En smag af sydfrankrig lige omkring hjørnet

Andet kiropraktor besøg & mystisk ændring

 

image

Idag var vi ved nr 2 besøg hos kiropraktoren og han havde stadig noget stivhed i nakken. Efter første gang som er en uge siden, mærkede vi en ændring i at han virkede mere rolig og begyndte at sove mere. Men en anden ting skete også, han begyndte at få hård mave? Den havde jeg ikke lige set komme. Nogen der har oplevet det på deres baby efter et kiropraktor besøg? Han får en lille smule lavtulose, det tager det. Nu er jeg spændt på hvordan de næste par dage ser ud.

imageimage

9 kommentarer

 • Anne

  Jeg havde min søn på 3 uger til andet Kiropraktorbesæg i denne uge og hele dagen reagerede han også ved at være pylret og ikke rigtig ville sove. Efter første gang var han også helt rolig, så jeg var noget overrasket. Ved ikke om det skyldes maven (første gangs mor, så er ret meget på bar bund). Skal have ham afsted igen i morgen, og håber det hjælper. Held og lykke med din søde dreng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah
  Dette er egentlig ikke en kommentar omkring kiropraktor, men jeg vil blot sige til dig, at jeg fik et helt sug i maven, da jeg så billederne af lille Arthur og hans store søskende. Wauw – der har du virkelig foreviget øjeblikket !
  Se lige den måde Arthur kigger på, Albert som holder hans lille hånd og kigger ham dybt i øjnene. Det er bare gode billeder af dit trekløver.
  Super dejlig blog du har – jeg har tidligere skrevet til dig, at jeg elsker din blog fordi du er så ærlig. Når du er glad, så fornemmer vi det tydeligt, når du er ked af det, så deler du det også med os. Og når du er sur, ja så er du sur og det kan vi også læse om. En helt igennem nede på jorden pige, der selv om du ser bragende godt ud, har nøjagtig de samme følelser, glæder og bekymringer, som alle vi andre.
  Jeg forstår i øvrigt til fulde, at du skrev forleden, at du gider ikke bruge din tid på negative svar på din blog. Godt initiativ – hvem fanden gider lade sig dræne af negativitet. Det er som om, at når man sidder hjemme bag “skærmen” så er det tilladt at have en mening om ALT hos en blogger.
  God dag til dig og dine guldklumper !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Petersen

  Jeg kan anbefale mælkesyrebakterie (bio Gaia dråber). De kan købes i Matas! Det hjælper de små med at fordøje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Begge mine børn har været en tur fordi kiropraktor (over længere tid begge to) pga. Forskellige ting og begge var mme børn, og vi havde ingen maveproblemer pga. Kiropraktor behandlingerne.

  Men børn er jo forskellige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det med forstoppelse sker nogen gange i forbindelse med opstart af kiropraktik.
  Min søn på 10 uger fik første behandling for en uge siden, og det har betydet at hans i forvejen sjældne afføringer blev endnu sjældnere! Han er brystbarn, men syntes godt nok at det var lige voldsomt nok da han i dag kom af med afføring efter ikke mindre end 11 dage. Puha – vist dette fortsætter får han altså også et skvæt lactulose – for han var ked af det hele natten i nat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Zoneterapi & kiropraktor er en go kombination .. det ene tar stivheden det andet maven = til sammen ro og en glad baby ..

  Vi havde mere glæde af zoneterapi end kiropraktor..

  Derudover ser du fantastisk ud.. smukke børn og Albert virker så kærlig ved sin lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blerta

  Min datter har fået Hipp økologisk modermælkserstatning, som er mild mod maven, og det hjaalp utrolig meget mod hård mave, hvor vi før brugte Nan.
  Hipp er helt klart den bedste, synes jeg, og det vil jeg også bruge til mit 2. Barn, hvis amningen ikke lykkes.
  Det var min svigermor og sundhedsplejerske, der anbefalede det til mig dengang, så det kunne være, at det hjalp Arthur også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej.
  Var I ikke også begyndt på Nutramigen til ham?
  Det fik vores datter som lille da manden har astma og er multi allergiker, så vi turde derfor ikke andet.
  Samme dag som vi startede med Nutramigen startede alle hendes problemer med hård mave, og i dag som 10 årig lider hun af kronisk forstoppelse og får movicol junior hver dag.
  Vi prøvede zone terapi da hun var lille, og det hjalp lidt på den hårde mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Prøv at give Semper biogaia dråber. Det er det bedste råd jeg fik til vores lille gut. Han har aldrig, i hans snart første leveår, haft problemer med maven ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smag af sydfrankrig lige omkring hjørnet