Hatte til drengebørn?

Fruerne begår indbrud & blærerøvs barnevogn

image

Vi skal af mange årsager ikke på ferie i år. Og igår var der lidt godt vejr, så Sofie og jeg gik en lang tur. Vi var ligesom blevet enige om at det var møj smartere at trække i træningstøjet og bevæge os, imens snakketøjet fik fri gallop?

Vi er jo ikke rigtig de kriminelle typer, men lidt modige var vi, for vi kom forbi et rigtig pænt og helt tomt hus. Der stod godt nok ikke et til salg skilt, men vi snusede lidt rundt og der var ingen og ingen havde boet der i noget tid. Så vi gik en tur ind i haven og det må man jo nok ikke, men vi skulle jo lige se lidt mere af huset og haven…. Hvis nu det eks. kunne være noget man skulle investere i. Haven var så fin og lige ned til vandet. Huset var gammel, men fuld af potentiale. Efter 5. min kom naboen ud og så fik vi os en sludder for en sladder og det var smadder hyggeligt. Der kunne jeg da godt lige være blevet boende hehe

Efter vores lille “indbrud”, strøg vi en tur på hotel Skodsborg rooftop restaurant og spiste frokost og legede at vi var syd på og der var så smukt og lækkert at man næsten selv troede på det. En frokost eller et glas vin med den udsigt kan klart anbefales.

Til dem der har noteret vores ret så lækre barnevogn, så er den fra CybexStellet er ret genialt og kan bruges både til autostolen og deres klapvognsdel også. Kvaliteten er simpelthen SÅ lækker og robust og designet er perfekt, da den ikke er for stor og nemt kan manøvres rundt på små fortov osv.

We have many reasons not go on holiday this year. And yesterday the weather was nice enough to be outside so Sofie and I went for a long walk. We just agreed that it was smarter doing some power walking while gossiping hehe

We are not really the criminal types, but we passed a very nice and completely empty house. We sniffed around a bit and there was no one and no one had lived there for some time. So we went for a walk into the garden, we just had to see more of the house and garden. The garden was so pretty and right by the water. The house was old, but full of potential. After 5 min the neighbor came out and then we got us a yadda yadda and it was awfully cozy. I could easily see myself living there.

After our little “break-in”  we went by the hotel Skodsborg rooftop restaurant and ate lunch and played that we were on a vaca and there was so beautiful and delicious that I almost believed it. A lunch or a glass of wine with the view is highly recommended.

To those who have noticed our quite delicious stroller, this is the brand Cybex. The frame is quite brilliant and can be used both for the car seat and their seat unit too. The quality is simply SO delicious and robust design is perfect as it is not too big and can be easily maneuvered around the small sidewalk etc.

image image image image image

 

2 kommentarer

 • Dejligt, at se I hygger og har det sjovt med jeres babyer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Cofrancesco

  Hvor ser det hyggeligt ud. Tydeligt at se at du er glad for Sofie og at I har et helt specielt bånd <3
  Hvor fra kender I egentlig hinanden? Måske du vil lave et indlæg om venskaber? Ja, lidt nysgerrig er man (læs: jeg!) jo når man følger med her på sidelinjen 🙂

  God dag til jer begge.

  Vh. Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hatte til drengebørn?