Mit gigantiske glade barn

Er jeg gravid igen???

image

Ja billeder siger mere end ord og det er med bævrende fingre at jeg skriver dette indlæg. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde (jeg har nok mest tildens til at græde over dette) Men jeg har været på p-pilleri snart 2,5 måned og det har været lidt mærkeligt, for inde midt i min p-pille pakke begynder jeg pludselig at bløde og jeg bløder i næsten 2 uger. Efter en uge med blødninger siger min læge jeg skal stoppe med p-piller i en uge og starte igen. Så det gør jeg så. Og så stopper blødningerne og det er gået helt fint med den her sidste p-pille pakke MEN så kom jeg så til p-pille pausen for et par dage siden og stoppede med p-piller og normalt så starter jeg allerede med at små-bløde dagen efter 24 timer samt murren og smerter kommer også ALTID efter 24 timer….. det er så 3 dage siden nu jeg stoppede p-piller og INTET er sket…ingen smerter, muren eller blod!!!!!!!!!!!

Jeg spurgte min læge om jeg var dækket ind, nu jeg var begyndt at bløde midt i en p-pille pakke og hun sagde at det var jeg. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre, hvis jeg er gravid igen!!! Min krop KAN ikke holde til en graviditet allerede og min læge på Hillerød foreslog endda (helt uopfordret iøvrigt) at sterilisere mig , da han sagde min krop ikke kunne holde til en graviditet mere og efter den vanvittige oplevelse med Arthur, så har ingen af os lyst til at skulle have flere børn. Men nu når vi ved, hvor vidunderlige børn er og hvor elsket de er, dem vi har, så ville det være meget svært for mig at få en abort….. åh kære gud…… Idag skal jeg på apoteket efter en test og jeg får det helt dårligt bare ved tanken….jeg tror helt seriøst jeg får et angstanfald lige på stedet, hvis den er positiv!!!

image

38 kommentarer

 • Jeanette

  Hej Sarah 🙂

  Du skal vide, at rigtig meget hormonelt kan ske, selvom man er på p-piller. Jeg har selv været det i 8 år, men måtte stoppe, da det inden for det seneste halve år har været helt ustyrligt. Jeg har blødt i tide og utide, dvs også under p-pillerne, og når det så var mens.tid, kom der stort set intet. Jeg er blevet tjekket på nærmest alle leder og kanter, og der er hverken graviditet, celleforandringer, cyster eller anden sygdom at spore. For mit vedkommende er det hormonelt betinget. Det kan det også sagtens være for dig. Og når du har haft opbrud i dine p-piller og er startet igen og ikke har taget dem helt, som man plejer, så kan kroppen nemt blive forvirret. Så slå endelig koldt vand i blodet til det modsatte er bevist – selvom jeg godt ved, det er nemmere sagt end gjort. Jeg har også panikket en million gange undervejs i mit forløb. Men det kan bare være så mange andre ting 🙂

  Jeg fik i stedet hormonspiral, og det har hjulpet på det. Jeg er nærmest helt stoppet med blødninger. Nogle stopper faktisk helt. Måske du også skulle overveje at undersøge muligheden for sådan en? Den holder i 3 til 5 år afhængig af typen, og så skal man ikke gå og tænke på at huske sine piller. Og så er den lige så sikker som p-pillerne.

  Knus og gode tanker til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kære Sarah.
  Jeg plejer ikke at kommentere men følger altid med.
  Jeg vil blot sige, at der sagtens kan gå et par dage til der kommer blødning og jeg har også blødt mit i en pakke. Hvis du alligevel er gravid, så skal I nok klare det, jeg er nr. 2 ud af 4, hvor vi er to sæt psedo-tvillinger (næææsten, en måned fra i det ene tilfælde), og hvor er det bare lykken at være en stor søskendeflok på 4 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Ville ellers klæde dig at være mor til 5, du hsr et hjerte af guld og så meget at give af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Krogsager

