Mig & botox

Sådan fester vi

img_8641

Vi havde en ret festlig lørdag igår. Min veninde Jackie og hendes mand Niels kom forbi med deres unger og så var der ellers gang i den. De har nemlig også 3 børn under 6 år! Jeg lavede den nemme pasta kødsauce som alle kan lide og så tændte vi for en Disney film og lod ungerne rå-hygge foran flimmeren. Arthur blev netop lagt til lur, da vi skulke spise, så vi voksne kunne på næsten magisk vis, spise vores mad OG tale sammen uden forstyrrelser.

Efter maden rev ungerne vores hjem midt over og vi voksne sad bare og drak vin og hyggede. Efter et par timer gik vi en tur for at få lidt luft til hjernen og så endte vi selvfølgelig hos Bucherne og så endte det mere eller mindre i fest (så fest som det nu kan blive med 8 børn)

Buchernes børn er 11 og 13 og de tog alle de små med på værelserne, hvor de legede lystigt. Vi så dem faktisk kun, når de ville have noget at drikke eller lige trængte til at sidde hos os. Det var bare så hyggeligt og kl. 18 blev der danset løs i køkkenet. Både voksne og børn var i dansehumør og jeg har ikke haft det så skægt længe.

Kl. 19 vendte vi hjem af til os og efter en omgang pizza og 6 møgtrætte børn, kørte Jackie og familien retur!!! DET er sådan vi forældre fester. Helst i dagtimerne, så vi kan få en nats søvn og være klar kl. 06 næste dag😂

img_8637 img_8638 img_8639 img_8640 img_8642img_8643 img_8644 img_8645 img_8646

img_8651

img_8647 img_8648 img_8649 img_8650

 

5 kommentarer

 • Haha, jeg sad og tænkte gevaldigt på, at det var vildt, I orkede festivitas (dermed sent i seng) med tre små børn og nattebøvlet med Arthur. Og så kom forklaringen jo! Fed måde at feste på og dejlig børnevenlig. 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enit

  Ha ha,Det var også lige det jeg tænkte på. Kan klart anbefale en parmasankværn fra Rig-tig by Stelton.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hold op en hyggelig lørdags fest i har haft . Dejligt med sådan nogen venner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Det er nemlig lige præcis sådan vi også gør. Du/i skal vist ønske jer et parmesan rivejern. Det der skær sgu lidt i øjnene 😉😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig & botox