Kiropraktor besøg & pitstop

Chance date & inferno af lort

image

…..Så må daten komme til dig.Vi har hverken haft tid eller overskud til at tage på date eller lave noget sammen længe. Men forleden arbejde M hjemmefra og da Arthur sig en lang middagslur, greb vi chancen og hentede sushi. Så havde vi pludselig frokost date på vores balkon.Vi mæskede os i sushi og nød at kunne tale sammen uden afbrydelser. I hele 25 min kunne vi sidde uforstyrret og så gav Arthur et ordentlig hyl fra sig.

Vores date blev afbrudt af et inferno af babylort. Arthur havde afleveret en lort helt op af ryggen, ud på tøjet og ud på sengetøjet. Så han måtte få et bad og så var den date ligesom slut haha…men altså 25 min. kvali-tid er bedre end ingenting!!!

image image

image

4 kommentarer

 • Nina

  Spiser du alt slags sushi, eller ER der faktisk, en variant du ikke kan lide?
  Og spiser du det hele, f.eks. halen? Eller er den pænt placeret på kanten af tallerkenen, når I er færdige xD

  Du er vidunderlig! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg kan bedst lide laks og tun. både i ruller og nigiri….de der hvidfisk og rejer er ikke lige mig hehe og tak det kan du selv være;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Årh, en skøn date! I spiser så meget sushi, I’m so jealous! Min kæreste kan ikke li’ det, så det er lidt trist… Heldigvis kan vores pige på 1,5 godt li’ det og far er god til at give (mor er på SU), når han ikke er hjemme! Så sidder hun og spiser med én pind, mens hun råber “Mer’ sushi!” Og så spiser jeg hendes rester, når hun ikke gider mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hele 25 minutter, jamen det er da luksus 🙂
  Man lærer at sætte pris på både minutter og sekunder. Det er nu en super dejlig balkon med skøn udsigt I har – og når der så er dækket op med sushi, så gad jeg også godt sidde der

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiropraktor besøg & pitstop