Lidt om min nye blog & offentlig amning

Min krop efter 3 børn på 4 år

image

Ok!!!! Det her indlæg var faktisk ret så grænseoverskridende for mig at lave. Det er meget nemmere at ligge billeder op af sig selv, hvor man selv synes at man er pæn!! Men det her er altså sådan jeg ser ud nu. Ca. 2,5 uge siden mit tredje kejsersnit på 4 år. Min mave er stadig meget hævet og meget mere hævet end ved de 2 andre efter samme tid. Mit ks ar har lægerne skåret længere end det gamle, så alt i alt er min krop noget mere medtaget end efter de tidligere fødsler. Jeg er egentlig ok med at jeg ser sådan ud, for jeg har trods alt lagt min krop under en del pres og den har gjordt det så godt den kunne, men nu kan den altså heller ikke klare mere?

Jeg har selvfølgelig en plan om at komme i min bedste form nogensinde efter denne graviditet (eller i al fald i bedre form lol), så derfor ville jeg lige vise jer “The ugly thuth” som er udgangspunktet. Det bliver ikke nemt, for jeg har et ret stort navlebrok som skal opereres og mine mavemuskler er flænset til ukendelighed, men hvor der er vilje, er der vej (???) ik?

Min krop før børn

image

Min krop efter 3 små mirakler

image

50 kommentarer

 • Lena

  Altså jeg vil sige at jeg så 1000 gange værre ud efter min første fødsel – hængemave, masse af strækmærker og bare generelt slasket og min krop er aldrig rigtig blevet pæn igen – der er gået syv år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes du har en smuk krop efter 3 børn. Din mave er ikke hævet det er bare dine mavemuskler der har glemt hvor de plejer at være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Bødker

  Hej Sarah-Louise
  Du er jo gudesmuk, hold nu k… En smækker-lækker krop efter hele tre graviditeter og kejsersnit. Jeg er imponeret over hvor hurtigt du er ovenpå igen. Jeg har selv været igennem to kejsersnit og ved at jeg skal have kejsersnit igen, hvis vi vil have nr. 3. Hvordan har din krop kunnet klare det på så få år? Har det været ok med lægerne at du blev gravid igen relativt hurtigt efter 2. kejsersnit? Beklager hvis det er nærgående spørgsmål, men jeg er i præcis samme situation som dig mht. kejsersnit. Vi vil nemlig gerne gave nr. 3 på et tidspunkt men jeg er i tvivl om hvad man anbefaler… Bør man ikke vente ca. to år før en ny graviditet efter et kejsersnit? Jeg fødte min nr. 2 for ca. 5 mdr. siden og har tabt næsten 13 kg. ved blot at undgå kulhydrater og sukker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Helt ærligt! Så har du aldrig været smukkere, som du er på de billeder her. De er så smukke og ærlige. Jeg ved du elsker at “dulle dig op” – sagt på den gode måde, men der er bare intet der slår et billede at en nybagt mor helt råt og ærligt. Det er lige som når du ligger billeder op af, at du ammer, det er fanme POWER og urkvinde der vil noget og du får en ro og stærkhed i dit blik, som ikke ses på samme måde, som når du “bare” er dig.
  Jeg er selv gravid i uge 27 (min første) og har det mega svært med min krop, men samtidige kan jeg også se hvorfor min mand er vild med min krop nu, og ikke det billede af mig for 1 år siden hvor jeg står i fuld krigsmaling kort kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Kan se du ikke døjer med hængene skind som jeg gjorde efter fødslen af mit 3. Barn ! Du er heldig✨Glæder mig til at følge din udvikling med at få EB stærk krop igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det kommer nok når maven er skrumpet ind, men så er må man ta det med

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Var du ikke startet selvstændigt op? Hvad er grunden til du er stoppet med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Smuk baby og Mor❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Total respekt for at du valgt at lave dette indlæg. Og ja du er sgu smuk, som alle også skriver selv om det kun er 14 dage siden.

  Kan sagtens følge dig når du skriver at du glæder dig til når du har kæmpet dig “tilbage” til “din krop”. Og tager det bestemt ikke som noget negativt.

  Bare fordi du ikke er overvægtig betyder det jo ikke at du ikke har ret til at ønske din gamle form tilbage.

  Og er selv overvægtig så det er ikke for at genere nogen jeg skriver sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah Louise. Sagde lægerne noget om muligheden for flere børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja F.

