Spiseforstyrrelse?

Regler på bloggen & læsere uden grænser

image

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg de sidste MANGE måneder har været ret presset både med en hård graviditet, hård fødsel, hård start og så en psykopat-stalker på nakken. Dette har nok også tæret lidt på min tålmodighed, når det kommer til folks/læsers behov for at ytre deres meninger og holdninger her på bloggen selvom de IKKE er blevet spurgt. Havde jeg en veninde eller en nabo der altid lige skulle give sin negative holdning med på vejen om alle mulige ting, så ville det venskab ikke holde særlig længe. Ude i den virkelige verden, der går man heller ikke bare op til fremmede eller venner og kontinuerligt kritiserer hver eneste lille bitte ligegyldig ting, bare for at gøre det. Dette er MIN blog. I er mine “gæster” og ingen tvinger folk til at kigge forbi, så hvis man synes at jeg er et frygtelig menneske, så lad være med at læse med. Nogle gange spørger jeg ind til folks oplevelser, erfaring eller meninger om specifikke ting og de svar er kærkommen uanset om de er negative eller positive. En god debat er altid godt. Men der er også grænser for, hvad jeg vil finde mig i.

I bund og grund gør jeg det, jeg gør, fordi jeg synes at det er det rigtige at gøre. Så at folk smider en uopfordret negativ holdning op på min blog til et eller andet random som slet ikke er relevant på det pågældende indlæg, er FULDSTÆNDIG spild af tid. Dette er IKKE nationen på eb.dk. hvor folk kan skrive ALT, hvad der passer dem.

Dette er et vindue, hvor folk på MINE præmisser kan få lov til at følge med i MIT liv! Det er MIT kaldetræ og mine historier. Læs med hvis i synes jeg er sjov, spændende,irriterende osv. og har man behov for at svine mig til, så er jeg sikker på at der er masser af forummer, hvor man kan gøre det. Men lad være med at komme med en masse negative kommentarer som i eller jeg alligevel intet positivt får ud af.

Fremover har jeg sat alle kommentarer til pending, så de skal godkendes først. De bliver først og fremmest sorteret fra af systemet, hvis mails er falske, spam eller det er reklame og er en læser 1 gang blevet nægtet adgang til at kommenterer, så ryger alle deres kommentare i spam fremover. Jep jeg er træt af at blive kritiseret for ALT og ja det er nok svært at undgå internet-trolde, når man har en blog, så derfor bliver negative ikke-relevante kommentarer ikke godkendt fremover. Jeg er også ret sikker på at de fleste læsere er træt af at se på al det negative folk skriver, så nu prøver vi med en mere positiv tone fremover. I må tage mig som jeg er og acceptere mig. I ved jeg taler lige ud af posen og som den lidt uslebne jydepige, så er min tone i ny og næ ikke for små sarte øre, men det er vel en del af det, der gør min blog interessant. Og har jeg brug for jeres hjælp og meninger, så skal jeg nok bede om den:) At læse med uden at have en mening til ALTING, kan faktisk være ganske befriende!! Prøv det!!! Læn jer tilbage og lad jer underholde.

36 kommentarer

 • Gitte

  Det er var fornuftigt! Det er mega træls det er nødvendigt, for det giver en del ekstra arbejde at skulle sidde og tjekke kommentarer igennem først, men kan SÅ godt forstå dig! Som du selv skriver, er det her DIN side, og din verden, og hvis folk har brug for at lukke mundbæ ud, kan de gøre det et andet sted.. Hvorfor også læse med, hvis man bare sidder med et behov for at svine til bagefter.. Suk!
  Personligt synes jeg det er rigtig fedt/sjovt/spændende at læse med her på bloggen, netop fordi der altid er ren røv at trutte i. Du er så dejligt åben og umiddelbar, og du er ikke bleg for også at fortælle om de knap så skinnende sider at medaljen ved livet som kvinde og mor. Det er forfriskende, og det er spændende..

  Keep it up! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Håber stadig du ikke vil sortere alle kommentarer fra som er ikke er forgudende; for det ville give din blog et forkert image. Med andre ord: håber du vil skelne mellem reelle meninger (som ikke nødvendigvis er enige med dig eller ‘worshipping’) og de direkte nedladende/grusomme kommentarer.
  Det er lidt synd, når mennesker kun vil have komplimenter og klap.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har ingen steder sagt at jeg kun vil have skulderklap. Læs mit indlæg igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Min kommentar blev ikke godkendt.. Fordi jeg er uenig?? for den var sørme da ik negativ eller ond..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Det er jeg godt nok ikke enig i. Hvem har vedtaget, at offentlige personer skal ligge sig fladt ned og finde sig folks uvelkomne holdninger? Bare fordi man er kendt eller deler aspekter af sit liv på en blog, bør det saftsusemig ikke automatisk udløse “tæsk” og endnu mindre bør vi sidde og trække på skuldrene af det. Kendte mennesker er ikke offentlig ejendom, og vi har sgu ikke ret til at behandle dem grimt, bare fordi de er kendte. Sørgeligt at du tænker, at det er en del af livet og at man er naiv, fordi man vil forsøge at gøre noget ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria M.

