Hjernedød læser

Om at lade sin baby ligge i autostolen

 

Der er flere bekymrede læsere, der har påpeget at jeg på billedet fra igår, har Arthur i sin autostol med rundt til shopping og en frokost. Jeg forstår godt at folk undrer sig, da de nok går ud fra at det er en helt almindelig autostol, men det er det ikke. Det er måske nok den fedeste og smarteste autostol man kunne forestille sig. Den er fra Cybex og er deres Cloud Q autostol og den kan nemt klikkes ud af bilen og over på et kørestel. MEN det smarte er at den så kan ligges fuldstændig ned, så baby ligger godt, men stadig omsluttet og støttet de rigtige steder. Autostolen har eks. et aftageligt spædbarns indlæg, så hovedet ligger perfekt i forhold til at trække vejret og ryggen. I må simpelthen lige læse om den HER, for den har så mange fede fordele at hvis det er noget man er på udkig efter, så fåes det bare ikke bedre eller mere praktisk. Den har også en kaleche med uv og sol beskyttelse samt sidekollisionsbeskyttelse (LSP-system)

Ja vi er enige i at han selvfølgelig uanset ikke skal ligge i den et helt døgn, men vi har altså også barnevognsdelen til stellet. Men et par timer, hvor han også er oppe og få mad, nusning og ble skift, DET sker der altså ikke noget ved, når autostolen kan ligges ned:) Det er usigelig smart, når de andre lige skal hentes i bh eller man skal handle eller hvis baby bare lige skal sove sin lur færdig og man ikke vil vække den efter en køretur. Så nu behøver i slet ikke at bekymrejer mere om Arthurs ryg og helbred, når vi transporterer ham rundt.

image

image

 

image

image

35 kommentarer

 • Hej. Jeg vil bare lige sige at jeg syntes den er fantastisk. Jeg har selv 2 store børn og ville ønske jeg havde haft muligheden. Men dengang mine var små lå de altså i deres liftmed en lift sele og en form for net over så de kke kunne ryge ud ved sammenstød elker hård opbremsning. I dag ville jeg ønske jeg havde pengene til at købe det til mine døtre som har skænket os 2 skønne børnebørn og de 3 på vej. God sommer derude. 🌞🍦❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Hej 🙂
  kan autostolen ligges ned under kørslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Lige et spørgsmål til autostolen:
  Kan den klikkes på et hvilket som helst klapvognsstel, eller skal det være det fra Cybex der passer til? 🙂
  Den er super smart, og jeg har overvejet sådan en til lillefisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Og engang imellem er det bare sådan, at baby må ligge lidt længere i autostolen, fordi at mor har hænderne fulde med de to ældste børn, eller med at ordne alle de sindssygt mange ting, man skal have styr på som mor til tre! Jeg har stadig til gode at høre om børn der er døde eller blevet alvorligt handicappet af at ligge for længe i autostolen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke i

  Det er dog utroligt som folk er så kloge…. At du er nødt til at forsvare hvilken autostol i bruger og hvorfor, bliver da bare så

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss Sørensen

  Super fed barnevogn/autostol -den er virkelig genial☺

  Og hvor ser Arthur altså bare rigtig dejlig ud. Nøjagtig lige så dejlig som sine søskende ☺

  Sarah, jeg vil ønske dig og din familie alt det bedste og gid at solen altid vil skinne på jeres vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Vi har den også og har været rigtig glade for ligge funktionen. Den er lidt tung, det er ulempen ved den. Vores datter er nu 9 mdr og kan stadig fint være i den. Nu er den bare fast i bilen. Da den er for tung at slæbe på☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes da aldrig at de der slynge/vikle mødre får skældud?! Der ligger baby da heller ikke fladt?
  Men smart stol!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Helt uapropos stolen og indlægget, så er han godt nok bedårende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er så sjovt som folk har travlt…
  Faktisk er det INTET sted bevist, at det skader babys ryg at sidde længere tid end det anbefalede (i DK).
  I Sverige har de ingen anbefalinger hvad angår tidsbegrænsning – Heller ikke i Tyskland… Så længe man arbejder med almindelig sund fornuft så skal baby nok klare den MED hele rygsøjlen i behold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sådan en skulle jeg gerne have haft da mine unger var små. Super praktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sundhedsplejersken