  Kan godt forstå dig Sarah- du har levet/lever af dit udseende, og derfor sammenligner du måske nok med nogle andre idealer end den gængse mor derude bag skærmen. Din krop har produceret tre skønne unger og hey din mave ligner sgu min og jeg fødte 2. barn for 2,5 måned siden. Så jeg er da faktisk lige blevet lidt gladere for min mave nu. Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Du ser så fin ud, og det samme gør lille Arthur iøvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du ser strålende ud på begge billeder 🙂
  Men ville lige høre hvorfor du har fået 3 kejsersnit? Og ikke bare har født normalt?
  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold nu op du ser godt ud!!!! Jeg så ikke i nærheden lige så godt ud efter 1 barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Synes altså det er sørgeligt de idealer der er i dag ift kroppen efter en graviditet. Som du selv skriver så er der kun gået lidt over 2 uger. Det er sgu de færreste der har en modelkrop så snart baby er poppet ud. Slap nu af og nyd I er kommet hjem. Hav fokus på din nyfødte og din familie. Kropsfiksering er bare ikke sundt på den måde og et ærgerligt signal at sende til dine følgere. Så hav fokus på de vigtige ting og ikke at maven er hævet osv. Hilsen en 2. gangs mor som i lang tid efter så gravid ud, men valgte at fokusere på nærhed og kærlighed, frem for hvordan alle andre tror/mener man burde se ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Altså…. Fordi jeg laver et indlæg om min krop, betyder jo ikke at jeg ikke har andet at gå op i eller at mit fokus kun ligger der. Jeg skriver om alt muligt og det definerer jo ikke hele mit liv eller hverdag at jeg ligger noget emne bestemt op

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja du skriver om alt muligt, men nu forholder jeg mig til dette indlæg. Og JEG ofte at du har et forkert syn på kroppen og at du beskriver hvordan din krop nu nærmest er hæslig så kort tid efter en fødsel kan jeg desværre ikke tage seriøst fordi jeg synes det er et forkert signal at sende. Men det er min mening, ligesom din mening er anderledes.
   Jeg håber bare at du respekterer kroppens healingsperiode og ikke endnu engang ender med kejsersnit der går op mm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Helt enige med dig Julie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Synes da ikke jeg skriver at den er hæslig og jeg beklager hvis du føler dig stødt. Sjovt hvordan jeg prøver at vise et ærligt billede af mig selv og så stadig kan få hug for det også. Som sagt så har vi jo alle en måde vi “plejer” at se ud på og du synes måske at dette er ganske fint, men det ER jo ikke min naturlige krop. Og selvfølgelig glæder jeg mig til at min krop finder tilbage til sig selv, det tror jeg skam er helt normalt. At jeg så gerne vil være i bedre form end jeg var før, er vel ikke negativt. Jeg skriver intet om at jeg vil igang imorgen. Mit råd er: læs en blog og lad være at analyserer for meget eller bedøm folk ud fra enkelte indlæg. Imorgen spiser jeg måske en spand is og det betyder jo ikke at jeg gør det hver dag og har et usundt forhold til mad! Og jeg aner ikke hvad du mener med et kejsersnit ar der endnu engang går op? Mit ar var ved at briste UNDER min anden graviditet fordi jeg blev for hurtigt gravid og det havde intet at gøre med at jeg ikke respekterede min helings proces. Jeg synes du har lige lovlig mange meninger om mig på trods af du kun ved, hvad jeg lader dig vide. Måske skulle du spørge dig selv, hvorfor du mon føler dig så provokeret af mit billede. God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Okay, virkelig nice besked, Sarah Louise! Jeg er mega fan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Men må man ikke komme med sin egen holdning?! Jeg er ikke led på noget som helst tidspunkt. Men kommenterer ud fra hvad jeg læser og hvordan du før er gået i ekstremerne ift sundhed. Og du har jo selv på et tidspunkt fortalt hvordan dit ar første gang havde komplikationer fordi du havde for travlt med at komme i form. Det er vel facts når det er noget du har skrevet om på bloggen. Jeg kan godt forstå at du ikke kan se bort fra når folk overfuser dig med grimme ord mm, men når man vælger at være blogger, så må ens læsere vel også godt komme med deres mening set ud fra hvad du vælger at blogge om. Ved udemærket godt at det ikke er hele dit liv vi læser om. Menderfor vægter din indlæg jo stadig højt hos især unge piger og derfor er jeg bange for at indlæg som dette forvrænger deres billedet af hvordan man ellers kan se ud efter en graviditet. Men du må da meget gerne melde klart ud hvis du kun vil have svar som de fleste med at din krop er smuk osv. og ikke svar hvor man kan have kritiske briller på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej så er der noget du har misforstået eller læst forkert! Mit ar var IKKE ved at springe op fordi jeg trænede!!og det har jeg ALDRIG påstået eller skrevet nogen steder! Det var ved at springe op fordi jeg var højgravid. Sæt dig ind i tingene før du udtaler dig og SÅ kan du frit udtale dig om mig og min krop. Og mht. signaler osv. så må folk bruge deres egen sunde fornuft. Min blog handler om mit liv med mig som udgangspunkt. Skulle jeg konstant tænke over, hvilke signaler jeg sender, ville det ikke være en ærlig eller personlig blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Og bliver ikke provokeret af dit billede, men derimod din tekst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortil3

  Jeg så slet ikke din “mave” i første omgang, var helt betaget af den lille guldklump i dine arme. Håber det stadig går fremad med han. Han er jo trods alt det vigtigst i alt det her.
  Men sys forresten du ser skøn ud. Bare rolig , du skal nok blive fit igen som mor til tre små banditter. Trust me

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er så sej at du ligger sådan et billede op – og du er smæk lækker!!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi kvinder er vores egne værste kritikker! Jeg synes du ser flot ud netop med tanke på hvad din krop har været igennem de sidste år. Jeg kan kun se det på maven og det ville da også være mærkeligt andet. Det tog flere måneder før jeg var tilbage til – næsten – normalen. Jeg synes du er helt som du skal være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes slet ikke det ser slemt ud, kun lidt hævet og det skal jo nok forsvinde.

