❤️En speciel dag for Arthur evigglad❤️

Spar 50% NU på mega nice børnetøj

image

Dette er i den grad en reklame/oplysning til jer om at i netop nu kan spare op til 50% på en af mine favorit tøj mærker. Nemlig Redgreen som laver stilrent lækkert tøj i virkelig god kvalitet. Alma rocker hendes nye jakke for vildt. Jeg elsker guld detaljerne, men det fedeste er at der er en aftagelig vest med hætte som lige klikkes af. Og når der så bliver lidt koldere, kan vi sætte den i. Det betyder altså at det er en jakke, der både kan bruges sommer, efterår og mild vinter. Jakken finder i HER og den er lige nu til halv pris også!! Det er dælme en god investering. Inden under har hun en meget smuk blonde kjole på som også er fra Redgreen.

Albert er lækker i sin vest, men han fik også en super fed sweater og et par bukser. Sidste år havde Alma en stribet Redgreen kjole på til nytårs aften og jeg husker at den ret hurtigt gik udsolgt, men den har de altså fået på lager igen og den finder i HER (se nederste billeder)

image image


redgreen redgreen2

4 kommentarer

 • Karina

  Du hr bare de skønneste børn. Og hvor kan man bare se på Albert, specielt i hans ansigt at han bare er ved at være en stor dreng. Det er slet ikke til at fatte at jeg har læst med fra lidt før at du blev gravid med ham. (Og jeg var 19

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tak for tippet, så er det shoppet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sarah. Hvordan er tøjet i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Sikke nogle lækre unger!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❤️En speciel dag for Arthur evigglad❤️