Update på mit underlige (under)liv

Træning, kost & min krop nu

image

Det gode ved at være stresset og en lille smule syg er at jeg helt automatisk taber mig LOL, ja man må jo prøve at se lidt positivt på tingene;) Jeg har ikke haft tid til at gå i fitness center, men hver dag ligger jeg mig på gulvet imens Arthur træner ryg og øver sig at rulle og så træner jeg maven. Jeg har ca. 3 forskellige milde øvelser som jeg laver…ja jeg ved godt at jeg burde vise dem her, men jeg tænker at jeg laver en youtube video om lidt når jeg får TID, om hvordan jeg hjemme-træner. Bagdelen træner jeg når tid er. Forleden tog jeg Arthur i bæreselen og så gik jeg op og ned af trapperne (3 etager) 10 gange. Det er ikke meget, men jeg træner heller ikke for fuld styrke. Når Arthur starter i vuggestue i februar, så går jeg all in. Glæder mig sådan til at få mine muskler tilbage. Jeg har en plan om at været synlig fit til sommer og et eller andet sted inden juni, skal jeg have en navlebroks operation OG samtidig vil jeg have trukket mine mavemuskler sammen igen. Kan man ikke ordne de to ting på samme tid??(altså hvis jeg da ikke er gravid) Jeg tænker nogen derude har prøvet det?

6 kommentarer

 • Hej Sarah Louise!
  Jeg har selv haft rectus diastase (delte mavemuskler) efter graviditet.
  Jeg trænede dem med et specielt program fra Elin Solheim…og mavemusklerne er nu samlet. Jeg tænker, at du skal forsøge det før en evt. operation. Du kan Google hende for at få mere at vide… Desuden kan du læse to indlæg, jeg har skrevet, på http://www.lifewithkids.dk. I søgefeltet skriver du “rectus diastase”, så bør de komme frem…
  Pøj pøj med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tjek evt http://www.mavenogmig.dk efter din brok operation. Jeg gik hos dem og mine mavemusker er nu samlet igen. Det tog 6 uger med splint (mavebælte) og øvelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg er blevet opereret for navlebrok for 4 uger siden. De første par dage er man ret øm, og man må ikke løfte tungt i 4 uger. Talte faktisk med “navle” lægen om at samle mave muskler. Det er en stor operation, med stort ar. Det er en plastic kirurg der laver det.
  Blev i øvrig opereret for navlebrok i Lyngby på CFR hospitalerne. Kan jeg varmt anbefale.
  Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har selv 3 børn og sidste graviditet røg mine mavemuskler fra hinanden (13-15 cm) og ifølge lægen høj risiko for navlebrok. Jeg har nu fået trænet musklerne næsten helt sammen.

  Jeg brugte lang tid på at finde den bedste specialist indenfor området og fandt Cecilie Harboe som blandt andet holder til i Fysiq i København. Hun er fysioterapeut med speciale i delte mavemuskler og selv mor til 3 – og TOTAL fit (man bliver så i inspireret af hende;)) Jeg købte både enetimer og efterfødselhold, men fik klart mest ud af enetimerne. Fik af vide af mange at det ikke kunne trænes væk og skulle opereres, men det tog kun 4-6 måneder med Cecilie før mavemusklerne var samlet kun ved hjælp af træning. Bonus er at al min træning er optimeret fordi Cecilie går op i kort men hård træning.

  Det bedste var at mine unger elskede når jeg lavede øvelserne fordi de troede at jeg lå på gulvet og legede med dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toril

  Prøv evt Workout Pedersens hjemmetrænings-programmer til både delte mavemuskler og almindelige – de skulle efter sigende være vildt gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Louise.
  Du kan Google abdominal plastik, det er en ret omfattende operation at få snørret mavemusklerne sammen – det gør Avs og du er formentlig total sygemeldt i 3 uger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på mit underlige (under)liv