Nyt på mine læber

En mor der gør noget ud af sig selv er en dårlig mor

image

image

Jeg oplever sådan en kedelig tendens, hvor folk næsten bliver helt sure på mig, når jeg ligger billeder op, hvor jeg har makeup og lækkert tøj på. Der var også nogle der havde VÆLDIG travlt med at jeg tog ud og fik en middag med en veninde lørdag aften, på trods af at min søn var hos hans far som er ligeså meget hans forældre som jeg er.

En skrev at “DET kunne hun aldrig finde på”…nå jamen det er da godt for dig!, men fuldstændig ligegyldig viden for mig. Heldigvis er min søn meget glad for at være hos sin far også, så han lider ingen last ved at jeg tager væk et par timer og far elsker at hænge ud med alle sine børn Det er generelt som om at når moren gør noget for sig selv, så falder hammeren. Og jeg synes ærlig talt at det er en gammeldags og snæversynet holdning at have til nutidens mødre.

En kvinde brokkede sig endda over at jeg kiggede ind i spejlet og ikke på min søn, når jeg tog billeder. Dette kunne så også tolkes som at hun synes jeg generelt skulle fokusere mere på mit barn. Men come on…fordi jeg finder tid til at gøre lidt ud af mig selv og poster billeder et par gange om ugen, hvor jeg ikke ligner snot, betyder jo ikke at jeg ikke er sammen med min søn. Tror folk seriøst at jeg bruger hele min dag på at ligge makeup i slowmotion imens min søn ligger og skriger på omsorg!!…. Jeg gør det jo kun, hvis han tillader det med lure og der ikke lige er opvask, tøjvask eller alt muligt andet, der skal laves. Jeg bliver ret så irriteret over at folk ikke bare kan accepterer at vi alle er forskellige og hvis nogen vil bruge deres “baby-pauser” på at pille tæer eller noget andet, så er det fint med mig. For mig er det velvære at få trænet (her tager jeg ham ofte med) få et langt bad og trække i noget pænt tøj. M og jeg deles om mange opgaver og det er muligt for os, da vi begge er selvstændige. Hvorfor faen SKAL man partout ligne en sæk lort, fordi man har fået en baby???? Jeg har da også trætte dage i joggingtøj, men det er der sgi da ingen der gider glo på hehe.

I experience such a boring trend, where people almost becomes quite upset with me when I put pictures up when I have makeup and stylish clothes on. There were also some who were crazy busy, because I went out and got a dinner with a friend on Saturday night, despite the fact that my son was with his father who is as much a parent as I am.

One wrote that “I would never leave my child like that” … well well, it’s good for you !, but why should i care. Fortunately, my son very happy to be with his father, too, so he suffers no pain or loss that I go away a few hours and Dad loves to hang out with all his children, its generally like this when the mother does something for themselfs. And I honestly think that it is an old-fashioned and narrow-minded attitude to have for today’s mothers.

A woman grumbled even that I looked into the mirror and not on my son when I took pictures. This could also be interpreted as if she thinks I generally have to focus more on my child. But come on … because I find time to pamper myself and post pictures a few times a week, where I do not look like shit, does not mean that I am not with my son. Do people seriously think I spend my whole day to put on makeup in slow motion while my son is screaming!! ….. I get quite annoyed that people can not just accept that we are all different and if someone wants to use their “baby-breaks” on something else, then it’s fine with me. For me, it’s well-being to goto the gym (i often bring him anyways) get a long bath and pull on some nice clothes. M and I share many tasks and it is possible for us because we are both self-employed. Why the hell do a new mommy has to look like a sack of shit, because you’ve got a baby ???? I also have days where I am tired, but nobody wants to look at that lol

37 kommentarer

 • At du overhoved gider at forsvare det🙄 nogle folk har ikke andet at gå op i, end andres liv og at sidde at skrive platte kommentarer. Du skal gøre hvad der gør dig godt. Og hvis det er det som tanker din “mor beholder” op, så er det det du skal gøre!😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine H

