De fedeste ugle tasker til børn

Jeg kan næsten ikke holde det ud

image

Se engang lille fisen, hvor sød og rund han er blevet. Jeg kan GODT fortælle jer at han holder mig beskæftiget. Man skulle tro at man sagtens kunne nå at blogge, men det er altså ikke så nemt, når han er ekstra mor syg for tiden. De sidste 3 dage har han bare ville ligge i mine arme eller på mig. Så snart jeg ligger ham fra mig, så begynder han at øffe. Lige pånær når han er helt vågen, så ligger han gerne og kigger rundt og hygger, men sovningen skal helst foregå på mig. Han er meget omskiftelig og vi er ikke i nærheden af noget, der ligner en rytme endnu.

Det jeg næsten ikke kan holde ud er at vi onsdag imorgen, skal til den vigtige ct-scanning, hvor vi skal se, om han stadig har det store sorte hul på lungen. Vi har været i vente position i flere uger og det er næsten ikke til at bære. Jeg drømte at hullet næsten var gået helt væk og da jeg vågnede følte jeg mig helt lettet, så nu må vi se. Fra vi får scanningen og til vi får resultatet at vide, går der nok mindst 1 dag. Jeg håber sådan på gode nyheder, så vi endelig kan kigge sådan rigtig fremad.

Han er jo ellers ret normal og tager meget fint på. Det eneste, der er svært er at han stadig har svært ved at sove i længere tid, men heldigvis hjælpes vi ad herhjemme, så ingen går helt ned med flaget. Han er jo kun 6-7 uger gammel og kun en 2 ugers tid fra den dag, han egentlig skulle være blevet født, så soverytme indfinder sig nok ikke foreløbig. Jeg husker tydeligt, hvor nem Alma var. Hun sov ca. 21 timer i døgnet og SOV virkelig. Hun vågnede, spiste, kiggede rundt i 10 min og sov så som en sten og allerede samme dag hun blev født, tog hun 3 timers søvn i træk og da hun var 4 måneder sov hun helt igennem fra 22-07. Det var ret så fantastisk.

Det er utroligt at han er gået fra det herunder til at være så fin nu.

image

Look at that little angel how sweet and round he has become. He really keeps me occupied. You would think that it is possible to find time for blogging, but it’s not that easy when he just wants his mommy all the time. The last 3 days he would only lie in my arms or on me. As soon as I put him down, he begins to cry. Except when he is fully awake, then he lies like looking around and having fun, but the sleeping part should preferably be on me. He is constantly changing and we are not near anything resembling a rhythm yet.

Tomorrow we have the important ct scan, where we will see if he still has the large black hole in the lung. We have been on hold for several weeks and it is almost unbearable. I dreamed that the hole was almost gone completely away and when I woke up I felt quite relieved, so we’ll see. From we get the scan and we get the result told yesterday that probably at least 1 day. I hope for good news, so we can finally look forward.

He is otherwise quite norma. The only thing that is difficult is that he still has difficulty sleeping for a longer time, but fortunately daddy and mommy help each other:). He is only 6-7 weeks old and only a 2 weeks time from the day he was supposed to have been born, so sleep rhythm materialize probably not soon. I remember clearly how easy Alma was. She slept around 21 hours a day and SOV really. She woke up, ate, looked around for 10 minutes and slept like a stone and the same day she was born, she took 3 hours of sleep in a row and when she was 4 months she slept right through from 22-07. It was quite amazing.

 

6 kommentarer

 • Annette

  Kære Sarah . Har du hørt om det private barselshotel? De er yderst kompetente og hjælper med alt fra amning til søvnrytme i dejlige omgivelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg har ikke skrevet her før, men jeg kan ikke lade være med at kigge ind med jævne mellemrum, da jeg kan spejle mig i din historie. Jeg var selv igennem et langt forløb med min præmature baby (indlagt i 65 dage på Riget), og jeg husker angsten inden de store undersøgelser, hvor jeg hver gang følte, at tæppet blev revet væk under mig. Jeg krydser fingre for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Knæk og bræk med scanningen – ja vente tid er en bitch….
  Jeg håber at scanningen viser bedring, og tænker at det at Arthur tager på i vægt er super gode tegn og at det ville have været anderledes, hvis lungen stadig var så “skidt”. Herfra krydses der fingre og alt hvad der ellers kan krydses….God vind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Sikke fint han vokser..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er han lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, sød lille fyr! Min bette mand fra midt juni vil også kun sove i favnen/på brystet – så der er seriøs mangel på søvn hos mor her, puha. Håber din drøm var et godt tegn for i morgen ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fedeste ugle tasker til børn