  Søde du skal fokusere på at Arthur klarede den!! Dine børn er så seje at de kan overleve selv det væreste og, hvis du er gravid med nr 4 skal han/hun også nok klare den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Kommer du med en update? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Skulle teste om morgenen fik jeg at vide, så tester imorgen for at være helt sikker

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjestine

  Jeg har lige haft samme problem som dig, min mens kom først 7 dage efter p-pille stop og jeg gik i panik, normal er den punktlig
  Så håber du får en negativ test som jeg gjorde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Olsen

  Ro på og træk vejret dybt. Din krop er næppe blevet normal endnu efter Arthurs fødsel. P-piller virker forskelligt. Brug evt. kondom i en periode, som ekstra sikkerhed. Lyt til lægerne, hvis de siger at din krop ikke kan klare endnu en graviditet, så må du overveje en abort. Hvis du altså er gravid. Varme tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Kender panikken. Er på minipiller (som er noget andet I know), fordi jeg ikke må få østrogen. Før jeg blev gravid fik jeg menstruation regelmæssigt på pillerne, efter har jeg ikke fået mens en eneste gang… I 5år! Burde købe aktier i gravid-test-fabrikker, for jeg har snart købt en million. Har været fuldstændig overbevist om at være gravid mange gange… Lægen siger det er helt normalt. Krydser fingre for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Efter at have været på P-piller halvdelen af mit liv, kan jeg kun tilslutte mig dem, der siger, at der godt kan gå 5-6 dage før menstruationen kommer. Jeg kører pakken med P-piller (21 dage) og holder en uges pause – dvs jeg starter på dem igen efter 7 dage uanset hvornår jeg har fået min mens.
  Jeg skiftede P-piller på et tidspunkt, hvor jeg pletblødte/havde mens imens jeg tog pillerne. Efter 3 mdr (altså en pakke) gik jeg til min læge og fik nogle andre, for det bøvl gad jeg ikke, og så har det kørt fint siden. Jeg har også flere gange prøvet ikke at få min mens, men det betyder ikke der er rotter i fælden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tanker herfra… forstår bestemt godt panikken! Min dreng er på alder med Arthur, og jeg kunne bestemt ikke overskue et barn mere lige nu!
  Krydser fingre for at det får en glædelig udgang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvejs

  Haha Marie, næsten to identiske indslag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvejs

  Jeg har selv fået tre børn i rap, og har lidt af svære svangerskabsforgiftninger alle gange, og blev (også) gravid hurtigt ugen fjerde gang (vi havde stadig ikke lært noget om bien og blomsten). Jeg vat helt færdig, fordi jeg vidste at min krop var maks presset – vi aftalte st det måtte være op til lægerne at vurdere om vi skulle afbryde graviditeten eller fortsætte. De vurderede at når jeg nu VAR gravid, og min krop var “ødelagt” så ville det ikke være det afgørende for min sundhed om jeg gennemførte graviditeten eller ej. Jeg ønskede ikke en abort, og vi gennemførte graviditeten og det er jeg meget glad for den dag i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg blev gravid på p-piller første gang og 2 gang på spiral

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har 4 børn, jeg blev gravid få måneder efter mit tredje barn, og efter 3 kejsersnit. Jeg fik også at vide det ikke var en god ide, at hverken mit ar eller min krop kunne holde til det. Men vi tog en chance, (vi kunne ikke klare tanken om en abort), det var en fantastisk graviditet og ende med et akut kejsersnit som de andre. Men jeg vil ikke bytte det for noget i verden, min lille rosin i pølse enden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Sarah

