Rytmiske planer?

Vejen til smukt langt hår

image

Jeg fik jo som i nok husker, lige pludselig bare nok af mit giga tykke tunge lange hår midt under min graviditet. Det sker HVER gang jeg er gravid!! Pludselig bliver jeg ramt af en klippe/farve syge og vupti, så er forandringen sket. Jeg var denne gang meget modig og gik fra lang mørkt hår til helt lys page. MEN nogle gange, kan jeg godt savne at kaste rundt med et langt smukt hår og er der noget federe end at man bare kan tage sit lange hår af og på som man vil!!

Så når jeg lige føler for det, så smider jeg lange hair extensions i. Jeg sætter dem i en række af gangen oven på mit eget hår helt op til toppen. Det aller øverste hår lader man falde ud over den sidste extensions og så ligner man en million! En udfordring kan være at få ens eget hår til at blende sammen med det kunstige (som er ægte hår) men hvis man lige vasker sit hår, når det kommer samt sit eget hår i den samme shampoo og balsam, så bliver det nemmere at arbejde med. Jeg bruger både shampoo’en og balsamen fra Chloes. I kan finde både hår produkter og hair extensions i alle farver hos Chloes Hair HER

image image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rytmiske planer?