Vores ar på krop & sjæl

Nude farvet kjoler

Nude farvet kjoler

Dette er et repost, da mange spørger ind til smart graviditetstøj:) I kan også se under kategorien Dagens Outfit og finde mere.

Jeg er ligesom så mange andre RET så vild med alt i farven nude. Toppe, kjoler, sko- you name it….fåes det i nude, så er jeg vild med det hehe. Her er nogle af de items som er på min ønskeliste. Noget af det er nok mest til efter-fødsel hehe og så kan i godt forberede jer på at silke/satin looket hitter nu. De kjoler jeg har på selv på billederne, finder du HER og HER????

Nude kjole m. snøre HER// silke 2 delt sæt HER// Langærmet kjole HER//Fin strik kjole HER// Lang kjole HER//

Nude farvet kjoler Nude farvet kjoler Nude farvet kjoler Nude farvet kjoler Nude farvet kjoler

1 kommentar

  • Chris b

    Haha, jeg har også lige lagt en ordre hvor alt var hudfarvet/nude! Jeg kalder det kardashian farver 😀 Min sommer blir 100% nude, hvid, beige og khaki, haha.
    Virkelig fede ting du også har fundet!

    Chris B

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ar på krop & sjæl