Stor dag idag

Har min kæreste et barn med en anden!!?

IMG_6975

Man kan fanmer knap få lov at få 24 timer inden at dramaen vælter ind hjemme hos os! Jeg sad forleden morgen og besvarede mails, da jeg kom til en meget besynderlig mail! En kvinde påstod at hendes veninde havde været sammen med M, da han og jeg var fra hinanden og at hun nu havde født M’s barn og at det synes hun bare lige jeg skulle vide. Jeg måtte liiiige læse den et par gange, før jeg fattede indholdet.

Jeg blev selvfølgelig ret chokeret og ringede med det samme til en ligeså forvirret M. Han fortalte at det forstod han ikke og at det var helt umuligt. Vi var begge meget nervøse og jeg skrev tilbage til hende at det var en meget alvorlig sag og at hun jo måtte bede kvinden om at kontakte M, hvis det passede.

Ventetiden på svaret fra kvinden var meget anstrengende. Jeg tænkte så det bragede og nåede både at blive vred og ked af det. Hvis nu M havde et barn derude, så følte jeg faktisk også lidt at det var mit barn. Tanken om at der var en lille baby, der lignede vores børn med M’s gener gjorde mig helt ulykkelig, for han skulle i så fald da være hos os og ikke en eller anden random kvinde. Ja jeg ved godt at denne kvinde ville være den rigtige mor, men jeg følte på en måde at hun havde taget noget, der var mit. Giver det mening? Hvad så nu? skulle vi så have et ekstra barn hver anden weekend? Hele vores liv ville ændre sig….og hvordan ville det så blive? det var en sindsyg situation at stå i.

Kvinden svarede næste dag at hendes veninde ikke ville i kontakt med M eller have noget med ham at gøre, men at jeg bare skulle vide hvor klam han var og så begyndte kvinden at skrive virkelig stygge ting om min kæreste. Det begyndte at lugte lidt af chikane. M fortalte om specielt én kvinde han havde datet kort som var rasende over at han ikke ville noget seriøst og opførte sig kugleskørt. Og at der absolut ingen chance var for at han kunne have gjort nogen gravid. Da skrev jeg en alvorlig mail tilbage til kvinden og konsekvenserne der ville følge, hvis hun fortalte den slags løgn historier. Og SÅ hørte vi pludselig ikke mere fra hende.

M sagde hele tiden at jeg bare skulle ignorere det, da det var for langt ude, men jeg kunne bare ikke lade som ingenting, når der var tale om et barn. Om jeg fatter hvor mange sindsyge hjernedøde mennesker, der er spredt ud i det ganske land. Tænk at man gider at spilde sin egen tid og få så kort en tilfredsstillelse ved at skrive den slags til andre. Tror folk virkelig at der skal så lidt til, før M og jeg går fra hinanden. Vi har været igennem helvede og tilbage mere end en gang! Og bitte små bitre tøsebørn der gemmer sig bag skærmen kommer ikke engang i nærheden af at lave en flænge i det vi har sammen:) Og dertil et passende billede fra i formiddags, hvor vi var ude og træne sammen 😉 Dont fuck with guns that big!! hehe 😉

17 kommentarer

 • Nanski

  Hold kæft hvor er misundelse en grim ting… Det må jo være det, der ligger til grund tænker jeg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Godt at du satte hende på plads, men hvad er det for nogen konsekvenserne, der ville følge? Det er da ikke ulovligt at lyve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • luise

  Godt i ved bedre og ikke tager jer af det <3 og wow nogle flotte arme du har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker det faktum, at du lynhurtigt tog ejerskab over det barn, der ikke var dit, men muligvis søsken til dine børn. Så er man mor med stort M. ❤
  P.s.
  Det er altså også pisse ufedt, at du har et fedt liv, hvis kællingen her ikke har

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zette

  Hvor er folk dog nederen, føler med jer og de kan sagens være bitre og fulde af lort men chancen for det er sandt er der desværre også…..

  Føler som sagt med jer og i må have det slemt eftersom i er kendte…
  Min kæreste og jeg er ikke kendte, men oplever desværre tit unge piger synes det er sjovt at lægge op til min kæreste og lige skal se om han kan scores. Det er ligesom om at nogen af dem synes det kunne være sjovt at splitte en familie ad…
  Han er fitness atlet og du vil blive overrasket over hvor latterlige de små trunter er og ikke mindst villige.

  Man bliver sgu så harm og tænker bare “det er MIN mand så fuck dog af og find jeres egen”!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorthe

  Åh shit !!!vanvittige kvindemenneske….stakkels dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft, hvor er du sej og overskudsagtig:-)! Du gjorde det HELT rigtige, men hvor må det være trættende for dig/jer, hele tiden at skulle bøvle med misundelige mennesker….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husmor

  Ikke fordi jeg tror på det… MEN har en mand sex kan han lave børn uanset kondom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  FUCK hende….du er god som du er, og pisse lækker og dejlig. Du klarer det flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Flotte følelser at sætte ord på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Undskyld, men det her bli’r jeg nødt til at kommentere.
  Hvordan kan så stort et hjerte være i så lille en kvindekrop.
  Sikke en stærk kærlighed i har.
  Kæmpeknus til dig og din smukke familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifi

  Typisk nogen folk altså. De har ondt et hvis sted hvor solen aldrig skinner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Går der en uge hos jer, hvor der ikke er drama?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CHM

  Hej Sara Louise.

  Sikke en ubehagelig oplevelse. Jeg tror helt sikkert jeg ville komme de samme følelser igennem hvis det var mig der stod i den situation som du stod i. Jeg har selv 3 børn i samme alder som jeres børn, og det ville virkelig være et chok og en omstilling for os at vænne os til et “nyt” barn som kun var min mands barn og som jeg eller begge var uvidne omkring .

  Hvis der blev kastet sådan nogle oplysninger ud til mig eller min mand, ville jeg virkelig undersøge det til bunds – bare så alle kunne være rolig i sindet. At hverken min mand eller jeg selv skal have i baghovedet om der er noget om sagen, og det muligvis kommer op igen om et år eller når barnet er stort. For alles skyld, samt barnets. (Selvom jeg ville have rigtig svært ved at acceptere den situation er der ingen børn der vælger at blive født, eller deres forældre) nu ved jeg selvfølgelig intet om situationen men tænker at hvis man har haft sex er der jo en reelt en risiko/chance.

  Er det bullshit hun fyrer af, så burde hun skamme sig, og så er det i mine øjne total ynkeligt og pinligt at forsøge at skabe rod i en anden mands familie, over hendes egne sårede/jaloux følelser.

  Jeg kan godt forstå det må have været en hektisk dag følelses mæssigt, for både M OG dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Folk er meget meget mærkelige derude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Trist at nogle kan finde på at skrive sådan noget. Puha kan godt forstå du lige fik sved på panden

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor dag idag