Min krop 3 måneder efter fødsel

Lige hvad pigerne havde brug for!

image

Som mor til mere end et barn, så kender man følelsen af at man aldrig føler at mam giver sine børn nok opmærksomhed. Selvom vi ofte laver en masse familie ting sammen, så synes jeg tit at en af de store rammer perioder, hvor de med deres adfærd viser at de har brug for ekstra opmærksomhed. Alma har været lidt ekstra umulig og svaret igen og ville KUN puttes af mig og har haft lidt flere hysteriske anfald end normalt. Så igår tog jeg en dag fra fra ALT! Også Arthur som så hyggede med sin far og så tog vi først på kjole indkøb, hvor Alma fik lov at få måske verdens grimmeste ballet kjole fra H&M i guld og derefter gik turen til Tivoli, hvor vi var heeeeele dagen og vi prøvede alt, hvad hun turde og helst 2 og 3 gange.

Det var den perfekte dag at tage i Tivoli, for der var ikke så mange mennesker og derfor ingen kø til noget som helst. Det var ren lykke at gå der med hendes lille tykke silkebløde hånd i min og bare snakke om alt, hvad der faldt hende ind uden at Arthur, Albert eller far tog opmærksomheden. Hun tog totalt fusen på mig, da hun meget modig flere gange ville prøve den der ret hurtige rutsjebane (ikke dem der vender på hovedet) hun ER bare mega frygtløs ligesom sin mor hehe

Vi spiste frokost inde på Nimbs Terasse, hvor jeg glædede mig over at hun bare spiser alt. Det lille menneske er så glad for livet og tager alting ind med stor interesse og nysgerrighed. Hun er så modig og stærk… Jeg er sikker på at hun når langt her i livet!! ?? men det synes alle mødre vel om sine børn?


image image image image imageimage image image imageimage

6 kommentarer

 • mel

  Glæder mig til når du på et tidspunkt farver dit hår mørkt/mørkere igen, som matcher med din egen hårfarve. Kan ikke udstå din udgroning, haha. Krummer helt tæer. Sorry! Hvordan kan du selv arbejde med det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dejligt dag for søde Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er hun bare cute. Hun er en kopi af sin far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh hvor hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Den hvide er en gammel fra Buch og strikken er fra Buchs aller nyeste kollektion:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Tusind tak for svar, og så har jeg jo aldrig kommenteret før i dag, men har sådan haft lyst til at sige til dig 1000 gange at jeg syntes du er den sejeste mamma!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min krop 3 måneder efter fødsel