En dag i fiskens tegn

Albert fyldte 4 år


image

Det har været en vidunderlig dag, hvor stalker snak var lagt på hylden. En af de smukke ting ved at være forældre er at man får lov at opleve så meget for første gang. I et gennemsnitligt liv er det jo ikke så ofte at man får lov at opleve noget for aller første gang. Idag holdt vi en vaske ægte børnefødselsdag med Alberts børnehave for første gang. Albert har tålmodigt og spændt talt dagene ned til denne dag. Jeg har ikke nævnt noget om forberedelserne, da jeg ikke ville risikere at skøre kællinger ville komme forbi og ødelægge dagen for ham.

Vi har ikke lige haft overskud til at bage selv, men heldigvis kom Lagkagehuset os til undsætning med en bolle-kagemand og en imponerende chokolade kage. Det var måske liiiiige overkill, men vi har ikke prøvet at bestille derfra før. Vi kunne nok godt have nøjes med den der bolle-kagemand og så snacks til hehe bolle-kagemanden er genial, da ungerne føler lidt det er som kage pga. pynten, men der alligevel lidt mere substans end bare chokolade kage, så det bliver nok valget til Almas børnehave- fødselsdags fest.

Albert var bare så sød. Han sad ude på balkonen i 30 min og holdt øje med, hvornår børnene kom. Han havde 10 klapper til øjet klar, da dagens tema var pirater. Da de kom, gik den vilde jagt ind på at finde kaptajn Sukkertand ( M som var klædt ud) som angiveligt blev holdt fanget i nærheden. Jeg fandt på historien i sidste uge og Albert har stået hver aften og lyttet for at høre om han kunne høre kaptajnen råbe på hjælp. Ved hjælp af guldmønter som piraten havde tabt, fandt vi ham endelig og alle børnene blev belønnet i guldmønter (chokolade mønter) og pirat tatoveringer.

Derefter var der ædegilde, sang, leg og hoppeborg i haven. Albert var helt skæv i hovedet af alle de skønne ting, dagen havde budt på og her til aften siger han kærligt hen over middagen “mor jeg har haft en rigtig dejlig dag” åh altså så er det sgu lige før man kunne dø lykkelig hehe som mor er det jo bare ens vigtigste opgave at ens børn er glade og får tasken fuld af smukke minder:)

image image image image imageimage image image

image

image

Albert da han var knap 1 år gammel…så sød lille nus

cute

13 kommentarer

 • Demie

  Tillykke med din “lille” pirat <3
  lige et hurtigt spørgsmål; hvor er den fine store vase på bordret fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med Albert og hvor lyder det til at have været en helt igennem fantastisk dag for jeres lille guldklump

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UM MARIAM

  Intet er bedre end når ens barn erklærer sin glæde til mor for så VED man at man som mor, har opnået det som er mest værdigt i livet 🙂
  Jeg bliver helt glad i låget af at se på jeres kærlige og helt gennemførte familie. Tillykke til Albert og tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den slags dage lover jeg dig, han vil huske for altid!
  I er bare det sejeste team! Og fantastisk, at du har haft overskud (trods alt!) til at finde på tema og historie til dagen. Glem alt om hjemmebag og cupcakes med hjemmelavet frosting. Den slags er så uendelig ligegyldigt i det store billede. For mig at se, er nærvær og det at være sammen om sådan en dag altoverskyggende her, og det formår I sgu. Jeg håber, jeg selv, som snart nybagt mor, bliver ligeså god til at tilsidesætte mig selv, egne bekymringer og behov som I gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej Sarah Louise
  Først kæmpe tillykke med din fine dreng! Det ser ud til at I har haft en dejlig dag!

  Jeg håber det er ok, at jeg lige kommentere her, så den ikke forsvinder i mængden på de forrige indlæg. Du skal prøve at ringe til psykiatrisk udrykningstjeneste, (de kører gode nok kun ud om aftenen), eller distrikt psykiatrien i det område hun bor i (tænker det burde være muligt at få lidt oplysninger på hende, når du har været i kontakt med familiemedlemmer) og fortælle dem hvor bekymret/bange du er. Hun er formentlig kendt af dem, så de burde med al sandsynlighed tage det seriøst.
  Det er så forfærdeligt, at man skal derud, hvor man må tage tingene i egne hænder. Håber virkelig for dig og din familie, at hun snart får behandling og I kan få fred og ro i sjælen.

  Mange tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Et stort tillykke med jeres smukke dreng..n

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det ser ud til at have været den bedste fødselsdag man kunne tænke sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Tillykke til jeres smukke dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Åh det ser skønt ud ☺️ Ku godt spise kage nuuu.

  Det rart at vide I har det godt, selvom der dukker trælse ting op!

  Tillykke med din søns nye alder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Tillykke med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dejlig dag for en skøn knægt :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i fiskens tegn