  Sarah du gør det godt! Alle kan se dine børn trives, og at du kan stå der med 2 børn + en nyfødt og se så hammergodt ud, det er da prisværdigt!!!!!! Hvorfor skal man glemme sig selv bare fordi man er mor? Der er da heldigvis plads til begge dele. En god mor er en glad mor, og man bliver da netop glad af også at føle sig tilpas i sin egen krop 🙂
  Knus en enlig mor til to, der knuselsker sine børn, og stadig husker sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F L

  Hahaha det var da nogle mærkelige kommentare at få, bare fordi man gør noget ud af sig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Super godt skrevet!!
  Hvor er kjolen og skoene fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lønborg Knudsen

  Kære Sarah Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Skønt skønt indslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Vi kvinder har så travlt med “må/må-ikke”, vi måler konstant hinanden, og vi sætter konstant regler op – kan egentlig godt forstå hvorfor mænd nogle gange har lidt svært ved, at forstå os

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Og nogen kvinder undres over hvorfor deres mænd kan/har mistet lysten til dem?(det kan selvfølgelig gå begge veje) Fordi du ligner lort (forstå undertonen!). Fair nok, vi er alle mennesker med lyst til hængerøv, sure sokker og render under øjnene, men man skal sku pleje sit forhold til sig selv og hinanden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • My

   Altså ikke dig Sarah! Du er nemlig lækker og stadig en kvinde❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Er så enig med dig!
  Min kæreste siger altid at inden man går ud af døren, skal man lige kigge sig selv i spejlet.
  Det er helt i orden og ligne lort, men så skal det sgu os være ordenligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normella

  Misundelse er en grim ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er misundelig.

  Sir det bare.

  Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah Louise

  Lad mig gøre det meget kort og kontant:

  YOU FUCKING ROCK ! ! ! ! ! !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Wow, for satan hvor er du flot i bodycon kjole, super god stil. Håber da lige ham M, husker at nævne det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-Gammel-mor

  Hold da op!!!!
  Jeg har ikke overskud til en skid med 3 små børn og i stedet for at bruge pauserne på at gøre mig lækker så læser jeg din blog…. Hvor du gør dig lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Godt brølet løvemor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Det er bel lun et fåtal og meget FÅ der tænker sådan. Ikke værd at skrive et helt blogindlæg om, når 99% tydeligt mener det modsatte. Så stram du bare din lækre mås og frontparti op og fortsæt som du plejer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Dem, der skriver sådan, sidder garanteret med deres utrænede røv plantet i sofaen og er misundelige over dit overskud/hvor godt du ser ud. Det er også sjovt, at det ikke er noget problem for dem at sidde og læse blogs og skrive kommentarer… Kan de mon kigge på bebs samtidig? Stay hot, Sarah Louise!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hold nu kæft !!!!!!
  Min søster passede vores datter da hun var tre uger gammel , min mor har passet hende mange gange inkl overnatning . Hun er 4 måneder , og lider absolut ingen nød ! Hendes far har også været selv med hende mens jeg var stiv med loge .. Og kan da godt se at de andre mødre omkring mig er knap så frisindende og kommer med kommentarer om , skal hun nu passes igen !? Ja ! Det skal hun .. Og det skal hun lige så tit det passer mig .. Hun er den mest glade baby der sover igennem om natten og smiler til alle .. Syntes det er en kedelig tendens at vi skal banke hinanden oven i hovedet hele tiden . Jeg siger sku heller ik noget til dem med børn på to der aldrig har været uden for en dør uden baby , det må de da selvom .. Blir sku lidt irriteret .. You go

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Undre mig over hvorfor man vælger at få et barn – blot for at få det passet så meget som du skriver! !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie

