Tøj flasheri

En smag af sydfrankrig lige omkring hjørnet

image

Jeg bliver bare ALDRIG træt af at bo tæt ved vandet! Uanset hvad der sker i mit liv, så har have og synet af havet en beroligende indflydelse på mig. Sofie kom forbi og hentede Arthur og jeg i lørdags og så tog vi på Skodsborg hotel. De er ENDELIG begyndt at servere mad på deres vidunderlige rooftop, så det var det perfekte sted at bruge sin lørdag middag. Det er fuldstændig som at være sydpå (når vejret vel og mærke er godt) Vi sad og smovsede og hyggede i over 3 timer og stemningen var helt vildt hyggeligt. Gæsterne er folk i alle aldre og der var også børn. De velklædte tjenere svæver rundt imellem gæsterne og sørger for at ingen mangler noget. Ai men jeg elsker det altså!!!!

Vi fik et godt grin over hinanden, da vi mødtes, for det viste sig at vi havde taget den samme top på. DET er sgu bare pinligt og ret så teenage agtig. Så sad vi der med vores afblegede hår og ens toppe haha….Heldigvis havde Sofie en lille jakke på, hun lige kunne tage ud over, da vi skulle gå. Jeg spiste deres lækre rødspætte- virkelig at anbefale og var det ikke fordi jeg var mor til en bette en som Arthur, så var den bestemt blevet skyllet ned med et dejligt glas vin. Åh hvor er jeg ærgerlig over at vejret vender nu:( Jeg er virkelig en sommerpige!!!

image image image image image

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøj flasheri