Se mit nye hår

Mærkværdige holdninger, alene-tid & kommende tv karriere

image

Man må sige at jeg i den grad er kommet i modvind med mit nye hår lol. Det er bestemt ikke en frisure alle kan forholde sig til. Jeg må ærligt indrømme at jeg blev meget overrasket over den massive kritik, nu jeg selv synes at det er så smukt hehe ja der kan man jo bare se. Jeg må give mange af jer ret i at de små prinsesse krøller er ved siden af, men 1. jeg har ikke et stort krøllejern (det får jeg lige fat i lol) og 2. så skulle jeg have blendet det blå grimme ind i det lyse og det krævede altså lidt krøl. Men man skal jo se bort fra at der er tale om en styling. Det er jo ikke fordi jeg skal have det der hår for evigt hehe. Det er skam ikke en joke og det bliver ikke lavet om lige foreløbig, da jeg selv er glad for det. MEN det blå skal selvfølgelig lige ud og prinsesse krøllerne er her ikke for at blive. Men langt hår og smukke fletninger har jeg jo altid været vild med og det havde jeg også, da jeg havde mit lange mørke hår. Mon ikke det vokser på jer med tiden, når i ser, hvordan det også kan styles. Og mange tak for de mange svar.

Men DET jeg synes er mærkværdigt er at folk skriver at fordi jeg er blevet mor og er 34 år, så kan man ikke have sådan et hår….altså lang lyst hår med krøl og en fletning. Der må jeg erklære mig dybt uenig. Min rolle som mor har da slet ikke noget med frisuren at gøre. Og med det…så vil jeg gerne have en liste over, hvad en mor bør have af hår og stil??? For det memo har jeg da ikke fået. Jeg kender endda en der har 2 børn og har helt lyserødt hår og hun rocker det!

Og 34 år er altså ikke gammelt host host… det er selvfølgelig en personlig holdning, men jeg føler mig da slet ikke for gammel til at have et stort langt lyst hår. Jeg kunne forstå hvis jeg var 60 år! At man bare ikke kan lide mit hår, er helt ok, men at sige at man ikke kan klæde sig sådan og sådan, have sådan et hår (som jo ikke er SÅ vildt igen)fordi man er blevet mor og er 34 år, synes jeg er både umoderne og meget gammeldags. Hverken min alder eller rollen som mor definere mit udseende…det gør jeg:) nøjagtig som jeg gjorde, før jeg blev mor. Be a little openminded peeps!!

Apropo hår og billedet øverst, så tog jeg det billede igår, da jeg forsøgte at ligge lidt makeup inden et møde. Nogle dage er ungerne ikke specielt interesseret i, hvor jeg er (altså om jeg er på toilettet eller laver mad osv) men så er der de dage, hvor jeg ikke kan bevæge mig 1 meter, før Arthur skriger og de 2 andre sidder på mig som igler! Sådan en dag var igår. Det endte i at jeg måtte rykke alle på vores lille badeværelse og så kunne vi jo snakke om Rasmus klump, børnehaven og alt muligt andet livsvigtigt imens jeg lagde makeup hehe Jeg har brugt en del tid på badeværelset for at vaske det skide blå shampoo ud. Jeg har nu fået nogle nye produkter fra Milkshake som skulle gøre underværker. 2 af pigerne fra salon Lækker var endda så søde at komme forbi med produkterne idag, da jeg ikke har haft tid til at køre ind til dem.

Grunden til min panik er at vi starter første optage-dag på tirsdag til “mit” nye tv program. Og der kan jeg jo ikke rende rundt med et halv-blåt hår! Jeg har egentlig vidst i noget tid at jeg skulle lave det her program, men det er først nu at jeg er begyndt at glæde mig. Jeg har sagt nej til alt, hvad der hedder til middag hos (det har jeg jo prøvet), programmer hvor man skal tage på og tabe sig (det orker jeg fanme ikke)og alt muligt andet hejs. Nope jeg har for det første ikke haft tid eller overskuddet de sidste 8-9 måneder med alt det som vi har været igennem med svær graviditet, svær fødsel og efterforløb, svær baby og så stalker-sagen og så har jeg heller ikke gidet at lave noget “småt”. Jeg havde indgået en aftale med mig selv om at jeg ikke ville lave noget medmindre at det ville være en sjov oplevelse/udfordring og at det var større end bare et par afsnit. Og man må sige at det her program kommer til at larme i de fleste stuer i danmark. Jeg er SÅ spændt, men også ret nervøs, for jeg aner ikke, hvad der venter mig. Jeg er ret overbevist om at i taber kæben og bare MÅ følge med hehe.

