Sådan fejrede vi A & A's fødselsdag

Jeg har brug for HJÆLP!

image

Den her søde lille grine-bider giver mig SÅ meget glæde i hverdagen. Faktisk næsten alle 24 timer i døgnet. Han sover stadig sparsomt om dagen, men ok om natten (for det meste) men om dagen skal jeg løbe VIRKELIG stærkt for at nå at holde hus, ham, mig selv og alle de andre familie medlemmer. Jeg vasker og vasker tøj og opvasken vokser ligeså hurtigt som jeg får den slået ned. Og på trods af effektiv hånd støvsuger, så skal ungerne lige nøjagtig have været hjemme i 3 timer og så ligner gulvet jerusalems ødelæggelse. Igår da M kom hjem med A og A, så fik han Arthur i armene og så gik jeg igang med at rydde op, vaske tøj, ordne køkken, koge flasker og lave mad og jeg havde ikke 1 minut til at sidde og hygge med de store:( Og det er jo bare hverdagen for de fleste, men nu vil jeg altså gøre noget ved det!!

Jeg har booket en til at komme fra Housekeeping.dk i næste uge. De blærer sig med at de gør lidt mere end bare rengøring, nemlig vaske tøj, skifte sengetøj, tage opvasken osv. så det tænker jeg, kunne være den perfekte løsning for os. Måske kan de også lokkes til at gå en lang (meget laaaang) tur med Arthur, så jeg også kan nå et bad og andet egoistisk hehe shit hvor jeg glæder mig. Nogle gange kunne jeg sgu godt ønske mig at jeg havde haft sådan en mor, der var pensioneret og ikke havde andet at lave end at hjælpe sine børn og børnebørn hehe men jeg må tage til takke med betalt hjælp.

5 kommentarer

 • Anne

  Få fat i en slynge. Jeg siger det bare. Min datter har også altid sovet meget lidt. Det er SÅ befriende med frie hænder mens man passer på baby.. BTW, han er sindsyg cute.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah Louise.
  Jeg ejer firmaet Babyhviskeren, der tilbyder støtte og hjælp til barslen. Jeg kommer gerne til dig så ofte, du har behov for det og aflaster dig i forhold til Arthur. Så kan du tage bad, en lur, arbejde osv. Jeg tager også gerne opvask osv, hvis han sover. Det er præcis det, mit arbejde indebærer. Støtte til dig som mor! Skriv til mig, hvis du vil høre mere. Jeg har selv barn og passet børn professionelt i flere år. De bedste hilsner Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du må lige fortælle og de er gode til at hjælpe 🙂
  Jeg mangler is rengøring og hus hjælp 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah
  Har selv et dejligt – men krævende barn nr 3. Troede jeg skulle hygge med sidste barsel og havde romantiske forestillinger om at kigge i vuggen hele dagen på en sovende engel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Hvilke flasker bruger du? Mam har selv-steriliserende flasker og de er altså guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fejrede vi A & A's fødselsdag