  Jeg var én af dem, der spurgte til det. Nok mest fordi det bare er en del af mig – OG mit job

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Vores barn SKAL ligge lidt skråt, da det er nemmere for ham at trække vejret og de kvæles ikke ligeså nemt ved gylp osv,

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sundhedsplejersken

   Og en idiot er jeg ihvertfald ikke – sim du skriver på din IG

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sundhedsplejersken

   Ja – og så er det jo en anden historie! Netop også det jeg spurgte til første gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nu har jeg jo aldrig skrevet at det var dig der var tale om på instagram ELLER i dette indlæg. Jeg skriver netop at jeg godt forstår folks kommentarer her ang. autostole:) Det er den idiot som har kommenteret som mig, jeg hentyder til på insta.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sundhedsplejersken

   Uha – ja, så meget har jeg ikke fulgt med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne Westergaard

   “Behovet for at ytre sin mening”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Folk har så travlt, og åbenbart ikke andet at gå op i.. Er sikker på du gør det bedste for din lille Arthur:) og så må jeg da lige sige, at den autostol er da alt for smart! Den må vi have til næste baby:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Altså jeg havde godt forstået på dit tidligere opslag, at den ku lægges ned, så forstår simpelthen ik hvorfor folk er så emsige. Du er mor til tre og en af de mest kærlige af slagsen jeg nogensinde har læst mig til at kende lidt. Forstår slet ikke hvordan folk kan mistænke dig for ikke at gøre det bedste du overhovedet kan for nogen af dine børn. Man sku passe sig selv sku man! 🙂
  Kram herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hver gang du skriver, at du skal hente dine børn i bh, når jeg lige at overveje, om ikke det ville være smartest at tage en trøje eller top på, inden det går op for mig, at der er tale om deres børnehave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Bum over and out

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Shit hvor har kvinder bare travlt med at udpege andre kvinders fejl… glæder mig til at blive mor til November, men ikke til mor-mafiaen med den evigt løftede pegefinger. Trist at det skal være sådan :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mulle

   “fejl” må jeg hellere skrive, ellers vifter jeg jo med den farlige finger selv 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Vi har selv købt en Cybex cloud q – netop fordi vi er glade for at komme ud til venner og familie i hele dk og at køre i skoven etc.. Den er simpelthen super duper smart !
  Jeg tænker ; tænk lige hvor meget du som offentlig person skal høre på og så hvor lidt i forhold til dig vi som normale “ikke-kendte” ansigter skal lægge ører til… Jeg er GODT nok imponeret over din måde at være nede på jorden og komme med fakta og velskrevne indlæg så regel-rytterne kan pakke sammen ! 😀 jeg gruer bare for den dag jeg med min baby får den første kritik – men dér vil jeg altså have dig i baghovedet, trække vejret og prøve at svare pænt uden pludselig at have vandfald ud af øjnene og gå derfra med ild ud af ørerne 🙂 tak for at du er så saglig ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor må det være virkelig trættende, at blive målt og vejet på stort set alle valg du tager og indrager os andre i på din blog. Alene det at læse de virkelig kloge kommentarer kan give en hver småbørnsmor hovedpine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor må det være hårdt at skulle forsvare hver evig eneste lille ting, du gør! Jeg beundrer virkeligt den måde, du håndterer kommentarerne på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, du er for god!
  Læste alle de der bekymrede kommentarer i går og ventede bare på at du lige fik svaret på din egen fede måde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  DET er dæleme smart… Kan den også ligge ned inde i bilen og kan den spændes fast med sele uden isofix?
  Hvad endte I op med af stol til Albert? Vi har samme problem med 3 autostole i bilen men har ikke fundet et sæde til den store som også yder sikkerhed.
  Og så vil jeg bare sige at alle vores 3 børn har tilbragt RIGTIG meget tid i deres autostol som spædbørn da det ofte var eneste løsning st putte dem i bilen og køre en tur for at de kunne sove. Ingen skader er sket

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Hej.
   Vi har også den smarte autostol fra cybex og det er genialt at den kan ligges helt ned. Den må og…kan dog ikke ligges ned når man kører af sikkerhedsmæssige årsager. Men når baby er faldet i søvn og du skal ud af bilen ligger du den bare ned og så kan du med go samvittighed lade baby sove sin lur færdig. Den kan bruges både med og uden isofix…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine-gammel-mor

   Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjernedød læser