   Ok min kommentar ser lidt mærkelig ud nu, men den var et svar til en, der nu er blevet slettet – ikke til Sarahs indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det var netop sådan en kommentar som ryger i spam

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tænker det er svar på min kommentar 🙂

   Jeg siger nemlig ikke at man har ret til at behandle folk grimt, men siger at man ikke kan kontrollere hvad andre mennesker gør og siger. Sådan er livet altså.. Synes det er rigtig fint at gøre noget ved det, hvis man tror det vil ændre på situationen, men derfor synes jeg ikke man behøver flippe sådan ud over det – for det er jo forventeligt at folk opfører sig sådan, det ved vi vel alle sammen efterhånden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Jeg synes det er rigtig ærgerligt at du lader dig gå på af de negative indlæg, og som de andre skriver er det endnu mere ærgerligt at du kommer med “skideballer”. Grin dog af de idioter, og husk på at vi er mange der elsker at følge dig og læse din blog!❤️
  Folk har en anden/grovere måde (desværre) at ytre sig på på nettet, for der kan de være anonyme..af samme grund er det svært at tage seriøst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene jungså

  Sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fantastisk! 🙂
  Jeg håber at det bliver mere udbredt, at der lige bliver tænkt en ekstra gang inden man kommentere; på noget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thumbs up!!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marjan

  Sådan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes at du og din blog er gennemsyret skøn og ægte!
  Selvfølgelig skal du ikke finde dig i alt, selvom folk har ret til at sige deres ærlige mening omkring dine ytringer. – Men de kunne også vælge at acceptere dine meninger og hvad du foretager sig, og lade det passere eller helt lade være med at læse med.

  Jeg er ihvertfald en trofast læser og har været det i en del år efterhånden. Jeg er helt tosset med din ærlige og humoristiske facon samt at følge med i din udvikling fra dullet party babe til skøn mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så fint

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Sarah Louise! Det er vist min første kommentar herinde, men vil bare sige, at det er en super god beslutning, du har taget☺️ Du skal huske at passe på dig selv.. Jeg tænkte dog på, om det ikke giver en masse ekstra arbejde for dig at skulle godkende alle kommentarer? Det er selvfølgelig det værd, men jeg kom bare til at tænke på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saa
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Sådan.. Det eneste rigtige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Godt brølt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie H

  Jeg følger din Snapchat og kan se du har fået disse nye lækre thigh High støvler 🙂 Hvor har du købt dem? De nemlig for vilde!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L.

  Fedt indlæg… Er selv træt af folk skal komme med alt deres negative brok herinde :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Godt brølt og fedt at du sætter en grænse!! Syntes virkelig at folk har brug for en opsang, vi skriver alt muligt på nettet som vi aldrig kunne drømme om at sige til hinanden ude i virkeligheden… Vi trænger netop til at fortælle hinanden at vi ikke vil acceptere sådan en adfærd, de kommentarer er jo ikke konstruktive eller brugbare – det er bare rent l**t!! Så respekt for dig Sarah Louise, jeg mener virkelig at du er så sej! God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  You go Girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Hørt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Du skal lave de rammer om dit liv og det du deler, som passer dig, og som passer på dig og dem du har kær. Ærgerligt det skal være sådan, og jeg forstår ikke mennesker, der har behov for at svine andre til – uenig ja velkommen men det andet er for småligt…….. glæder mig til stadig at følge med……. Solskinsknus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Sådan! Forstår simpelthen ikke, hvorfor folk føler at de har lov til at decideret “svine” andre folk til. Nogengange tænker jeg, hvad de ville gøre, hvis de stod ansigt til ansigt med vedkommende de sviner til, så er situationen vel helt anderledes.
  Du er simpelthen sådan en stor inspirationen specielt i forhold til børn. Du behandler dine A’er så godt og det ser bare ud til at I har det så godt sammen som den nu store familie i efterhånden er blevet! Forstår godt, at der ikke er tid og lyst til de negative kommentarer, de gavner intet!
  Held og lykke med det hele, jeg følger spændt og interesseret med fra sidelinjen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg tror, det er en god idé. Jeg er en af dem, der synes det kan være underholdende at ryste på hovedet af grænseløse kommentarer. Men når alt kommer til alt bliver min dag ikke bedre af det. På nationen! kan jeg blive i decideret dårligt humør. Så mere positivitet er absolut at foretrække.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • luise

  du er fantastisk – du har så ret blir rart de blir sorteret væk, god ide <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Årh skønt! Ser frem til hvis det negative bliver sorteret fra, det gavner ikke nogen af os 🙂 Så super tiltag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  FEDT FEDT FEDT jeg er en af de læsere, der sidder og krummer tæer over folk, der synes at de skal kommenterer på alt. Nogle typer har bare ikke andet at gå op i!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiseforstyrrelse?