Ferie og hvorhen

Weekend projekt

img_8029

Far kom hjem i fredags med en fod og kreativ ide. Han havde nemlig købt sådan nogle bokse, så vi kunne lave en afstøbning af ungernes fødder. Så lørdag støbede vi løs og idag var de klar til at blive malet. Det er både sjovt og hyggeligt og så skaber man noget, der er sjovt at kigge på i fremtiden.

Jeg har ikke fået blogget så meget, da Arthur sover vildt dårligt for tiden og samtidig bruger jeg meget tid på at køre ham ind i vugger. Jeg er træt med træt på. Jeg har møde med sko designeren i morgen OG jeg skal lave tv OG nå at have Arthur ned og besøge vuggestuen 😳 Glæder mig godt nok til at der kommer noget ro på! Jeg orker nærmest ikke at stå op om morgenen længere. Jeg vil have ferie!!!!

img_8027 img_8028

img_8026

Tid til at bygge en snemand fik vi også👏🏻👏🏻❤

img_7976 img_8030

1 kommentar

  • Maj

    Min søn, der er på samme alder som Arthur, sover også vanvittigt uroligt for tiden. Og tænderne er ikke længere årsag til det. Må være alderen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie og hvorhen