Vægttab, strithår & madglæde

Lidt om min nye blog & offentlig amning

image

SÅ kom min nye blog endelig op at stå!! Der kommer nok lige nogle små rettelser, men som i kan se, er jeg nu fast blogger for Stylista som hører under Benjamin Forlaget. Det har været et længe ventet projekt og jeg er meget glad for at blive en del af så stort et team.

Jeg beklager mit grynede trætte billede, men lille Arthur holder mig godt beskæftigede om natten med hvad der føles som dobbelt arbejde, da jeg først skal pumpe mælk ud og så derefter give ham den på flasken. Men det har lønnet sig, for igår ved vægt kontrol på hospitalet, var han endelig begyndt at tage lidt på. Lige nu vejer han kun 2612 gram, så han er stadig ret lille. Vi er stadig ved at finde en rytme herhjemme, men vi har også kun været hjemme i 4 dage og huset ligner et bombet lokum!!!  1 eller 2 lure om dagen er næsten et must, for ellers er jeg ikke menneske ved aften tid?  Derud over vil Arthur og jeg gerne lige slå et slag for amning med et amme billede. Og er der nogen der synes at det er klamt eller ulækkert at amme her eller i det offentlige, så kan man jo glo den anden vej???

image

24 kommentarer

 • Tina M

  Amme billeder rocks!! Mine babser opgav desværre efter 14 dage, men min søn er nu 15 mdr og var jo så flaskebarn nærmest hele sit baby liv. Han er ret ofte syg, og fanger alt der er i luften. Om det har en sammenhæng får vi jo aldrig at vide, og der var heller intet at gøre ved det alligevel. Så gider ikke spekulere over det, og har i stedet forsøgt at finde måder at booste hans immunforsvar på nu 🙂
  Amning eller flaske: Alle mødre gør hvad de mener der er bedst for deres børn, og jeg har heldigvis aldrig mødt nogle fordomme fordi jeg gav mit barn flaske. De sku også bare lige prøve sku de, så havde de fået med Mama Bear at bestille 😀

  Har ikke helt vænnet mig til den nye side endnu, og hader generelt alle de reklamer alle blogs har nu. MEN: Det er jo det der gør at i kan leve af det, og dermed stadig fortsætter med at blogge. Og så kan man som læser altså leve med meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Det er et pragtfuldt billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mortil3

  Er så misundelig. Det er bare den bedste fornemmelse i verden. Nyd det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fantastisk billede ❤️
  Hvor er det skønt at i har fået jeres søn hjem ❤️

  Jeg har en søn på 4 mdr, hvor vi desværre ikke fik amningen op og køre. Jeg er stadig dybt ulykkelig over det. Det er desværre ikke alle som har lige nemt ved det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er også bare røv og nøgler men snart opdager du at du alligevel fik en sund og rask dreng. ❤️❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Hvor længe gik der før du havde det godt med at give Albert erstatning? Jeg har det stadig dårligt 3.5 mdr efter min mælk stoppede.
   Min søn fik min mælk de første 3 uger.
   Jeg læste lige tilbage i dine gamle indlæg og det gav mig faktisk lidt ro.
   Tak for at du vælge at dele så meget med dine læsere. Du hjælper uden tvivl mange som er i lignende situationer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-gammel-mor

   Jeg har det ligesom dig Tina… Måtte opgive amning af mit 3 barn også pga brystbylder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Sejt du giver et slag for offentlig amning! Det er det mest naturlige i verden, og hvis der var flere kendisser der gjorde ligesom du, kan det være at folk holder op med at have sådan et forskruet syn på sagen.
  Forstår virkelig ikke hvordan det at amme et barn kan støde nogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Amning er det mest naturlige i verden!! Det skal ikke gemmes væk 🙂 fedt billede !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  SÅ SMUKT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe

  Jeg kigger hellere end gerne – det er smukt som du sidder der og ammer din lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis du har brug for sparring til amning, er der massere kompetent hjælp på ammenet.dk – i forum, deres wiki og ikke mindst facebookgruppen!

  I ser skønne ud ❤️

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Skønt billede!! Dejligt den lille fyr har taget på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er en teaser øverst og liiiige under kommer nyeste indlæg. Tror bare i lige skal vende jer til den

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Super dejligt billede :o) af skønne Arthur med sin smukke/trætte mor :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har ikke fuldt dig så længe, og er derfor ny på din blok. Men må sige, at du over de par måneder jeg har fuldt dig, er blevet min yndlingsblogger. Elsker dit nærvær, personlighed og din ærlighed.
  Jeg ammede selv min søn offentligt i København, da han var spæd, men synes fasktisk det var ret ubehageligt, da jeg mødte mange nedværdigende blikke, specielt fra udlændinge og ældre mennesker.
  Dejligt med et ammebillede, det skal bestemt ikke gemmes væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor er det dejligt at høre, det går fremad med Arthur. Skønt! 🙂

  Og tillykke med din nye blog.
  Jeg synes, det er en god ide med ‘historikken’ med de tidligere blogindlæg, der er i toppen af blogsiden – måske ville jeg bare som læser foretrække, den lå i bunden, så de nyeste blogindlæg er de øverste og første. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg er helt eni g med Jeanette, tidligere blogindlæg bør ligge til sidst så man kan klikke videre efter man har læst nyeste indlæg. På mobilen optgaer de gamle indlæg alt for meget plads og fordi de skifter så hurtigt bliver man træt inden man har scrollet ned tiol det indlæg man kom for at læse. Ellers lækkert layout for midtersektionen men de mange forskellige reklamer bliver rodet på computeren da de har hver deres stil, farver, typografier mv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm altså første boks scroller man bare lige over og så kommer det nyeste indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super med et ammebillede. Noget helt naturligt som nogle er for sarte til at se det smukke i! Hvor er Arthur nuttet, det er skønt I har fået ham hjem og det går godt! Jeg glæder mig til at følge din familie.
  Flot som du kæmper, dine børn har de bedste forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er helt klart fortaler for offentlig amning. Man behøver ikke smide foderbeholderne på bordet eller strinte mælk til højre og venstre. Men at et lille barn ammes er noget mærkeligt noget at forarges over. Måske fordi bryster i dag ses mere som sexobjekter end som madbeholdere? De er begge dele, men i en ammesituation er de kun mad.
  Som ammende er det rart at have lidt privatliv omkring det, men nogle gange skal det bare være nu og her.
  Hvorfor skal småbørns mødre påduttes flaske eller isolation i hjemmet ( i bedste fald amme på et offentligt toilet)??
  Man kan sagtens drapere en stofble, så forbipasserende ikke kan se bryster. Men nogle mennesker er så sarte at bare tanken om, hvad der foregår under stofbleen er kvalmende.
  Jeg forstår det ikke. Og jeg forstår slet ikke, hvorfor de skal sætte dagsordenen for affodring af baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan

  Tillykke med baby og den nye blog. Men alt for mange reklamer på siden. Ligner næste ekstra bladets hjemme side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  synes din nye blog er blevet rigtig flot visuel! Dog synes jeg ikke rigtig formatet er tilpasset mobilbrug endnu – når man kører ned over siden hopper og danser det fra side til side og man kan ikke se alt på skærmen! Men det er der sikkert mulighed for at forbedre. Rigtig god amning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Amning er noget af det smukkeste i verden ❤ når det er sagt, så kunne jeg ikke selv finde på at amme offentligt (ved ikke om babylounge bliver betragtet offentligt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab, strithår & madglæde