Babys første svømmetur & gode råd

Fredagen jeg har ventet på!!

image

Endelig skete det igår!!! Jeg har længe kigget på ny bil. En bil som kan rumme 5 personer plus det løse og sådan en har jeg fundet og igår var vi så ude og hente den!!! Ej den er SÅ lækker!!! Jeg har lavet en youtube video om dagen igår som jeg uploader senere i dag. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer den. Jeg er som i ved meget alene med de små for tiden, så jeg er en smule udfordret med at finde tid til at blogge? Men om aftenen når de store er puttet, så kan jeg som regel finde tid og blogge fra min mobilos med Arthur på brystkassen.??  Det er helt utroligt, hvad man kan, når man skal! Kvinder er edermaneme fantastiske!!! Jeg kender sgu ingen mand, der kan klare det jeg/vi gør med arbejde, ingen barsel osv. Der er sgu ikke nogen, der skal fortælle mig at kvinder ikke kan multitaske!!!!

3 kommentarer

 • Maria

  DU er fantastisk!!. Jeg har en søn på 5 mdr. Og ingen andre børn. Men jeg kan ikke engang overskue at være alene med ham (hvis farmand skal ud, arbejder sent mv) jeg synes det er så hårdt man ikke får sin søvn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg syntes også det var hårdt med den første. De andre er ige så hårdt, men man overlever bare – det skal man jo. Og sover senere eller vænner sig til mindre søvn.
   Det er straks værre, når man også har et fuldtidsarbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Amen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babys første svømmetur & gode råd