  – Hvor meget forskel er der egentlig på Albert og Alma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh Gud, sådan ser jeg stadig ud 2,5 efter min søn kom til verden ved akut kejsersnit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ærlig talt, så er din krop på ingen måder grim eller medtaget! Du har pæne lår, tynde arme, store bryster og et fantastisk flot og fyldigt hår! Vær glad for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  I ser skønne ud sammen og du har altså vildt flotte stænger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Tag det helt roligt. Du ser fin ud og mon ikke det lægger sig. Mht du vil i total topform, hvorfor? Er det for din egen skyld eller for andres? Og nej det er ikke en kritik overhovedet!! Jeg har kun en lille bitte ting, please drop den der app hvor du kommer make-up på. Det klæder dig ikke. Det kan på nogle billeder ses virkelig meget og du er mega naturlig smuk. Embreace yourself ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er for min egen. Jeg er en slapsvans med dårlig kondi og jeg trives ikke med en ustærk krop

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Jeg mente heller ikke på dette billed men jeg mener bare du ikke behøver det. Nyd vi er nogen som er naturlige smukke, også i andres øjne. Hav en skøn dag ☀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er smuk udenpå og virker til at være ligeså smuk indeni. Dine børn har en virkelig sej mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Ååh Sarah Louise, hvor ser du smuk ud! Ja, din mave er lidt hævet men det går jo væk igen. Det er jo slet ikk så slemt som man kunne tro.. Du ser skide godt ud og er en fantastisk mor for dine børn.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Guldborg

  Smuk krop! Smukt (overraskende allerede langt) hår ! OG endnu et smuk barn ! Misundelig.dk !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes, du er smuk 🙂 Før du kaster dig ud i operation for navnebrok ville jeg prøve at tage kontakte til http://www.mavenogmig.dk – de hjalp mig efter en graviditet og fødsel med en rectus diastase (delte mavemuskler) som kan være en konsekvens særligt efter kejsersnit, hvor mavemusklerne har sværere ved at hele og finde sammen igen pga. arvæv og fordi de jo er blevet revet fra hinanden under operationen. For mig var det virkelig pengene værd. Bare et godt råd og held og lykke med det hele, jeg synes du er så sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  hold da op for en en flot krop af have efter 3 fødsler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er gravid med vores tredje barn og fik navlebrok i torsdags i forbindelse med en voldsom opkastning (jeg er i uge 9 og har temmelig kvalme). Lægen siger en operation må vente til efter fødslen og pyh der jo længe til. Hvornår opstod dit navlebrok.? Og har du taget særlige forbehold under graviditeten.? Nogle gode råd.? Vh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh må prøve at lade være med at grine her. Ja du har lidt top på maven og mor depoter på indersiden af lårene…..men du er da så fiin 🙂 Hvis du ser min medtagede krop efter 1 bandit så ville du måbe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg har født mine tvillinger vil jeg gerne se sådan der ud! Du har stadig en vildt flot krop efter 3 børn! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du gude smuk og det mener jeg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thamara

  Sikke da en smuk krop efter 3 graviditeter/ kejsersnit, jeg har selv født 2 børn og min mave/krop så også sådan ud efter få uger, men både du og vi ved, at der sker meget de næste uger/måneder med kroppen efter en fødsel/kejsersnit, så er sten sikker på du får din krop igen. Nyd dit 3.mikrael og at du stadig har en ung krop som er modtagelig for træning og en god kost, men det kommer. Du er heldig at have så fantastiske børn og en kæreste som vil støtte dig og dit kommende projekt med kroppen, lige nu er jeg sikker på du elsker bare at nyde A,A og A ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Åh jamen herre gud, du ser da fiiiin ud, vitterligt, du har lige født, sådan skal man se ud, bum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Valentin

  Du ser såååå skøn ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • windig

  Jeg syntes helt ærligt at du har en skide flot krop nu, 3 børn på 4 år og 3 kejsersnit, hold da op, også ku 2 uger efter sidste….. er dybt misundelig…….Så smuk du er..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg havde forventet et mareridt af en krop, men du er jo smuk! Din mave er hævet, ja, men det er da også det eneste. Du kan og skal være stolt af dig selv og din smækre krop❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om min nye blog & offentlig amning