Når M og jeg har morgen konflikt!!! Og jeg har ret

Har DU danmarks sødeste kat??

kat

Reklame: ÅÅårrrh kan i huske Mille? Jeg ELSKER katte. Og det gjorde smertefuldt ondt i hjertet den dag, jeg måtte sige farvel til mine egne:( men jeg er fast besluttet på at den dag vi flytter i vores helt eget hus, så skal vi have en lille misser igen. Ikke desto mindre elsker jeg stadig at kigge på andres voldsøde misser. Billedet er fra 2011 da jeg boede ind i kbh centrum…..før børn….det føles som evigheder siden.

Royal Canin afholder lige nu en ret fantastisk konkurrence, hvor man kan sende billeder ind af sin kat og vinde titlen som danmarks sødeste kat. Og den der vinder, vinder altså et helt års forbrug af lækker kattemad selvfølgelig fra Royal Canin.Derudover udloves også præmier til nummer 2 og 3 og til ugens højdespringer, så der er faktisk ret stor mulighed for at vinde et eller andet hehe. Læs mere og deltag i konkurrence HER

Og hvis du ikke har kat, men bare elsker katte, så tjek loge siden ud og stem. De er helt bedårende de katte folk har lagt op:)

royal

5 kommentarer

 • Karina

  Mine 2 katte (malley og nala) deltager begge i konkurrencen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Åh jeg savner at have kat. Jeg havde den sødeste maine coon. Kæft hun var dejlig. Måtte desværre af med hende af mange årsager. Men skal helt sikkert også have kat igen så snart det kan lade sig gøre.
  Katte er så fantastiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mogensen

  Hej Sarah
  Din lille perle af et hus skal I da ikke flytte fra, din lejlighed ligner jo en drøm og ligger fantastisk.. Men kan godt se at det er træls man ikke må have katte.. Just in case, ville jeg da være en glad køber 😀 Har M stadig sin lejlighed eller har I kun din nu? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Om jeg kan huske dine katte…. Ja jeg passede dem og de var så søde. 🙂 kh Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Total off-topic – men den hårfarve var simpelthen så pæn til dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når M og jeg har morgen konflikt!!! Og jeg har ret