Idioten er jo nøgen!!!!

Arthur med til modeshow

img_7464

Det er jo næppe gået nogle københavner næser forbi at det er modeuge i denne uge. Jeg gik før børn gladeligt til så mange shows, mine fødder kunne bære mig, men de sidste par år har der ikke været meget af den slags skæg og ballade pga. graviditeter og babyer. Jeg nåede dog forbi et enkelt igår med Gunnvør midt i sygdom og tv-making, hvor vi så Petit by Sofie Schnoor (nej jeg er ikke sponsoreret af dem, jeg er bare vild med det hehe). Så kunne vi nemlig have børn med. Arthur havde kæmpe store øjne og var helt opslugt. Det var så fint et show, med god musik, dans og mega lækre unger og tøj.

IIhh hvor er de altså søde de børn, der går show. Man har bare lyst til at kramme dem, sådan som de kommer gående der, nogle usikre og nogle fuld af attitude. Jeg ELSKER bare børn!!! Vi skulle egentlig have været på cafe efter, men Arthur virkede træt af alle de nye indtryk, så vi tog hjem istedet, så kunne Arthur sove og jeg kunne hygge mig med den lækre goodiebag hehe

img_7558 img_7559 img_7465 img_7466 img_7467

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idioten er jo nøgen!!!!