Ud over tv program, så har vi også lige en barnedåb som skal arrangeres og så kunne det jo være at jeg også snart blev gift;) Ja der sker edermaneme meget det næste år og jeg får helt sommerfugle i maven over det. Tv programmet bliver vist allerede i foråret 2017, så der er ikke så længe til. I får løbende lov til at følge med på sidelinjen og mere info om programmet får i så snart, jeg får grønt lys. (I flipper helt ud…siger det bare)

22 kommentarer

 • Jane

  Hej Sarah,
  Spændende med det nye TV-program, det tror jeg, at vi er mange som glæder os til at høre/se mere om.

  Ångående dit hår – jamen jøsses dog, der sidder virkelig mange uopdragne folk rundt omkring – hvis nogen jeg kender har fået nyt “hår”, og jeg virkelig ikke føler, at det klæder dem særlig pænt, så vælger jeg helt ikke at kommentere det. Men blandt læsere af diverse blogge er der virkelig en MEGA underlige idé om, at man helt sikkert bestemt skal kommentere på ALT – uanset om der er nogen som beder om ens mening. Det kan godt være er jeg er uopdragen nu, men jeg fatter det ganske enkelt ikke.
  Jeg synes at du bærer ALT slags hår flot, da du er en smuk pige med udstråling. Og at du er blevet mor, har jo som du ganske rigtig selv skriver, intet med dit hår at gøre. Så bare slå dig løs Sarah……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Hvis bare kvinder generelt, kunne lade være med at kritisere hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hov hov unge dame . Hva’ er der nu galt med at være 60 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Uanset hvad andre siger er jeg vild med dig! Du gør det så godt hele vejen rundt! Stort skulderklap til dig og andre der tør være stå ved sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Og BTW, du er super smuk, og det hår er vildt, sexet og smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har så ondt af at man som kendt person skal finde sig i at få alle sådanne nogle negative kommentarer. Vi ved vel alle hvordan een enkel led kommentar fra en anden person kan såre og at man måske aldrig glemmer det. Tænk at være kendt og få alle de lede kommentarer. Dårligste undskyldning ever at folk skriver at “jamen en anden gang så lad vær at spørg os” – derfor behøver man ik at såre andre.
  Hold nu bare de grimme ord tilbage og smut hen på en selvhjælps side i stedet og søg grundigt rundt der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nn

  Jeg tror ikke problemet er, at du er for “gammel” til det hår, men fordi den slags kunstig hår er noget, der associeres med de meget unge solariebrune meget unge piger, der dansede rundt i Buffalo-støvler …

  Jeg personligt ser dig som klassisk og stilsikker. Det hår strider bare imod et image af at være en professionel forretningskvinde med god smag.

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Husmor

   Nn noget værre vrøvl !!! Sarah Louise har da ikke en såkaldt klassisk stil… hun er jo netop den der “Barbie jeg gør hvad jeg vil type” klassisk er noget helt helt andet. Hun kan bære det

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du skal nok en anden gang IKKE spørge på blokken om “hvad synes i?”, hvis du ikke vil høre svaret, uanset om det er positivt eller negativt 🙂 🙂

  Ha en god dag om det er med lyst, mørkt, krøllet eller glat hår. Jeg kommenterer det ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg skriver da netop at jeg respektere at folk ikke kan lide det, men at NOGLE har en sjov holdning koblet på alder og udseende

