Svaret på graviditets testen & store beslutninger

Naturlige hoste/hals tabletter OGSÅ til børn

Reklame
image

Jeg har snart været sløj i en uge (som i måske kan gennemskue på mit meget trætte look) og jeg hoster og har semi-ondt i halsen. Jeg er egentlig ok om dagen, men så snart jeg skal sove, så hoster jeg som en gammel sømand. Albert er også begyndt at hoste, så vi ligger og vækker hinanden. Jeg fandt så ud af at man kan få hoste tabletter til børn over 3 år!! Det ville jeg da gerne have vidst sidste år, hvor Albert nærmest hostede i 8 måneder i træk.

Fribol Hoste/Hals serien er hostetabletter til hele familien. Der er seks varianter og den skånsomme og milde Hoste/Hals Junior er med appelsinsmag (også kaldet Hostebien), den er velegnet til børn over 3 år, der kan administrere at sutte på drops (bolcher). De kan eventuelt hakkes midt over. Jeg prøvede lige at give Albert sådan en inden sovetid (20 min inden) så den kunne nå at suttes færdig. Og det hjalp. Han begyndte så at hoste lidt i løbet af natten, men han skulle ikke hoste sig selv i søvn.

Ligesom de øvrige varianter af Hoste/Hals drops indeholder juniorvarianten naturlig urteekstrakt (ekstrakt fra krydderurten timian) og råvarer kendt for deres forfriskende egenskaber. De er desuden sukker-, gluten- og fedtfri, indeholder ingen kunstige farvestoffer og er tandvenlige og DET kan jeg jo godt lide!!! Jo mindre kemi, jo bedre. Jeg har dem stående fast på sengebordet p.t., da jeg simpelthen ikke kan falde i søvn, hvis jeg ikke får sådan en lige inden sovetid. Det var da lige et værdifuldt tip her i efterårs og vinterperioden.

De forhandles i Matas? helseafdeling og på Matas.dk. Se link HER

Juniorvarianten kommer i Matas til foråret, men kan indtil da købes direkte hos producenten ved at sende en mail til (nc@fribol.dk). Samme pris som i Matas (37kr.) + et mindre portobeløb på 3kr.

image image

3 kommentarer

 • Kanon tip! Jeg har fluks givet det videre til småbørns-forældrene i min omgangskreds:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tusind tak for tippet, du er altid så god til at dele ud af dine erfaringer… bliv ved med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Må den tages af gravide ??? Lyder spændende ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svaret på graviditets testen & store beslutninger