Jeg ved hvem der bliver præsident!

Vind gavekort til spa ophold & skønhedskit for ialt 5000 kr!!!

Reklame
image

Det her er den lækreste og vildeste konkurrence som jeg har haft i år. Jeg blev helt ekstatisk, da jeg opdagede at jeg måtte udlodde sådan en flot præmie til en af JER!!! Den glade giver er firmaet Yves Rocher som jeg ofte har købt skønhedsprodukter fra. De udlodder det lækreste skønhedskit med både mascara,øjenskygger, læbestifter, en top lækker puder, produkter til kroppen, makeup fjerner, neglelakker samt en vanvittig god parfume til en værdi af 1500 kr!!

Jeg har idag lavet et lidt råt look med røde læber (det er en flot farve her i det kolde vejr) og min hud elsker deres puder. Jeg kan ikke fordrage at min puder bliver for mat, for det får ens hud til at se tør og livløs ud. Deres puder giver en lille smule perlemor fra sig og det er så smukt. Øjenmakeuppen er simpel, da de røde læber er “stjernen” i dagens makeup. Til hverdags makeup synes jeg at det er smukkest at man højest fremhæver enten øjne eller læber. Til aften kan man så fremhæve begge dele for at få et mere dramatisk look.

image

image image image

Men UD OVER det lækre skønhedskit, så får vinderen også intet mindre end et gavekort på 3500,- til et spa ophold fra oplevelsesgaver.dk. Hvis det her ikke er en konkurrence, der får folk op af stolene, så ved jeg simpelthen ikke, hvad der gør!!

SÅDAN DELTAGER DU

Vil du deltage fra din computer eller mobil telefon, så skal du følge en af disse 2 links. OG en ekstra lille gave er at alle får 50 kr at shoppe for på Yves Rochers hjemmeside efter de har skrevet sig op til konkurrencen!!! Vigtig detalje!

Desktop/computer: Deltag i konkurrencen HER

Deltag fra din mobil tlf HER

kys

Det med småt: Der udvælges en vinder blandt alle bidragene, og vedkommende kontaktes via e-mail senest den 3. november samt publiceres på Yves Rochers Facebookside og Instagramprofil. Juryens beslutning kan ikke appelleres , og eventuel gevinstskat betales af vinderen (gevinsten kan ikke byttes til kontanter). Vinderen har 48 h til at bekræfte sin gevinst, ellers har vi ret til at tilbagekalde gevinsten og finde en ny vinder. Konkurrencen er kun åben for personer over 18 år, som er bosat i Danmark. Juryen består af repræsentanter fra Yves Rocher, og deres beslutning kan ikke appelleres . Ansatte på Yves Rocher må ikke deltage i konkurrencen. Ved at godkende konkurrencevilkårene accepterer man at modtage Yves Rochers nyhedsbreve, abonnementet på disse kan dog opsiges, hvis man ønsker det. Held og lykke!

15 kommentarer

 • Anna

  Men hvem vandt den sidste konkurrence, den fra REDGREEN? Er det blevet “afsløret” og blot gået min næse forbi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette N

  Hvor er din grå sweat fra? Den er virkelig fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Hvor er det en fantastisk giveaway, og hvem trænger ikke til sådan en positiv oplevelse og gave her inden vinteren kommer, jeg vil drømme om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej det ku være en drøm – har deltaget nu og xxxx for man ku få lov at være så heldig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste har været alvorligt syg, og det sidste år hsr været fyldt med sygdom og bekymringer.
  Ville så gerne kunne forkæle, og få passet vores døtre imens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Åh med nr 4 på vej kunne en kærestetur være himlen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Håber jeg vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hellep

  Det er som du selv skriver en top nice konkurrence!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Lækker konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh hvor jeg håber at vinde! Jeg vinder aldrig noget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Vild lækker konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh en fin konkurrence. Så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Krydser alt hvad der krydses kan!!! Vildeste giveaway

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg ved hvem der bliver præsident!