   Så undres du bare sabrina. Det er heldigvis ikke din hovedepine hvordan andres liv med deres børn foregår!
   Jeg har også været til koncert hvor far har haft vores barn en enkelt gang og han er 18 mdr. Jeg hader at være væk fra ham, men det skal ikke gøre mig til dommer over andre bare fordi de lever deres liv anderledes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Svar til Sabrina:
   Det gør man ligepræcis, hvis det er det der giver en overskud til at være en god mor.
   Hvis man bliver trist og deprimeret af, at sidde derhjemme og stene fjernsyn (når baby/barn alligevel sover!!!) … ja så kan man altså ikke være en god mor. OG IGEN en far er altså mindst ligeså god, til at tage sig at sit eget barn! Hader desuden også når nogen kommer til at sige, at barnet bliver PASSET af dets far… man siger aldrig at mor, passer sit barn. Man passer et barn når man er bedsteforældre/ven af familien/større søskende/babysitter osv men IKKE når barnet er sammen med sin mor ELLER far!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Nu bliver Sarahs børn så ikke passet ude, men af faren. Og man bliver ikke passet af sin far.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Det er super ærgerligt! Min datter er 3 1/2 måned og har ikke været ude uden hende fordi jeg er “bange” for at nogen vil dømme mig hvis jeg gjorde!
  Men nu har jeg taget mig sammen til at købe en brystpumpe også af sted med mig 🙂 far er nemlig også god til sin datter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Så enig, godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja F.

  Word!! Jeg har lige fået nr 2 som nu er 3,5 md og “når der er tid”, så skal jeg bestemt også have make-up på (velvidende at jeg nok er aaaalt for træt til at tage det af igen om aftenen, men det er en anden sag)
  Men Sarah vil det så sige du ikke har Nannys/au pair og rengøringshjælp osv? Kan det passe du har haft det engang (au pair) Jeg har to unger nu og tænker at rengøringshjælp må være vejen frem, når arbejdslivet igen kalder…
  Tak for en god blog, du er sgu sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er det dog træls at nogen har det så skidt med dem selv, at de ikke engang kan klare at du ser hamrende godt ud. Come on, så kig dog væk!
  Jeg synes at det er fantastisk, at du husker dig selv når tiden tillader det. Jeg g l æ d e r mig til at min søn ikke er så afhængig af mig, og jeg kan komme lidt ud. Han er små 6 måneder og den store er 4 år. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det er, at have 3 stks under 4 år, så jeg siger ‘godt for dig’! Skønt at du har muligheden og at du bruger den, det kunne vi andre måske lære lidt af… Hvis det ikke var pga. amningen var jeg sgu også stukket af her noget oftere. Farmand gør det nemlig ligeså godt som mig, hvis ikke bedre i nogen henseender, vi gør det ikke ens, men vi er jo sjovt nok heller ikke ens. Håber du havde en fantastisk aften, og jeg klager ikke over at se billeder af dig dullet lidt op, med eller uden dine søde unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg oplever også tit, at der bliver løftet øjenbryn, fordi vi herhjemme – åbenbart- gør tingene lidt anderledes. Vi har en datter på knap 3 år og en søn på 6mdr. VI har fået børn, som i flertal. Det vil sige, at det er et fælles “projekt”. Jeg tager lige så meget ud, som jeg lyster, for mine børn har nemlig deres far, som kan passe lige så godt på dem, som jeg kan. Eller deres farmor & farfar eller mormor & morfar, for ikke at snakke om deres to fuldstændige fantastiske onkler, der altid har tid og lyst til dem.
  Jeg har aldrig rigtig holdt barsel, jeg er bare ikke typen. Lidt arbejde til de små grå giver mig overskud, lige så vel som at gøre noget ud af sig selv og en god koncert. Og det må jeg gerne… siger JEG… og MIN MAND. Ofte er mine “udskejelser” når børnene sover, og så er jeg selvfølgelig klar til hvornår de end står op, som den fantastiske mor jeg er, der elsker sine børn højere end noget andet.
  Nogle tænker måske at det virker af lidt meget, men ved I hvad, mine børn lider Ingen nød. Min datter er Maks i vuggestue 6 timer ad gangen. Resten af tiden er de sammen med deres mor – for det meste- ELLER FAR, som ligeså godt som jeg både kan lave mad, børste tænder, trøste, sjov og ballade. Mine børns behov kommer ALTID i første række. Et af dem er blandt andet glade forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du ser langt bedre ud, når du selv har stået for stylingen, end når det er et far-bo-og-børn blad, har stået for det.
  Outfittet i din header med konet frisure og klumpe-dumpe buksedragt, er bare ikke spor smart.

