Om at tudbrøle over spildt mælk & jubel-lort

Nu med kulør!

image158

Reklame. Hver gang jeg har denne kjole på, så bliver folk helt vilde! Jeg købte den forrige sommer på en kinesisk suspekt hjemmeside, men jeg fik kjolen uden problemer. Men den laves bare ikke mere. MEN du kan finde en masse andre smukke hvide kjoler HER og tjek lige mors kulør!! Så fik man alligevel noget der lignede at jeg har været syd på hehe

7 kommentarer

 • Christiane Larsen

  En kjole, der med det snit, i den grad får Sarah Louise til at udstråle smuk og dejlig sexet kvinde, vil jeg nu nødig se på min lille pige, om hun så var 5 eller 12….så lillepige-kjole…nej ikke helt.
  Den er smuk og klæder dig fantastisk, Sarah Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold den for dig selv og spar os andre for din negative attitude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du ser dejlig ud Sarah! 🙂
  Skøn kulør og dejlig sommerlig kjole!
  Anne den kommentar provokerer mig, og jeg kunne i bund og grund være ligeglad! Har din mor ikke lært dig, hvis du ikke har noget pænt at sige så LAD VÆRE!!! Honestly – hvad vil du have ud af den kommentar??
  Får mig næsten til at tro det er ren misundelse.
  Ja undskyld mit udbrud Sarah, bliver bare så harm!
  Jeg elsker at følge med på sidelinjen, og både griner, græder og nyder din totale ærlighed og total cool blog! Tak for at tage os læsere med helt tæt på, på både godt og ondt!
  Rigtig god sommer 🙂
  Love herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Louise, min mor har lært mig ikke at lyve- men sige sin mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Har du fået spray tan eller gjort det selv? Har faktisk spurgt før hvilken selvbruner du brugte men fik aldrig noget svar;) smuk er du ihvertfald altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lidt for svensk lillepigeagtig kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tudbrøle over spildt mælk & jubel-lort