har han de bedste forældre, som passer på ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah. Tak fordi du deler med os på trods af de meget triste omstændigheder. Det er så trist når man har fulgt din graviditet og glædet sig sammen med dig/jer, og selv kender til at være indlagt med barn længe på sygehuset. Jeg håber virkelig I kommer igennem den hårde tid og at fremtiden kommer til at se lysere ud for lille Arthur. Det må være så hårdt for dig når du ikke kan holde ham og kysse hans lille ansigt men bare din nærhed giver ham helt sikkert styrke. Håber det bedste for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  ❤️️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toni

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nej nej nej det i gennemgår burde ingen opleve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Sarah glem bloggen og fokuser på din familie lige nu. Vi er her stadig når du har overskud til at vende tilbage.
  Jeg ønsker jer alt det bedste og det gør mig utrolig ondt at lille Arthur skal have en så hård start på livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  At læse dette indlæg og bagefter sidde med øjnene fulde af tårer er på ingen måde sjovt – hvor er det forfærdeligt for jer!! Intet lille menneske skal starte livet på den måde!!
  Jeg håber på det bedste og sender mange tænker i jeres retning!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Gode og helende tanker herfra! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det gør så ondt at se din smerte. Syntes at Alma og Albert er de skønneste unger og så sådan frem til den tredje lille lyshåret til flokken. Krydser hvad der krydses kan og beder for at i skal komme igennem og så en ligeså livlig dreng som jeres andre to børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Årh det lille pus da, så fin og sød. Sikke en start på livet. Og hvilken omvæltning det er for jer. Hvor er det trist, at det ikke var noget, I kunne være bedre forberedte på. I det mindste, så det ikke er dette uventede slag i ansigtet i en tid, der ellers skulle være fyldt med babyglæde og andre – meget mindre – bekymringer som nybagte forældre til en lille ny.
  På den ene side, følger jeg med for at høre, om der er nyt – godt nyt. Og det er jeg glad for, at du deler her. På den anden side har jeg det dårligt med at følge med, fordi det er en så privat sag for jer – selvom du melder det ud på din blog.
  Så jeg håber, at du også skriver dine tanker ned kun til brug for dig selv. Tanker, der svirrer rundt, men som ikke er egnede til din blog.
  Men tak for at du deler noget af denne svære tid med os, selvom vi ingen ret har til at vide det. Jeg håber, at denne tid er det sværeste, I kommer til at opleve nogensinde med Arthur, og at det fra nu går fremad i den rigtige retning. Jeg håber, at der findes en god behandling og at I kommer gennem denne periode i fællesskab. Det er hårdt, det bliver hårdt, og I må ikke miste jer selv eller hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortil3

  Hvor er det trist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Krydser fingre for lille Arthur❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh hvor skidt, slet ikke de nyheder man som læser ønsker eller håber på at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sender de varmeste og bedste energier til jer og lille Arthur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pedersen

  Kære Sarah Louise.

  Min tanker går til jer i denne svære tid. Jeg blev så rørt da jeg læste hvordan det stod til med lille Arthur. Jeg håber alt det bedste for jer. Jeg er tabt for ord – i har min dybeste empati.

  // Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Det gør mig ondt, at I (og de andre familier på afdelingen) skal igennem sådan en svær start, hvor er det bare uretfærdigt! Jeg sender jer en masse varme tanker og kærlighed❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh kære søde Sarah Louise ..
  Det gør mig så ondt at høre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Åh nej søde Sarah hvor er det synd for jer. Nogen gange ser tingene meget sorte ud når man står i det og du er så oveni fyldt med hormoner. Jeg håber inderligt at det hele vender snart og det hele lysner lidt. Ønsker for jer at han blir stærkere for hver dag der går og at han snart kan komme helskindet hjem. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Alt det bedste til jeres lille Arthur❤️ Håber og ber for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Mange kram og tanker og håb herfra. Det må være så forfærdelig hårdt❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Beder for jeres lille Arthur, tænk gode tanker alt andet er drænende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Åh nej lille Arthur. Det er da en overordentlig stor byrde at lægge på dine små skuldre – og dine forældres. Jeg har ventet på update, men havde håbet på bedre nyheder for hele jeres lille families skyld (man skulle mene I havde taget jeres tørn for længst).
  Jeg håber, der ved et lykketræf er mere positive nyheder på mandag end dette. Krydser mine fingre og sender lidt flere bønner.
  For det her lyder helt umenneskeligt. Kæmpe kram til dig og M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Åh hvor er det altså noget lort, føler med dig og din familie.. Håber på det bedste med lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Åhhhh hvor ville jeg gerne give dig dig et kram. Håber og beder til, at han får det bedre og at det ikke er “værre” end det er. Stakkels jer og hvorfor lige det her, når alt bare lige gik så godt for jer. Kan ikke forestille mig, hvad I går igennem:-( Jeg synes, at det er godt, at du deler på bloggen. Når man er i et kaos, kan det skabe overblik og ro at skrive sine følelser ned. Vi er mange, der holder af at læse din blog og håber også at vores beskeder til dig, kan give dig lidt ro i den her hårde tid for her<3 stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Jeg sender dig et kæmpe kram og en ordentlig portion tanker.Dine indlæg går lige i hjertet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dijana

  Jeg tænker så meget på jer ❤️ Følger med sidelinien dagligt , og ber for jer .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  For helvede da også, ren udsagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tænker på jer og håber stadig på det bedste for jer og lille smukke Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Olsen

  Kære Sarah.
  Det gør mig så ondt på jeres vegne. Ønsker og håber det bedste for lille A. Det er forfærdelig situation for jer. Tror du det måske skyldes at lægerne gav ham lungemodnende medicin i uge 32? Bare en tanke. Ved godt du ikke kan bruge det til noget som helst.
  Sig til hvis du har brug for hjælp med A og A.
  Kærlige tanker og håb fra Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Selvfølgelig skyldes det ikke lungemodner. Det er en sikker og almindelig procedure uden alvorlige bivirkninger. Og så vil jeg bare lige sige, at en mor til et sygt barn ikke har brug for at få plantet ideer om at hun kunne have truffet andre valg, som havde stillet barnet bedre. Skyldfølelsen skal nok indfinde sig helt af sig selv 🙁 Kh en mor til to for tidligt fødte børn, som var syge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie Olsen

   Hallo. Gider du læse hvad jeg skrev! Er da på ingen måde ude på at give de stakkels forældre skyldfølelse. Så absolut ikke. Håber og beder til at lille A klarer skærene. Selvfølgelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   EJ slap lige af! Du har et seriøst attitudeproblem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Sender mine bedste tanker og håber lille A snart kommer sig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Kun en masse af dem her jeres vej ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Åh for pokker altså …. sender en masse tanker i jeres retning. Er sikker på at lille Arthur er en sej lille fighter. Krydser fingre for at I får bare lidt afklaring og for en gangs skyld positive meldinger, i løbet af ugen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ljub

  Hvor er det uretfærdigt og frygteligt at det sker for jer❤️ Jeg følger med i din blog hver dag for at læse hvordan det går med jeres Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor gør det ondt i hjertet at læse. Kan slet ikke sætte mig ind i hvor frygteligt det må være
  Godt at i har nogle støttende bedsteforældre. Jeg er sikker på, at Albert og Alma har det godt, og at deres små væsner godt kan forstå, at der er noget andet der optager mor og fars energi disse dage.
  Sender en masse gode tanker jeres vej, og håber på alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Håber på alt det bedste for lille Arthur <3 mange tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg kan slet ikke forestille mig hvad dig og din familie går igennem lige nu, men jeg sender en masse varme tanker i jeres retning – og håber virkelig snart I får nogle glædelige nyheder, så I bare kan nyde jeres familie og jeres lille Arthur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh, hvor lyder det bare rædselsfuldt.

  Jeg er glad for at din svigermor tager sig så godt af Jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det gør mig så ondt på jeres vegne, tænker på jer og håber alt det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det går den forkerte vej