Lidt om hvad i gør ved mig

Noget rigtig øv skete imorges…og SÅ noget godt!alma2

Jeg får virkelig ikke meget søvn disse dage og i ved jo, hvordan man bliver, når man er SÅ træt og ikke engang ved hvad dag det er…man bliver enormt emotionel!! Denne uge har kørt mig midt over! Jeg har bare siddet som en zombie, hver aften kl. 20.00 og nærmest savlet ud over mig selv og M skulle bare kigge forkert på mig og så vrælede jeg som et barn lol. Heldigvis tager han det ikke så tungt. Men så imorges efter et stort varmt kram fra manden i mit liv og en hård nat med Arthur, fortalte M mig at han havde arrangeret en 2 dages overnatning for de 2 store hos farmor og farfar og at vi fredag aften skulle ud og spise. Det lyder måske ikke vildt i jeres øre, men M og jeg har ikke været på en romantisk middag i MANGE måneder. Bare tanken om at kunne få mere end 2 min. hvor vi kan tale sammen uden afbrydelser, er det rene luksus!!!IIiih hvor jeg glæder mig og F….hvor savner jeg min kæreste!! Min dejlige veninde Sofie kommer fredag aften og passer på Arthur et par timer. Hun kender ham så godt, for som i ved har hun virkelig været en heltinde i skysovs igennem dette lange svære forløb og hun har brugt meget tid med mig og Arthuren. Så mor her glæder sig ret så meget til fredag!! IIIIhhh altså…får helt sommerfugle i maven hehe Hvad skal jeg dog tage på!!

Noget der er knap så nice, var en mail jeg fik imorges fra dem bag Blog Prisen 2016. Der har åbenbart været en fejl på deres afstemningsside, så ingen af jeres stemmer er blevet registreret:( (jep der tuede jeg igen!!Eiiiii der skal virkelig ingenting til, det er jo pinligt) De skrev at de kunne se at rigtig mange havde forsøgt at stemme, men desværre blev stemmerne ikke talte og at jeg skulle bed jer om at stemme igen. Øv øv øv….Så nu beder jeg jer om at stemme en gang til HER Det ville bare være så kodylt over-mega fedt at vinde!!! Jeg er ked afat i spildte jeres tid igår.

Jeg måtte lige dele dette billede med mig og Alma. Jeg var færdig af grin over hendes posering og det der smil, hvor hun skyder underkæben frem, ved jeg simpelthen ikke, hvor kommer fra lol!!

image

 

24 kommentarer

 • Så er der stemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Så er der stemt.
  Nyder at læs med dagligt. Elsker at du skriver næsten dagligt og din ærlighed. Håber du vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det fremgår ikke tydeligt at jeg har stemt på dig. Kommer ikke videre efter jeg har skrevet min navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hmm…mærkeligt..jeg mister sgu helt modet:(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du får da bare min stemme igen. Bare lige en opløfter, jeg er sikker på du kommer sikker ud af denne svære periode, det ender med og gøre dig SÅ stærk. Jeg har selv været en stor omgang igennem og kan sagtens se mig selv i alt det jeg læser hos dig. Mine “unger” er nu 20-19-16-10 år og og min søn på 16 år blev født med handicap, men vi klarede det med de udfordringer det nu gav. Så tommel op I klare Jer så godt. Go kæreste tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så er der stemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så er der stemt ❤️
  Er simpelthen så glad for at læse din blog, har selv lige født en lille pige (er første gangs) men har været rart at kunne læse med både gennem din graviditet og nu efter og ikke føle man er den eneste der er og har været ramt af hormonella ☺️ Jeg tuder også over ingenting især de sidste to dage, da min lille pige har haft ondt i maven så det har været med minimal søvn og massere af gråd både fra mor og baby, men har ligesom dig en fantastisk og støttende kæreste der idag har valgt at lave pandekager til mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Så er der stemt igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette s Sørensen

  1 stemme til dig❤️, og din søde familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Sophia

  Stemt <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Så er der stemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så er der stemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Done – igen❤️. Du vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Polly

  Så har jeg stemt igen 🙂 jeg krydser fingre …. Kh Polly

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • luise

  så der stemt igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Du har så meget fortjent at vinde. Så selvfølgelig stemmer jeg gerne igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har afgivet min stemme – kan nemlig rigtig godt lide dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Så har jeg stemt på dig 🙂 Tak for en fantastisk og ærlig blog, håber du vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah,
  Jeg forstår godt, at du føler dig “slidt” Hvor er du heldig at M er så sød og forstående og det var godt nok en dejlig overraskelse at få, rigtig god fornøjelse i morgen.
  Hvor surt med alle stemmerne i går, hvornår er sidste frist og kan man stemme mere end én gang?
  Et godt råd er at lave et indlæg om det igen om et par dage måske, så er du mere sikker på at ALLE ser det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Lydeking

  Så har jeg selvfølgelig stemt på dig igen og krydser bare så meget fingre for dig da du virkelig fortjener prisen <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie marie

  og jeg græd lige på dine vegne over nogle fantastiske mennesker du har i dit liv, så kan man klare meget! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceiclie

  Har stemt igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om hvad i gør ved mig