Vores weekend i billeder

Lidt pinligt

happy

Det er som om at vi først nu her 3,5 måned efter fødsel er begyndt at få et overblik over hverdagen. Jeg har endelig fået indhentet alt det forsømte og overskuddet er vendt tilbage. Midt i aftensmaden den anden dag, kom vi så til at snakke om Arthurs navn og så gik det op for os at vi hverken havde fået registreret M som far, fået Arthur skrevet op i vuggestue eller fået snakket om dåb og navngivning. Alt sammen noget vi havde styr på inden for 4 uger med de 2 andre. Jeg synes faktisk det er lidt pinligt at vi har sejlet så meget at vi ikke engang har fået registreret farmand hehe Men nu er der styr på det og det med dåben skal vi lige snakke lidt mere om. Jeg orker ikke rigtig den helt store fest. Men de 2 andre fik jo store fester, så får lidt dårlig samvittighed, hvis Arthur ikke får…kender i det?

 

11 kommentarer

 • Charlotte

  Nuuuuurh, han ligner Alma på det her billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Ar

  Du skal ikke have dårlig samvittighed. En hyggelig dag med de nærmeste, kan være mindst lige så magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuld forståeligt! Jeg er helt sikker på at I får banket en fantastisk fest op!!M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  SHIT hvor han ligner Alma på dette billede 🙂 som at se som mini(dreng) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Olsen

  Hvor er det bare skønt at se lille Arthurs mere og mere bevidste blik. Som om han her siger “no hair don’t care”. Sikke en skattebasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Ham Happy – ligner han ikke mere og mere sin søster nu efter han er blevet en stor dreng???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er spændt på om Arthur også får et mellemnavn med A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Ja, kender godt den følelse, jeg havde forældreorlov med min første dreng, og tænkte under anden gravitet, at det havde jeg ikk lyst til denne gang, men da jeg havde født, kunne jeg da ikke gøre forskel, så det blev til endnu en forældreorlov, hvor jeg gik hjemme i 1 1/2’år,mig Gud hvor er jeg glad for jeg gjorde det, både for mig selv men også få min dreng ❤️

  Men alt det du skriver i ikke lige har fået gjort, skal i nok få gjort, i den rækkefølge i vil, kan læse i er godt igang, i har også,jeres at kigge til, med en lille dreng, der har haft en svær start på livet, to søskende der hver især skal havde deres opmærksomhed, et hjem der skal passes, der skal laves mad, skiftes bleer, manglende søvn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg tror ærlig talt at A er ligeglad med størrelsen på festen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det vigtigste er at de får lige meget kærlighed. De behøver ikke få det samme altid med alting. At man får en mindre fest betyder ikke at man er mindre værd. Når det kommer til gaver er jeg sikker på at jeres børn ikke kommer til at mangle noget (ikke ment som at de bliver over-forkælet – jeg synes i er gode). Så jeg ser intet problem og intet at have dårlig samvittighed over. Min lillesøster og jeg har fået lige meget kærlighed. Pengene er større nu end da jeg var mindre, hun får flere ting end jeg gjorde (sådan er livet) – men jeg manglede ikke noget, jeg fik tøj på kroppen, mad, en seng og uendeligt med kærlighed. Så hvad har jeg at brokke mig over?

  Hvis i føler at en lille fest er hvad i har mest lyst til, så hold en lille fest. Det vil sikkert også gøre jer gladere og det kan lille A sikkert godt mærke. Ligesom i havde mest lyst til at holde en stor fest for de to andre – tænk på hvad i har lyst til nu og lad være med at sammenligne og leve op til ting der er sket. Jeg er sikker på Arthur får et dejligt liv og en masse kærlighed af gode mennesker uanset feststørrelsen ❤❤❤❤

  Hilsen en trofast læser gennem maaange år☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  JA…. Det kender jeg godt. Den dårlige samvittighed. Vores første fik en kæmpe fest af en barnedåb med masser af gaver og gæster. Ved nummer 2 var overskuddet minimalt idet vi var gået fra hinanden og det blev til en lille fest, få gæster og få gaver til hende. Nu skal vi igen holde barnedåb for vores 3 barn (ja vi fandt sammen igen) og på søndag bliver der kæmpe fest igen.
  Jeg har SÅ dårlig samvittighed overfor vores mellemste. Man kan jo også se på billederne fra festen at den var anderledes end den første. Kunne jeg gøre det om så gjorde jeg det. Håber I får samlet overskuddet og giver lille A en fest der står mål med de andres, for om et par år fortryder man det virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores weekend i billeder