  Hvis din kære mand bliver steriliseret tager det maks 15-20 min og han kan tage hjem lige efter, det foregår i lokalbedøvelse 🙂 Kontakt lægen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Efter min 2. Graviditet fuckede min cyklus fuldstændig op og jeg blødte ofte midt i p-pille perioden og så slet ikke i pausen. Der var INTET system trods det at min cyklus tidligere altid har været meget – både uden og med p-piller.
  Jeg valgte en spiral i stedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah
  Jeg håber du får en afklaring på det hele snart og at det går som du ønsker.
  Hvordan var dine symptomer på graviditet tidligere ved dine børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ved Alma mærkede jeg ingenting Og opdagede først jeg var gravid i 6-7 uge fordi jeg trænede op til fitness konkurrence og begyndte at kaste op efter hver træning. Men troede barw det var fordi jeg trænede så meget og hårdt og opdagede så jeg var gravid og det var 3 måneder efter jeg havde født Alberr

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Få en hormonspiral, du er dækket de næste 5 år og din menstruation forsvinder……….det er lykken for dem der ikke skal have flere børn. Jeg ELSKER min……….(hvis man kan det ha ha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Helt enig. Hormon spiral er fantastisk og ja, heller ingen blødning her mere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janette

   Jeps, det er en fantastisk opfindelse ……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

   Så enig. Elsker også hormon-spiral. Man skal ikke gå og huske at tage p-pillerne hver dag og så er der slet ingen menstruation 🙂 Bonus!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg har fået to børn ved kejsersnit… da vi skulle have nr 2 valgte jeg at blive steriliseret i samme fart.. en beslutning jeg aldrig har fortrudt… ville ikke kunne stå med valget om jeg magtede et barn mere.. ville have så svært ved at skulle have en abort…. håber det løser dig for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis M gerne vil steriliseres så får han bare en henvisning af egen læge, det er der ingen problemer i. Det svære er at tage beslutningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Sarah.
  Jeg har spist p-piller i 10 år, og når jeg har taget den sidste i den pakke, så går der 4-5 dage før jeg begynder at mærke noget, nogen gange går der også 6 dage før jeg begynder at bløde.
  Håber på det bedste for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men så begynder du på den nye p-pille pakke dagen efter din mens er kommet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Ja, men lægen siger at min mens bare skal komme i de 7 dage hvor jeg ikke spiser p-piller. Jeg har også kun min mens i 2-3 dage, og sådan har det været altid

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sikke en click bait overskrift 🙂

  Håber resultatet af testen bliver som du håber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyyha, det var da noget af en melding! Håber du blot er lidt forsinket;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Godt råd hvis I alligevel er sikre på I ikke skal have flere børn er at lade en af jer sterilisere – her er manden min blevet det kort efter vores nummer to.. det er intet mindre end fantastisk ikke at skulle bekymre sig om beskyttelse og alt det andet som blodpropper osv p-piller kan have af bivirkninger. Sterilisering af manden er et mindre indgreb, det tager ingen tid og er ikke smertefuldt. Min mand var ude og løbe dagen efter 😉
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ok hvordan blev han indstillet til det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett

   Man får tid ved lægen som henviser en
   Det gælder begge køn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Man kan som mand godt fortryde sterilisation.
   Der skal selvfølgelig ikke tages let på beslutningen, men det kan lade sig gøre ☺️
   Krydser fingre for en negativ test!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jep henvisning fra egen læge til en kirurg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah,
  Jeg har været på p-piller i mange år, men oplever til tider også at der kan gå 5 dage uden nogle tegn før jeg får min mens. Det plejer typisk at være i de perioder hvor jeg er stresset eller lign.
  Lyder mærkeligt at du pludselig begynder at bløde mit inde i pakkens periode, men nu er jeg ikke læge så det kan jeg ikke forklare, men jeg har aldrig oplevet det selv.
  Held og lykke med graviditets testen.
  Alt det bedste,
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hej Sarah Louise.
  Jeg er ogs selv på p-piller og oplever a min mens ka være forsinket op til fem dage efter jeg er startet på min pause, det er meget normalt, det er fordi kroppen li ska ind i cyklussen igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit gigantiske glade barn