Must-have halskæde

Lidt om kærlighed & sammenhold

image

Igår eftermiddags kørte vi direkte fra børnehaven ud til farmor og farfar i kolonihaven. Vejret var jo urimelig fantastisk og imens jeg går der med hatten let på skrå, går det op for mig at jeg nu er mor til en børneFLOK….en hel flok…vi er en klan…en sammentømret ubrydelig klan og det føles vidunderligt. Jeg kan blive helt høj på lykke og tanken om alle de skønne oplevelser, der venter os i fremtiden.

Hvis i undrer jer over ungernes varme påklædning, så fandt vi dem mudret og våde i bh og vuggeren og de måtte komme i ekstra-tøjet. Af samme grund løb de nærmest nøgne rundt, så snart vi ramte kolonihaven. Vi elsker bare at hænge ud med farmor og farfar. Min egen mormor og morfar betød ALT for mig, da jeg var lille og det glæder mig usigelig meget at mine egne børn har fået så skønne bedsteforældre. Jeg elsker dem som var de min egen familie. At have et godt forhold til sine svigerforældre er virkelig en gave!!! Og nu da min egen mormor er død og jeg ikke har et forhold til min mor, så er min svigermor, det tætteste jeg kommer på en mor. Og nogle gange skulle man næsten tro at vi var beslægtede. Vi har samme humor, vi taler fuldstændig samme sprog og er mere eller mindre enige om alt hehe og så elsker vi M og ungerne aller højest i hele verden og kærlighed kan om noget, føre mennesker sammen.

 

 

 

image image image

24 kommentarer

 • Rikke

  Dejligt indlæg! Lyder præcis som det forhold jeg/vi har til
  mine svigerforældre/ farmor & farfar ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Har nu fulgt dig Sara i et lille halvt år tid og må simpelhen sige du min ynglings blogger og elsker at følge dig og din familie. Dejligt du har en god svigermor, er selv mor, farmor til 2 små tvillinger og svigermor og har også et skønt forhold til til hende:) ved ikke om du har lavet et indlæg før om dette eller overhoved har lyst til at fortælle om det, men hvorfor ser du ikke din egen mor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvordan gik Arthurs scanning i går?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åhh hvor skønt med en dejlig farmor og farfar til ungerne. Jeg er heldigvis også velsignet på det punkt. Min mor døde da jeg var lille og alle mine bedsteforældre er døde, så jeg har selv kun min far tilbage (er enebarn da mine forældre desværre ikke nåede flere børn før min mor blev syg).. Men priser mig lykkelig for mine helt igennem dejlige svigerforældre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  der mangler noget tekst på dette og det forrige indlæg både på mobil og comp.?? ellers giver det ihvertfald ingen mening det du har skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   På min tlf og com ser alt normalt ud. Hvad mener du præcis?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dea

   Man skal klikke på overskriften på indlægget. Skulle også lige regne det ud (sidder med en iPad). Håber bare det er det, der driller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Vi er jo der hvor vi er og man kan altid finde en situation der er værre, jeg forstår dig Lea, det er bare total manglende situationsfornemmelse -:((

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah Louise. Jeg håber du en dag vil fortælle om din familie mor og far. Jeg har tænkt på det alle de år jeg har fulgt dig og håber du en dag vil åbne op. Kram herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Google det – Sarah har give flere interviews/artikler om dette (og kan godt forstå hvis det er et lukket kapitel el. ikke noget at mindes/skrive om igen)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Elsker dit outfit! Hvor er det fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  At have så godt et forhold til svigermor/farmor er GULD VÆRD! Nyd det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Åh ja, det kan jeg godt forstå Lea. At møde sit barn for første gang er noget ganske særligt – et intimt øjeblik for forældrene, som man efter min mening helst skal have for sig selv i fred og ro. Øv oplevelse – håber du kan ‘brush it off’…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Så skulle i prøve at ligge i fuld narkose imens de tager barnet ud og først se babyen 8 timer senere for så at finde ud af at han er syg og så går der 14 dage før du overhovedet må holde ham

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   Ej sarah… Det synes jeg ikke er særlig pænt svaret. Det var ikke omkring hvem der havde det hårdest. Det var en forlængelse af dit indlæg som hndler om bedsteforældre. Selvfølgelig var det hårdt for dig og et grusomt forløb. Jeg skriver tit på din blog fordi jeg er så glad for den. Og jeg har ofte skrevet omat jeg var igennem et lignende forløb med mindatter som også var syg og vi var indlagt på neo og jeg måtte heller ikke holde hende. Men pointen var bare at det var skønt med dit gode forhold til dine svigerforældre.
   Øv for et svar altså.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg skriver jo ikke noget surt og jeg skriver NETOP at det ikke er en kritik. Og jeg aaaaaner jo ikke om du også var på neo, det skrev du jo intet om i den kommentar. At du før har skrevet at du var på neo, kan jeg jo ikke regne ud er dig. Min følelse var bare at jeg ville ønske at det DU var træt af, som var dine svigerforældre, var et problem jeg ville ønske vi kunne have nøjes med. Og det er paradokset ved livet. Du kan jo ikke forvente at jeg ved, hvad du tidligere har skrevet. Jeg forholder mig jo kun til denne ene kommentar. Du er jo ik den eneste der hedder Lea i verden

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Ej, her må jeg altså medgive Lea i at det svar var urimeligt. Det er muligt, at der er mange uheldige kommentarer på blogs rundt omkring, men jeg synes faktisk, at det svar var ufølsomt og slet ikke på sin plads. Lea skriver jo netop en masse positivt om bloggen og deler i samme åndedrag SIN historie. Og jeg læser nu altså også primært et fokus på det positive i, at Sarah har et godt forhold til sine svigerforældre. Så at beskylde hende i at have manglende situationsfornemmelse her, synes jeg altså er lidt groft. Og på trods af at Sarah skal lægge øre til meget lort fra folk, så synes jeg faktisk, det er hende der skylder en undskyldning her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   Jeg gir op. Jeg forventer ikke du skal kunne huske hvad jeg skrev tidligere. Dette var bare en sidebemærkning i nr 2 kommentar da du drejede det ind på dette. Suk…
   Jeg opfattede indlægget som omhandlende bedsteforældre.
   Så nej du skal skam ikke kunne huske det. Og det er fuldstændig ligegyldigt.
   Ja mit navn er ret populært har jeg ladet mig fortælle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Sarah Louise svarer slet ikke grimt tilbage? Og det er da meget mere mangel på situationsfornemmelse at pive over at man ikke så sin baby før svigerforældrene til en som næsten mistede sit barn efter fødsel og SÅ også regne med at Sarah Louise kan regne ud eller holde styr på hvad denne random læser har været igennem ud over det, fordi hun tidligere har kommenteret om det. Man går jo heller ikke hen til en mand i rullestol og brokker sig over en torn i tåen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hey fuck nu det!❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lea

   Maja… Nu blir jeg lige nødt til at svare dig. Sikke dog noget fis du skriver.
   Indlægget omhandler BEDSTEFORÆLDRE og jeg fortæller en historie om bedsteforældre. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves altså.
   Lukker den nu. Simpelthen for dumt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja man kan nemt blive misforstået over det skrevne. Ingen sure miner fra mig i al fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Du skal være glad for, at de er interesserede i dit barn – og deres barnebarn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett

   Jeg lærte i en tidlig alder, at man ikke kan – eller skal – sammenligne ulykker/uheld/følelser. Hvad der kan føles som en lille ting for mig, kan være kæmpestort for en anden. Der skal man ikke agere dommer for hvilke følelser er i orden/værst/bedst.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Must-have halskæde