Sådan mødte jeg manden i mit liv

The happy (international blogger) mum

image

Jeg har det helt store smil på idag, for sundhedsplejersken kom nemlig forbi for at veje vores lille Arthur. Jeg havde jo termin på torsdag, så om et par dage ville han være kommet ud på normal vis. Og tænk sig engang… selvom det kun er 5 dage siden hun vejede ham sidst, så har han taget ca. 200 gram på og vejer nu 3140 . WUHUUUU det er SÅ fedt at han tager så fint på. Nu kan han snart ikke passe sit præmatur tøj længere og jeg synes også at han endelig er begyndt at få lidt fylde i kinderne. Det giver mig en glad fornemmelse i maven af at vi gør det rigtige.

Og en anden ting der også gør mig glad er at jeg fremover også skriver bloggen på engelsk. Dvs. først kommer den danske tekst og nedenunder kommer den engelske tekst. Det er fordi jeg efterhånden har rigtig mange udenlandske læsere også og følgere på instagram og flere har efterspurgt en engelsk version. At jeg også får så massiv opmærksomhed fra resten af verden, er jo også et tegn på at jeg gør noget rigtig, så maven er ret meget fuld af god energi for tiden.

Her kan i se hvor mange lande mine læsere tjekker ind på bloggen over. Alle lande der er blå, er aktive lande/læsere. Jeg havde sgu aldrig troet at folk fra SÅ mange lande i verden, ville gide at læse om mit forholdsvise ordinære liv. Jeg ved ikke hvor længe, jeg vil blogge, men når det går så godt som det gør nu, så stopper jeg ikke foreløbig!

I have the biggest smile on my face today, the nurse came by to check the weight of our little Arthur. I was suppose to give birth on Thursday, so in a few days he would have come out under normal circumstances. And guess what … five days ago she weighed him last, he has gained about 200 grams and now weighs 3140 grams. WUHUUUU it’s SO nice, that he gaines weight so well. He almost can not fit his premature clothes anymore and I also think that he finally started to get a little fullness in the cheeks. It gives me a happy feeling in my stomach, that we are doing something right.

And another thing that also makes me happy is that I now also write my blog in English. First comes the Danish text and then comes the English text. That’s because I have now many foreign readers and followers on instagram and the blog and several have asked for an English version. I get a massive attention from the rest of the world is of course also a sign of, that I’m doing something right, so the stomach is very much full of good energy today.

Here you can see how many countries my readers check in from on the blog. All countries that are blue, is active countries / readers. I really never believed that people from SO many countries in the world, would bother to read about my pretty ordinary life. I do not know how long I will be blogging, but when it goes as well as it does now, I will continue for a while!

image

Og inden i flipper ud over den ret så fede frynse jakke, så kan man desværre ikke få den længere. Jeg har tjekket desværre:(

12 kommentarer

 • Mathilde

  Yay Sarah Louise, hvor er det skønt din blog vokser og du høster anerkendelse fra flere stedet i verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg følger bloggen herfra Australien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fint – Gad vide hvor mange af dine udenlandske laesere er udenlandsdanskere? Jeg er i hvert fald en af dem der laeser med fra USA. Tak for en altid fin blog med god stil og humor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg ved det ikke men på
   Instagram kan jeg se at mange af dem er udenlandske

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du også “udkommer på engelsk”, det tror jeg virkelig er en god idé.
  Jeg er også ved at få oversat alle mine blogindlæg, men jeg betaler mig fra at få en oversætter på “sagen” fordi mine indlæg er ret lange.
  Men fedt er det! Tillykke med den beslutning og også med de gode nyheder om Arthur.

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine mathiesen

  Hvor er jeg glad på fine vegne. Da jeg så billedet på Instagram, blev jeg så glad, og tænkte DU SKAL læse det med samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Sarah Louise! Stop ALDRIG med at blogge! Jeg er afhængig og har været det flere år. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Sarah!
  Wauw! Hvor er det dejligt for dig/jer og vildt at sidde her, på den anden side af en skærm og blive helt glad på dine vegne. Man føler helt kender dig personligt, når følger med her i blogverden:-) Du laver altså bare en så livbekeæftende og inspirerende blog! Mega tillykke med din velfortjente suces!
  Og kæmpe Tillykke med Arthus fremgang, hvor er det dejligt! Jeg tænkte på om Arthus også har dobbeltnavn, ligesom de to ældste?:-).
  Al held og lykke til dig og din familie fremover!:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Altså der kan jo også sidde danskere i de lande – har selv været en af dem haha.

  Håber det går godt med lille Arthur og lungerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor er det godt gået af Arthur, dejlig læsning.
  Jeg har fulgt din blog siden du ventede Albert, og jeg selv ventede min første på det tidspunkt. Jeg har nu nummer 2 på 8 mdr. og følger stadig med hver dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belma

  Må jeg spørger, om du selv skriver to indlæg på hver sit sprog..? Eller om der er et program der oversætter det danske til engelsk..? (Eller evt har su tolk på).. Skal nemlig bruge noget tilsvarende (dig til en opgave og ikke blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Bruger google translate og så retter jeg i det…så godt som jeg kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg manden i mit liv