Så var vi dem der var smuttet

Produkter til mit hår

imageJeg er TOP dårlig til at få lavet hår og makeup guides til jer, men jeg ville så gerne. Det er bare enormt tidskrævende og tid er ikke noget jeg har nok af i forvejen. Men når Arthur starter i vugger, bliver jeg mere fokuseret på arbejde og bloggen igen?

Mange spørger ind til hvilke produkter jeg bruger til mit hår. Jeg SVÆRGER til mærket Milkshake og jeg bruger både deres shampoo, balsam, kur, leave-in treatment og olie HVER gang jeg vasker det. De dufter fantastiske og mit elsker det. Man kan vidst få det på nettet, men jeg anbefaler klart at man køber det hos sin frisør, så de kan vejlede en i forhold til hvad type hår man har og hvad der virker bedst. Både salon Lækker og Lyborg på Amager forhandler dem. ????image image image
image

1 kommentar

  • Lækkert – ser det i hvert tilfælde ud til:-) Jeg køber på nettet, hvis man kan det, for jeg bor bare for langt fra de saloner, du anbefaler og jeg kender ingen her i det midtjyske, som forhandler det:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så var vi dem der var smuttet