Den gode slags piller

Vi har meget at fejre

Reklame
image

Idag er en hel speciel dag. Jeg sidder ofte bare og stirrer på vores lille Arthur og får tåre i øjnene over alt det den lille fyr har været igennem. Præcis idag fylder han 6 måneder. Det vil jeg fejre med en et stort billede af ham, der viser hans og vores rejse fra han blev født. Tænk at han har været så tæt på at dø og nu ligger han bare der og smiler med tykke runde kinder. Det har været en meget hård tid og det er vigtigt at huske på alle de gode stunder, når man er så presset. Han er så sej og dygtig og nu er han sgu kommet i glas og ramme. Jeg har også bestilt et med familien som er til os selv i julegave og et til svigerforældrene. De læser aldrig bloggen, så det kan jeg godt skrive hehe

Jeg har brugt firmaet www.framkalla.com men jeg brugte deres app som i kan downloade HER Det er så nemt og hurtigt at bestille og de har også søde magneter, man kan få sine billeder på og meget mere. Genial julegave til både familie og venner! I må lige tjekke det ud:) I får 10% rabat ved at bruge koden Sarahlouise10

image image

6 kommentarer

 • Christina

  Den APP er super god! Købte en poster til julegave. Det blir den bedste gave jeg har givet min mand med alle minder fra vores liv ❤️ Rabatkoden virker fint, Sarahlouise10 skal bare skrives med stort S så fungerer det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er tiden dog gået hurtigt! Skønne, skønne billeder af jer allesammen og en rigtig super god julegave ide:-) Tak for et godt tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kan du ikke lave en video en dag hvor du fortæller om dit make up? Det et så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor længe gælder rabatkoden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Øøøøv det virker kun til iPhones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gode slags piller