Man gør vel altid sit bedste

Søndags (s)nydning & mit hår

img_8706

Nogle har måske opdaget at jeg har fået taget mine extensions ud. Min bund var vokset ret meget ud og for at farve bunden, så er det nemmeste at tage extensions ud. Jeg har haft det lange hår hen over vinteren og da vi om lidt rejser til de varme lande, så vil jeg gerne bare “nøjes” med mit eget hår, da det kunstige kræver en del vedligeholdelse. Jeg har aldrig fået farvet hår hos Salon Lækker før, men jeg er meget glad for resultatet. De farvede min bund i en lysere brun og så fik jeg striber, så det ser naturligt ud og ikke bare er en helfarve. Det tror jeg at jeg bliver glad for i længden.

Det går ret så godt med min træning, men der skal også være plads til at guffe en gang imellem. Igår kørte vi i ToysRus for at finde fastelavnskostumer til ungerne og så måtte vi jo lige spise en sunday is på Mac D. Da vi kom hjem orkede vi ikke at lave mad, så vi bestilte de frækkeste burgere og bearnaise sauce fra Bistro Bellevue og ungerne ville bare have deres favorit med, nemlig pasta og pølser (det kunne jeg dog godt lige magte at lave)og så blev der ellers frådet igennem. Legetøjsbutik og pasta med pølser, så bliver det ikke en bedre søndag for de små hehe Vi bruger hurtigt 1,5 time før vi er færdige i den kæmpe butik.

98103a0d-5dc6-49c4-aa22-c00de7f70d54

img_8721

Far får ballon-tæsk

img_8722 img_8723

5 kommentarer

 • Simone Lassen

  Hvor plejer du at få lavet dine ekstensions? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Det klæder dig at have taget extensionsne ud. Er mest til det mørke hår til dig, men skal det være lyst, er det altså pænest uden extensions. Og det er vel egentlig et meget godt kompliment:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wow , hvor er dit hår blevet lækkert og langt 😳
  Du ser sku godt ud “tøs” 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er så meget flottere til dig uden extensions <3 Du ser simpelthen så godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er dit eget hår blevet lamgt igen. Ser så flot ud, synes dit eget er tykt og lækkert så du behøver ik extensions

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man gør vel altid sit bedste