Vejen til smukt langt hår

Min lækre lille natte teorist❤️

image

Denne her lille lækre sag, sætter mig i den grad til dørs disse dage? Jeg får måske… 4 timer ialt per nat, han er meget urolig og vil helst sove på maven. I nat havde jeg kæmpet med ham fra 23-02 og så fik han altså lov at sove på maven imod alle regler og Så tog han lige 2,5 time i streg før natmaden. Jeg er ikke glad for at lade ham sove på maven, men har observeret ham og han vender hovedet fint for luft og jeg er meget opmærksom på hans kropstemperatur. Han kan sagtens løfte hovedet også og er jo en stærk basse. Jeg synes også at det er synd for ham at han ikke sover, så jeg føler at det jeg gør er ok….

8 kommentarer

 • Maria

  Her har min nr. 2 sovet på maven siden han var få uger gammel, da han slet ikke kunne finde ro på anden måde. Jeg endte med at købe en søvnapnø babyalarm, så jeg kunne slappe lidt mere af, velvidende at den vil sige til, hvis der skulle ske noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Weber

  Min egen lille Arthur på 5 måneder er også en søvnterrorist. 😉 Her har det hjulpet noget at han får lov til at sove i min seng sammen med mig. På den måde vågner han ofte kun 6-7 gange. 🙂 Hvor er din Arthurs fine bukser fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LivaGryn

  Min generation(er 27 år) har alle sovet på maven da det var dte mødre fik afvide de skulle på hospitalerne – så tag det rolig og som du selv har sagt gang på gang (og som jeg selv har støttet mig meget op af da jeg selv fik barn for 9 måneder siden) STOL PÅ DIN MAVE FORNEMMELSE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du skulle tage at kontakte osteopat Malene Krause…., hun holder til i Vedbæk…., hun er fantastisk og måske hun kan skabe lidt balance og ro hos din lille skønne terrorist.
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Sarah.
  Jeg plejer ikke at skrive på blogs, men jeg vil først bare sige, at du har nogle skønne børn. Og jeg håber ikke, at jeg hiver op i noget, der gør dig alt for oprørt, men jeg ville bare høre, om Arthur er helt ok ift. det, der var på hans lunge? Jeg har fulgt din blog siden du var gravid med Albert, og derfor i særdeleshed med megen bekymring da Arthur var syg, så jeg ville bare høre.
  Mange hilsner Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Hvor er han blevet stor og stadig skøn at se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hold op, hvor er han skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • han er så fin håber han snart gir dig mere søvn, med 3 børn kan jeg forstille mig det er hårdt uden søvn, man er jo på hele tiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til smukt langt hår