Sådan her ser man ud når...

Det var den værste!!

img_8002

Det gik bare SÅ godt med Arthur i vuggeren igår. Jeg nåede at læse 2 blade og koble af og få arbejdet lidt, før jeg blev ringet tilbage. Da jeg stiger ud af bilen ved børnehaven, møder jeg så Albert og hele hans stue som havde været ude og kælke og så lavede jeg om i planerne og tog begge drenge med hjem. Så Albert havde kun været i bh i 2,5 time og så tog vi i ikea. Der stod dørmåtte, tæppe til Alma og nye puder på indkøbslisten. Frokosten blev en fræk fransk hotdog og så gik eftermiddagen ellers med det.

Alt var fryd og gammen indtil i nat! Arthur har været fuldstændig SINDSYG og bare været vågen og kartet rundt. Kl.06 kom jeg helt smadret med ham ind til M, så jeg kunne nå at få et par timer. Jeg tænker det må være en reaktion på indkøringen???😳😳 Det var den værste nat siden han blev født!

img_8003 img_8004 img_8006

7 kommentarer

 • Rikke

  Det har nok været en for hård dag både med vugger og IKEA, lille manse, det er så hårdt for de små. Vi er jo de eneste pattedyr som lige pludselig bare afleverer vores børnfrivilligt, uanset hvordan man vender og drejer det, er det jo ikke naturligt, så selvf. er det hårdt for baby. Ikke sagt at mine unger ikke har gået i inst., for det har de.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Min søn, som også er for tidligt født, er særlig sensitiv .. dagplejen lavede en sensorisk profil på ham fordi han reagerede helt voldsomt hver nat når de fx havde gæstebarn eller lign ..
  vi kunne ikke engang tage ud og handle efter han blev hentet i dagplejen (5 timer) .. Måske Arthur også er særlig sensitiv grundet den for tidlige fødsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tænker, at det må var i overkanten for Arthur at både være i vuggestue og så også ud og i IKEA. Der sker så meget oppe i hovedet på dem når de skal vænne sig til noget nyt, at alt andet er på sådan en dag er overstimulering? Han kan sikkert sagtens hygge sig og være glad og så kommer straffen om natten?
  Håber i får en god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Gentag efter mig. “Det er en fase”
  Det hjælper helt vildt på gejsten herhjemme. At messe stille for sig selv at det blot er en fase.
  Lyder rocker hårdt! Fik kun 2 timers søvn i nat da lillepigen også holdt fest. Måske de to sku slå sig sammen. 🙉 god weekend til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan her ser man ud når...