En frygtelig oplevelse

Verdens BEDSTE pasta!!!

image

Jeg ELSKER italiensk mad. Det er uden tvivl min største last. Igår var jeg i Lyngby centeret for at købe julegaver og ser så at det er en lille italiensk restaurant med åben køkken, der hedder Parma & Pasta. Det er en slags bar, hvor man kan sidde hele vejen rundt og se dem lave den helt friske pasta. Ærligt så havde jeg ikke de store forventninger, da den jo ligger i et center, men ud over den helt fantastiske stemning og kokke der taler italiensk, så er det uden tvivl den bedste pasta, jeg har fået i mit liv!!!!! Omg!!!! Jeg var nærmest ved at skvatte ned af stolen af begejstring! Jeg spiste deres tortellini  som smeltede i min mund! Det smagte mere af Italien end den mad vi fik i Rom! Jeg KAN ikke få armene ned over det sted. I MÅ og SKAL give jer selv den oplevelse, næste gang i rammer Lyngby!! Kokkene dansede rutineret rundt, pastaen blev vendt i luften, vidunderlige dufte fyldte næseborrend, pastamaskinen kørte imens italienske fraser blev kastet rundt i luften. Det var fantastisk!!!!

Jeg håber de åbner en rigtig restaurant også, så man kan nyde en lang romantisk aften med den gode mad ! Arthur mæskede sig i most banan i sin autostol som stod sikkert på bar stolen og han fulgte fornøjet med i alt, hvad der foregik i det åbne køkken. Jeg glæder mig allerede til næste gang og kunne sagtens finde på at tage alene ind og spise med Arthur. Jeg er HOOKED!

image image image image

Efter julegave indkøb holdt vi lige et lille bitte pitstop ved de søde små boder udenfor og dem kan man altså ikke gå forbi uden at spise pandekager med nutella!!!

image image image image

5 kommentarer

 • Camilla c

  Hvor er din bluse fra. Mega fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hørt! Er også helt solgt, deres pasta med svampe er ligeledes guddommelig! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Pandekage cafeen inde i centret er også vildt lækker. Pandekage med banan, chokolade og kokus, mums. Godt det først feder imorgen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Ja, det er verdens bedste pasta – og de har også en biks i City 2 :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Arghhhhh hvor jeg nu ærger mig over at jeg ikke gad spise der i går da jeg var i centret

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En frygtelig oplevelse