Sikke en morgen

Halvt juletræ & ædning ude af kontrol

image

Vi har igen idag filmet fra 07.30 og de lange dage giver mig meget dårlig samvittighed i forhold til min kost. Jeg når at blive så sulten! Og så æder jeg en masse usundt. Det er røget kager, MacD, fløde-pastaret fra pizzaria og rundstykker med hønsesalat ned på 2 dage ? Nu var det jo meningen jeg skulle stå stramt til mit tv program og istedet vokser jeg ud af?? jeg kunne godt lige bruge et par nemme, hurtige og SUNDE opskrifter!! ?

Jeg ser i den grad frem til en rolig weekend… Så rolig den nu kan blive med huset fuld af unger ? Iøvrigt fik jeg endelig pyntet vores juletræ. Det blev hvidt ligesom sidste år og det var M der valgte det med ungerne og da det er alt for stort og jeg slet ikke havde julepynt nok, så er det kun pyntet på den side, der vender ud af??

image image

4 kommentarer

 • Celina
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Søde Sarah – pas nu på dig selv ❤️Angående sund, nem og slankende mad kører jeg konceptet “hverdags mad til flere dage og sparer på kulhydrat” fx kødsauce med (lidt pasta), en hel kylling i ovnen med coleslaw (og ris til mand og børn), æggekage med purløg og tomat og ristet rugbrød samt grønt salat, tomatsuppe (og brød til mand og børn), hel lakseside i ovn med fennikel/løg/dild oven på med ovnkartofler i både og havtornsalat, chili con carne (med ris til mand og børn) drysset med forårsløg, rucola og avokado osv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wow, du er altså super flot med håret sat op til narrestreger i en høj hestehale. I like

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Tv program?! Jeg er gået glip af et eller andet her? Hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en morgen