Kunst, dansende diller & kvali tid

Status på graviditet

image

Det har godt nok været en vild følelse at skulle forholde sig til om vi skulle have en fjerde så tæt på Arthur. Egentlig var det ikke planen med en fjerde, men nu så er vi da ikke helt lukket over for det og lørdag aften sad vi og fantaserede om, hvordan det ville være, hvis et fjerde barn var vores skæbne og hvordan vi ville forberede os. Vi var faktisk noget nær begyndt at glæde os ved tanken, selvom det ville blive en voldsom udfordring.

Men så igår på vej ud fra Louisiana museum, så kom det!!! Altså tante rød…… Jeg havde haft murren i maven hele morgenen, men det har jeg også haft ved graviditeter. Og hold da kæft hvor har jeg ondt, meget mere end jeg havde ved min første mens efter Arthur. Vi måtte køre forbi apoteket og få al slags smertestillende, voksen-bleer og giga tamponer for det styrter ud (ja undskyld detaljerne) Det har været meget mystisk det hele. Efter jeg fødte Alma var jeg hurtigt tilbage i min cyklus, så derfor undrer det mig at jeg går over en uge over tid. Jeg skulle allerede være startet på p-piller, men ville vente weekenden over og lige tale med lægen idag, hvis intet var sket. Så baby alarm er afblæst og det har jeg det faktisk rigtig godt med….men man føler sig også en lille smule…skuffet. Tænk hvad der kunne være kommet ud af sådan et vidunderligtlille uheld hehe så nu kan vi fortsætte, hvor vi slap i rollerne som far og mor til “kun” 3

13 kommentarer

 • Charlotte

  Joooow i ska da ha nummer 4 – bare ikke lige nu .. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Troede lige vi skulle følges igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Havde selv det de kalder en bio for 3 måneder siden, havde inden som dig, svage svage positive test, så altså en graviditet der bare ikke hang fast.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg tænker det kan havde været en MEGET tidelig spontan abort… evt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kan sagtens følge dine følelser, og de rammer mig direkte i hjertet. Af personlige grunde, har jeg ikke kunnet lade være, med at følge dig på tæt hold. For 3 uger siden fik jeg en planlagt abort. Vi har 2 børn på 2, og en på 9 måneder, så det ville simpelthen vælte vores liv, at få en “smutter”. Selvom man er afklaret, og enige om beslutningen, så er jeg,i en eller anden form for sorg, som min læge beskrev det. Det jeg vil frem til er, at selvom I har det godt, med det der er sket, så er det altså okay at være skuffet. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at tænke på, hvad vi kunne have “fået” – selvom jeg også var helt afklaret og glad for det ikke blev til noget .
  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Sarah, kondomer er altså ret gode (omend noget bøvlede) når man er i jeres situation med børn, ny baby og et “voksenliv”. Jeg blev selv gravid med nr. to ret kort tid efter min datters fødsel og lillebror var bestemt ikke planlagt.
  Jeg har nok lavet 50 graviditetsprøver og bliver panisk hvis min menstruation ikke kommer til tiden (man kan synkronisere Jens Olsens verdensur efter min cyklus), så for ikke at bruge en masse krudt på om jeg nu var gravid eller ej + den følelsesmæssige rutsjetur, aftalte vi at min mand skulle bruge kondom HVER gang.
  Det er altså ikke mere besværligt end man gør det til og for nogle mænd er det ligefrem en fordel at bruge kondom.
  Tillykke med dine dejlige børn – de er superlækre alle tre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  Enig Camilla!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg tænker med alt det I lige har været igennem og den melding du har fået fra lægerne om din krop ikke magter endnu en graviditet at det så ville være dræb uansvarligt at jer at få nr 4… der er tre børn der kan miste deres mor i forsøget 🙁 se så at blive steriliseret en af jer, det er ansvar. Selvom baby kan være hyggeligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Lige præcis mine tanker Camilla.
   Jeg ville lytte til lægerne….De ved hvad de snakker om.
   Fremfor at udsætte 3 børn for det utænkelige….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg prøvede fuldstændig det samme. Da trediebarnet var 5 måneder gammelt gik jeg også over tid. Og lige da jeg havde vænnet mig til/bildt mig selv ind jeg var gravid kom Tante Rød. Lettet og skuffet – en mors lod. Gravid eller måske gravid man bliver mor i sit hjerte så snart man tror der er en lille i maven. Jeg ved det efter 8 års fertilitetsbehandling, 9 graviditeter, 2 børn i himlen og tre mirakler på jorden.
  Mht. mængde og smerter, så var det mega voldsomt hos mig også. Det er noget med livmoderen, hormoner mm efter tre børn. Det tager tid men mine smerter er lidt mindre nu og mængden lidt mindre men stadig meget – kan man tåle hormonspiral er det anbefalingen fra læge og gynækologer. I mellemtiden hurra for panodil og Ibumetin.
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Sarah – jeg ville gå til lægen for en sikkerhedsskyld, når din menstruation er så voldsom (og forsinket) ift. hvad den plejer at være. Min mor har efter gradiviteten med lillesøster haft meget voldsom menstruation, som har vist sig at skyldes en muskelknude, som sidder tæt på livmoder(-halsen?), som gør at blodet ophober sig og først begynder at strømme, når det “løber over” – altså, når der er nok der trænger sig på til, at knuden ikke kan holde det tilbage. Knuden er helt godartet, men jeg vil sige, at man altid skal være på den sikre side med sådan noget! Det er ikke for at gøre der unødigt nervøs, men kunne bare høre, at din historie
  lød bekendt, og jeg ville ikke IKKE komme end min beretning, hvis du forstår hvad jeg mener. Man skal passe på sig selv, og man kan selvfølgelig godt være for hypokonder-agtig, men fandme hellere være på den sikre side! ☝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Testmonster

  Som skrevet oven over, måske det har været en tidlig abort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Måske det var en bio 🙂
  Dejligt I ved besked

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst, dansende diller & kvali tid