MASSER af energi til trætte typer (som mig)

Multitasking mutter & JA det må man godt!!

image

Det er lidt som om at nogle folk, kan have svært ved at forstå at man ligesom jeg, kan have lyst til at gøre noget ud af mig selv, nu jeg har en nyfødt. Men vi er jo alle forskellige (heldigvis) og det er babyer også.

Vores lille Arthur er forholdsvis nem eller også er jeg bare så rutineret at jeg ikke stresser over…noget…og når han tager sine lure, så gør jeg jo bare alle de ting, jeg plejer. Og for første gang i MEGET lang tid, fik jeg igår lavet negle og jeg sparede en masse tid ved at bruge letstalknail.dk for hun kommer nemlig hjem til en. Møj møj smart når man netop ikke har uendelig mængde tid til at få tingene gjort. Arthur lå og spillede lækker is sin sleepcarrier og sov det meste af tiden og da han vågnede, så kom han over i mine arme imens mine tånegle fik en forvandling og HOLD NU K….hvor er det bare lækkert at have pæne fødder og hænder igen. Jeg elsker den koral røde farve!!

Og forleden fik jeg også lavet vipper!!! bum bum!! DET har jeg ikke fået lavet i år 1,5 år, nok mest fordi jeg ikke orkede at bruge tiden på det, men det orkede jeg godt i denne uge og jeg føler mig helt feminin og pæn igen!! Det var en ny vippe pige, jeg brugte og hun ku sgu sit kram. I kan tjekke hendes facebook ud HER

image

image

Det ER bare ret så nice at vågne med bambi øjne uden at have bruge et sekund på makeup. Hvis nogen så også lige gad at rydde op lol

image

12 kommentarer

 • Rikke

  Hvis man klikker på billedet, så det vises alene, så kan man zoome ind

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej. Det er så skønt at du gør det, livet går jo ikke i stå fordi man får barn, at gøre noget ud af sig selv, er o også livskvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Vil du fortælle, hvor det hvide tæppe er fra Arthur ligger med?
  Seje kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Je

  Farven på dine negle, mønstre på børnenes tøj, øjenvipper- du ved detaljer…jeg kan måske også overveje at købe briller..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Dejligt at du gør noget ud af dig selv, jeg har også altid sørget for at komme i bad, i pænt tøj og fået lidt mascara på efter mine to fødsler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Je

  Hej Sarah Louise
  Til lykke med din fine dreng. Han ser total nuser ud..
  Jeg kan ikke zoome ind på dine billeder efter du er skiftet til Stylista.. Er det min telefon, den er gal med eller..??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Forstår dig udemærket, verden går ikke i stå fordi man får et barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Det er squ da fantastisk at du har overskud til at gøre noget ved dig selv. Beundringsværdigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MASSER af energi til trætte typer (som mig)