Det nemme barn

Arthur nu med ny skill

image

Vores lille Arthur-evigglad fik mig helt op i jubelfeltet i formiddags. Jeg havde lagt ham i hans seng, så kunne han ligge og underholde sig selv imens jeg fik ryddet op i soveværelset. Da jeg lige kigger over, ser jeg så at han meget målrettet ligger og rækker ud efter sit legetøj. Og SÅ fik han sgu fat!! Jeg sprang hen med mobilos, så far kunne få del af den første gang. Han har bevæget armene meget på det sidste, men uden kontrol. Så det er en af de store skridt, når en baby bevidst kan række ud og gribe fast. ????? Det er jo sådan noget en baby-mor kan komme helt op og køre over ? Sofie siger jeg trænger til at blive luftet??

image image

2 kommentarer

  • Mette N

    Han er simpelthen så sød.. Og har det skønneste lille ansigt <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Han er så sød. Og nej hvor han gror. Ligner han ikke Albert temmelig meget?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det nemme barn