Det er ikke i orden

Vores weekend i billeder


image

Alma er lige henne og tjekke om lillebror nu har det godt nede i hans nye slyngevugge. Selvom at det går bedre med lille Happy (Arthur) så kunne jeg alligevel ikke modstå at afprøve den slyngevugge som har fået så meget god omtale. Den er ret smart for man kan jo bare lige tage den med på tur og hænge i et træ eller en karm og modsat en vugge som skal vippes med hånden, så skal den her lige trækkes igang og så gynger/hopper den i næsten et minut af sig selv. Men helt ærlig så ved jeg faktisk ikke om den gør den store forskel på hans søvn. Men nu har vi den.

Vi svingede forbi vores søde naboer med grillbøffer og hyggede det meste af lørdagen og søndag tog M ungerne med i kolonihaven, imens jeg mødtes til brunch med min veninde som jeg ikke har set siden før Happy blev født. Det var sindsyg lækkert lige at få koblet lidt fra og da jeg kom hjem var jeg fuld af energi og så slæbte jeg familien med på stranden. Sådan en sen eftermiddags strandtur sidder altså godt i kroppen og kl.19.00 gik A og A allerede helt kolde.

imageimage

image

imageimage


image

image image

4 kommentarer

 • TT

  Kan virkelig godt lide i går op i jer selv, både dig og din nabo ser rigtig godt ud, især når man tænker på du lige er blevet mor til nr. 3. Fantatiskkkk. Ønskede jeg var Askepot og I var mine to feer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Ja også her. Måske et nyt projekt til dig Sarah. Personlig stylist

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Wauw en lækker familie I er 😉
  Hvordan med sleep Carrier – god anbefaling til baby?? Har været meget spændt på at læse om netop den…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke i orden