Om at tage det tilbage

Vores nytårs aften i Mønsted

IMG_5458

IMG_5457

Vi tog en tur til jylland hen over nytår. Det er bare ikke den vilde fest man kan deltage i, når man har så mange små børn. Så vi havde først besluttet bare at slappe af derhjemme med god mad med ungerne, men så blev jeg enig med ungernes gudmor i at vi da skulle komme over til dem. Jeg er gudmor til hendes lille datter som aldersmæssigt ligger lige imellem Albert og Alma, så de kunne rigtig lege med hinanden (altså når de ikke var ved at slå hinanden ihjel)

Turen derover gik gnidningsfrit og vi kom sent eftermidag og alle hoppede tidligt i seng og så tidligt op til nytårsdag. Dagen gik med gåtur til den lokale legeplads, hvor jeg så noget som jeg ikke har set længe, nemlig en offentlig legeplads, der ikke var helt smadret og det mest utrolige var at der var en stor kiste fuld af legetøj, spande og skovle osv. som åbenbart lå der i fred. I kbh var det blevet stjålet eller ødelagt. Selvom jeg meget nødig vil helt til Mønsted at bo, så synes jeg alligevel at der er nogen smukt over, hvor trygt der var. Om aftenen løb alle byens børn mellem 7-14 bare rundt og lavede harmløse løjer og alle var fælles om at holde øje og passe på. Den var ikke gået i kbh. Jeg ville aldrig lade min 10 årige rende rundt i kbh efter mørkets frembrud.

Efter madpakken var indtaget gik turen forbi Brugsen, hvor alle kendte hinanden, hvor vi fik købt de sidste ting til aftenens “fest” og efter en 2 timer ude i den friske luft, en omgang pasta-bolognese derhjemme til frokost, så var alle de små klar til en lur. Så fik de voksne lige et break, hvor vi drak vin, hyggede og gjorde os klar. Heidi laver den ONDESTE tunmousse! Den bedste jeg har smagt. Jeg tog både 1,2 og 3 gang hehe og hendes mand lavede bearnaise sauce HELT fra bunden og kød, der smagte vidunderlig. Hold da op hvor var det lækkert! Og sikke en dejlig aften. Vi holdt helt til 02.30 før jeg faldt om ved siden af Arthur. Han sov så kun lige 2 timer mere, før han vågnede og havde tisset igennem bleen. Det betød en skiftning og så vågnede han selvfølgelig helt op i over en time, før jeg fik ham til at sove igen, hvor han tog en 40 min før han stod op….jeg var fuldstændig smadret søndag OG mandag! Hold da magle hvor bliver man straffet i lang tid, når man lige fester sådan en aften og man har en baby, men det var det hele værd:) Det er desværre ikke så ofte at jeg ser min veninde Heidi, da hun jo bor der hvor kragerne vender. Men vi har været venner i nok 16 år, så det føles aldrig som om at vi rigtig har været fra hinanden, når vi så ses.

IMG_5582 IMG_5571 IMG_5573 IMG_5572 IMG_5574 IMG_5575 IMG_5576

IMG_5584IMG_5579

IMG_5583

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage det tilbage