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  Altså Sarah Louise 3 børns mor!!! Du kan overhovedet ikke tillade dig at se sådan ud som du gør OG det er ikke KUN håret! Tænk at tillade sig at have langt hår, krøller, fletning, store babser, en fantastisk krop… NÅR nu laaaangt de fleste mødre har fået kort hår, hænge babser og 25 kilo plus. SKAM DIG 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super spændende med dit eget TV program – glæder mig max!!!
  Dernæst så må alle kritikerne lige stikke piben ind! Jeg er 53 år og har indtil i går haft VIRKELIGT langt, lyst hår og det har faktisk altid været mit varemærke. Det er kun blevet klippet kortere og farvetmørkere for at skåne det og give det tid til at vokse sig sundt og stærkt igen efter at jeg gik i overgangsalderen sidste og derfor tabte alle krøllerne;-) Tjek det selv på min blog – syns ikke jeg ser dum ud! Og det gør du sørme heller ikke og tro mig, dine børn bliver stolte af at have en mor so ser knaldgodt ud hele livet og som tør at træde udenfor ‘det tilladte’!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Var der nogen der skrev du var for gammel til håret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Kan godt undre mig lidt over alle de negative kommentarer og folks behov for at ytre deres mening (ved godt du selv spurgte hvad vi synes). Hvis alle dem der ytrede sig negativt var blevet spurgt i virkeligheden af en veninde,kollega,familiemedlem eller lignende “hvad synes du om mit nye hår?” Tvivler jeg på at der var særlig mange der ville sige “det var meget pænere det du havde før eller da det var brunt eller page” eller “det er dullet, barbie, fake mv”.
  Jeg synes man skal behandle andre som man selv vil behandles og hvis man selv kommer fra frisøren og er super glad for nyt hår og så spørge andre hvad de mener hvor mange har så helt ærligt lyst til at blive mødt med den slags???
  Selvom du har en blog og udstiller dig selv (positivt ment) så synes jeg stadig at dem der læser herinde og skriver herinde skal huske at der bag bloggen er et rigtigt menneske med følelser.
  Som sagt så husk at behandle andre mennesker som du selv ønsker at blive behandlet… også på sociale medier….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Jeg er SÅ enig! Folk er simpelthen så grove bag en skærm efterhånden (nu taler jeg generelt på sociale medier) Er høfligheden uddød?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S

   Heg svarer altid ærligt hvis folk spørger mig om noget. Man kan jo sagtens sige ens mening på en pæn måde.
   Personligt synes jeg det ser mere friskt ud til Sarah med hår til skulderne og ikke for mørkt men slet ikke det lyse i lang version. Det ser for kunstigt og 00’erne-agtigt ud. Vi blev spurgt om vores mening og så må man også kunne tage både ros og ris. Men at svine til er ikke okey. Sarah har bare ikke teint til det lyse hår, hvilket får hende til at fremstå “billig” at se på konta lidt mørkere som er mere classy. Det er ikke en sviner herfra men min mening

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Det var nu heller ikke de små krøller, men mere farven og ekstensions – jeg ikke er så tosset med. Men som du siger – det er vel heller ikke noget du skal have for evigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mb

  Feminine og sexede* skulle der selvfølgelig stå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mb

  Fatter ikke den kritik du fik, sad endda og læste indlægget og tænkte, at nu ville du nok få flere svineri. Hvor er det ærgerligt! Dit nye hår klæder dig SÅ godt! Jeg er så træt af korrekte mødre der skal kritisere alle andre der gør tingene anderledes. Du er en kæmpe inspiration for mig fordi du slår et slag for det feminine og senere, OGSÅ efter du er blevet mor. Når jeg får børn vil jeg turde gøre det samme. You rock!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Unge mødre (som dig) skal da bare fyre den af og gøre noget ud af sig selv… (det skal de ældre mødre også, måske endda mere;-), der er fandme da ikke noget værre end en grå konepage, no makeup og bleg som et lagn…ejjjjj da.
  Jeg er en af dem der ikke var vild med håret, men mere fordi jeg synes det var for langt… det har ikke noget med din alder af gøre… fyr den auf 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tare hatten af for din måde at håndtere kritikken af dit hår, det vil jo altid være en smagssag hvad man syntes er pænest og bare du selv er glad, så er det jo det vigtigste ;0). Glæder mig til at se programmet du medvirker :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår