Mit uperfekte perfekte liv

Update på mit underlige (under)liv

image

Folk er gået helt bananas over mine graviditets tests og vandende er meget delt i forhold til om de er negative eller positive. Jeg må nok erkende at der meget meget lidt kan skimtes en begyndende streg i al fald på den ene test, men jeg har prøvet den slags før uden at den var positiv. Derud over har jeg slet ikke en fornemmelse af at være gravid. Jeg har tænkt mig at prøve at teste igen om et par dage og indtil da håbe på at min mens dukker op. Jeg skal begyndet på min p-piller igen om 24 timer….så det er lidt besynderligt at min mens ikke kommer….men hvad pokker gør jeg så? skal jeg så bare begynde på p-piller?? Og så vil jeg prøve en anden test. Hvilken test er den bedste? Jeg synes at der er så mange…..må nok indrømme at jeg stresser lidt de her dage. Jeg er ikke selv 100% på toppen og nu er Albert syg og med en baby plus en 3 årig, så er det sgu næsten ikke til at overskue at skulle være gravid. Jeg har foræret mig selv en ny t-shirt fra H&M….synes den passende hehe

 

image

29 kommentarer

 • Maria

  Jeg har prøvet helt det samme – 2 utydelige test hvor man svagt kunne skimte en streg hvis man kiggede godt efter.

  Jeg købte herefter dem fra apoteket som skriver “gravid” eller “ikke gravid” – så var der klar besked 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Pludselig at holde pause fra p-piller – hvor det ikke var planlagt – kan godt give rod i hormonerne. Du skriver også at du ikke helt er på toppen. Sygdom kan også sagtens udsætte menstruation – også selvom man er på p-piller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Man skal starte på p-piller 1.menstruations dag. Så du må ikke begynde før du får mensen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg tog fejl. Troede du skulle starte forfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ens mens er sædvanligvis ikke regelmæssig før efter mindst tre mdr med p-piller. Nu følger jeg ikke særlig meget med, men ammer du? For så anbefales p-piller ikke, men derimod Mini-piller pga ppillers østrogenindhold, som har indvirkning på mælkeproduktionen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har selv lige fundet ud af at jeg er gravid, og min første test lignede din

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg købte dyre dyre superfølsomme teste. Virkede ikke. Men den billige fra Netto (hænger ved kassen) stod og bimlede og bamlede med to lilla streger samtidig!
  Tror bare du har koks i systemet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Sarah Louise
  Jeg vil anbefale dig at gå til lægen først, bare for at være helt sikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vil bare sige jeg tog fem tests af dem du har taget – eller de ligner dem meget, var også bare strips som dine ser ud og de var alle negative. Så tog jeg en anden og en hos min egen læge og var gravid i uge 7. Så prøv at tag nogen nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Altså jeg må sku sige hvis du er stresset, hvis kroppen mangler søvn osv kan den sagtens udeblive, jeg har prøvet det flere gange, og så skal man bare begynde på p-pillen som man plejer. Dog kan du risikere at pletbløde lidt i næste periode.
  En udeblivelse kan sagtens være tegn på stress og faktisk hvis man bekymre sig for om man er gravid kan man faktisk godt udskyde ens mens, been There done that 😉
  Ellers må du sku leve i cølibat 😉 jeg tænker evt en spiral kunne være godt for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Hej
  Jeg er mor til 4 , tvillinger på 6, Arthur på 3 og valentin på 2.
  Jeg har brugt test fra Rema og de har aldrig løjet haha. Den ene gang min test havde en tydelig streg og en næsten ikke eksisterende streg ventede jeg tvillinger haha (var dog i behandling så vidste det var en mulighed) men tænker du skal tisse i en kop hos lægen .. Ønsker dig det bedste
  Hilsen en mor til 4 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Nu ved jeg ikke når man er startet op på p-piller hvor uregelmæssig mens må være men efter en fødsel kan der gå op til et år førend der kommer mens. Jeg panik googlede nemlig selv først på ugen fordi jeg stadig ikke har fået mens efter fødslen af lillebror for 3 måneder siden. Jeg tog en graviditetstest som var negativ bare sådan lige for at være sikker. Om et par uger skal jeg have hormonspiral i igen – jeg glæder mig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ikke tage p-piller, før keg var 110% sikker på, jeg ikke var gravid.
  Af tests vil jeg anbefale den fra Netto, hvis det skal være en med streger, men ellers en Clearblue digital, som skriver ‘gravid’ eller ‘ikke gravid’ – så behøver du ikke gætte 😉
  Den kan du købe med dagslevering på billigteste.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvor jeg synes det er sjovt at læse folks kommentarer ..
  Søde Sarah du har næsten lige født – går du p piller eller mini piller?
  Selvom man er på p piller kan cyklus godt rode rundt især så kort tid efter fødsel – og især også hvis din krop er lidt stresset – ‘jeg har arbejdet hos en gynækolog.
  Du kan godt risikere Du får blødningen på pillerne – men bliver det ved med at være uregelmæssigt trods piller ville jeg få en henvisning til gynækolog.
  Du kender din krop bedst 🙂 tak for en ærlig blog 🙂 og så skønne børn med skønne forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa Thestrup

   LOL Hvad sker der for nogle mennesker og deres “jeg har arbejdet hos xx så jeg er meget klogere end alle andre!”. Nå, men jeg har altså arbejdet på et sygehus (rengøringsassistent) så jeg er stort set læge og ved meget mere end dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville tage en digital test evt fra clearblue. Så hedder det gravid eller ikke gravid. Ikke så meget at sku tolke på der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Efter min første graviditet for 3 år siden har jeg næsten ikke haft mens. Jeg har dog taget p-piller i perioden som man bør, uanset om mens kom eller ej. Min krop opførte sig eksemplarisk før jeg blev gravid men er blevet vildt mærkelig efterfølgende, så jeg ville ikke lægge så meget i den udeblivende mens hvis jeg var dig. Kroppen kan bare ændre sig meget. Har stadig ikke mens, det er nu 4 år siden. I april fødte jeg dog endnu en søn, så det er ikke ens betydende med at man ikke kan blive gravid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Er det ikke normalt at have uregelmæssig menstruation efter en fødsel? Jeg tror min menstruation først kom efter 4 måneder ca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv

   Enig!
   Jeg fødte min datter i juli og fik først rigtig mens igen i februar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg synes dem man kan købe hos Netto/Føtex er rigtigt gode. Jeg har taget dem både som gravid og ikke-gravid og er man ikke gravid er der INTET at se i testvinduet, som er helt uden striber eller små farvefejl. Er der bare en svag stribe, så er der HCG, og så kan man godt forberede sig på at der er et eller andet. En af mine veninder, som er den vildeste utålmodo-varan, har testet med samme test ved begge sine graviditeter allerede da hun var 3+2 og fik positivt resultat. Det var MEGET svage striber til at starte med, men de var der og som dagene skred frem blev striben tydeligere og det er der altså kommet to søde børn ud af.
  Og så er de rimeligt billige, en 2-pak for 40 kroner. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TT

  Min søster købte en test i Kvickly og den virkede ikke, 10 min efter købte vi en i Netto og der var sørme to røde streger og hun var gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Tag en ny test idag og er den negativ så hop på P-pillen igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Tror også jeg ville få en akuttid hos lægen og få taget en blodprøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville ikke starte på pillerne før jeg havde taget en test mere ..
  Fx en clearblue digital – eller en prøve hos lægen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad med en blodprøve hos lægen ift til graviditet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Du ser brand godt ud her!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit uperfekte perfekte liv