  Endelig kommer det da barnet tilgode at dets far er glad for moren, så gør du bare som du selv føler for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   haha jajeg er enig, men bladet ville have at jeg ikke så for dullet ud og var meget natural:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Bladet forudså sikkert, at der ville komme mange grimme kommentarer, hvis Sarah stod der helt dullet op med to børn i hvidt tøj. Typisk dansk egentlig:-).
   Når det er sagt synes jeg egentlig, at det er et sødt billede – det er ikke os alle, der har haft Kardashian dress på som gravide haha.
   Nå..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Omg!!! Jeg syntes det er fedt du gør noget ud af dig selv mega inspiration for os andre det er da også med til at holde gnisten i sit forhold med 3 børn hvorfor skulle man ikke gøre sig lidt lækker for sig selv og sin partner. Elsker din blog ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg synes det er vigtigt at man som mor også føler sig tilpas og det så forskelligt hvordan vi hver især gør det. 6 uger efter fødslen af min datter på 9 måneder, tog jeg ind og blev klippet, farvet, fik ordnet bryn, vipper mv. Imens den bette blev passet af sin far. Jeg havde to veninder som spurgte mig; “hvordan kan du få dig selv til det?!”. Jamen jeg var så heldig at min datter både tog bryst og flaske, så jeg pumpede ud og så kunne far give, havde også en datter der sov 21 timer i døgnet, så kunne jo lige så godt få presset det ind og så komme tilbage og føle mig lækker, så sexlivet kunne komme igang igen og på den måde fik vi alle noget ud af det. Jeg synes du hammer lækker og den lille trold har det super dejligt BÅDE med mor og far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, altså, det der mom-shaming. Stop, stop, stop!

  Jeg havde ikke overskud til så meget som at rense mit ansigt, da jeg havde fået min søn. Jeg begyndte først at gå med make-up igen, da jeg startede på arbejde, da han var 11 måneder.

  Desværre, vil jeg sige! Før nøøøj, hvor gad jeg godt, jeg havde haft overskud til at tage pænt tøj på, eller bare at tage et bad lidt oftere, end jeg gjorde.

  Jeg orkede det ikke. Gjorde det mig til en bedre mor? Deeeet tror jeg ikke. En god mor er en glad mor med overskud.

  Det gav mig overskud at sove, så det prioriterede jeg. Det giver dig overskud at træne og gøre noget ud af dig selv, så det prioriterer du. Det gør vi, MENS vi er verdens bedste mor for vores barn. Det er det seje ved mødre, de kan nemlig det hele på den halve tid.

  Kære Sarah Louise, du virker til at være en sej kvinde, der ved, hvad hun vil, og gør det, ligegyldigt hvad folk måtte tænke om det. Bliv ved med det, du er en kæmpe inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er det ærgerligt, at folk ser det sådan! Og lige der tænker jeg, at der er noget misundelse på dit overskud til også at gøre noget for dig selv! Det giver mig mere overskud til at være mor, hvis jeg har tid til at se mine veninder i ny og næ og hvis jeg bruger 5 min på, at få lagt lidt make up og finde noget tøj, som jeg syntes er lækkert! Det smitter jo kun positivt af på mine børn og min mand, når jeg har det godt med at være mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på mine læber