Søndags (s)nydning & mit hår

En fjerde baby?

img_8759

Jeg har altis været dybt fascineret af, hvor dygtig kvindekroppen er og hvad den formår. Selvom min krop aldrig har været særlig god til at holde på babyerne til termin og det altid har været dramatiske og farlige fødsler, så har den stadig lavet 3 andre mennesker med egen vilje og personlighed og det er bare helt fantastisk. Tænk at ens mave kan udvide sig sådan der og så lige gro et andet menneske på 9 måneder og så svinde ind igen.

Selvom jeg elsker at have fået 3 børn, så skal jeg/vi dog ikke have flere børn. Jeg synes at 3 børn for os er helt perfekt. Dog ved jeg ikke, hvordan jeg ville reagere, hvis jeg blev gravid ved et uheld…. når man først ved, hvor dejligt det er, det der kommer ud (på trods af at det er hårdt) så er abort en meget svær beslutning. Ville i få et 4 barn, hvis i var der, hvor jeg er i livet og med alle de risici jeg ville tage og med min historik??

Jeg har lavet et billede, der viser mig 8 måneder gravid og et fra nu 8 måneder efter at jeg har født:)

21 kommentarer

 • Anja

  Flot gravid !! Må jeg spørger hvad du har gjort for at være så flot og snorre lige efter 8 måneder? Jeg fik kejsersnit for 6 måneder siden og kan ikke komme af med de 2 sidste kg og min mave omg. Jeg tog kun 10 kg på så lidt surt at formen ikke er tibage – mit barn nr. 2
  Tak 🙂 og cool blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cilie Simonsen

  Jeg fik 3 fantastiske børn og var sikker på, at jeg ikke skulle have flere. Så blev jeg en dag skilt og lynet slog ned i mig i form af en meget dejlig, yngre mand uden børn. Så blev det alligevel til en 4’er og hun har simpelthen smeltet alle vores hjerter og familier sammen og jeg kunne ikke forestille mig et liv, hvor hun ikke var kommet Tim også ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Av av av… Jeg er også beriget med 3 skønne og vilde drenge. Vi elsker dem ufatteligt højt! Jeg har netop fundet ud af, at jeg er gravid med en fjerde – men har valgt abort. Jeg troede ALDRIG, at jeg kunne gøre det.. Men har set realiteterne i øjnene med en mand, der arbejde mindst lige så meget som din og en skrantende krop. Så et kærligt råd: Pas godt på fremover !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jacquet

  Vi holder ved de 3 og jeg blev helt besluttet på dette da vores den mellemste blev ramt af godartet kræft i hjernen 2014. ( før legede jeg med tanken om nr 4 og håbede på at ” uheldet” skete at jeg igen blev gravid,
  Men da vi stod på riget og vores søn skulle på operations bordet ( de kunne ikke garantere ) at de kunne fjerne tumoren.
  Sagde jeg til min mand
  Vi skal ikke have flere uanset hvad
  Vi skal have vores søn igen og passe på det vi har.
  Stod jeg i din situation så gjorde jeg det nok for det er fedt at blive gravid og se sine børn vokse op osv.
  Nu er jeg 38 med 3 børn til næste år skal dem største konfirmeres.
  Vildt!
  Og jeg sad og så en video fra hans 1 års fødselsdag ( jeg tudede ) puha tiden går.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg syntes det er er fornuftigt valgt ai har foretaget Jer. Så godt med beskyttelse – så nr. 4 ikke kommer. For hvis det blev aktuelt, ville jeg ikke anbefale abort. Jeg tror ikke du ville kunne leve med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg var i din situation ville jeg helt sikker ikke få flere børn I har 3 fantastiske unger de har grundet deres alder max brug for jeres tid og opmærksomhed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok en klog beslutning I har taget, at stoppe her, for din krop skal gerne kunne omslutte dig resten af livet og hvorfor udsætte dig selv for yderligere risici:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  http://www.bonbonnow.dk – leverer slik til døren i København 😉😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Med netop tanke på dine svære graviditeter – Her også med tanke på sidst ankomne drengs liv på spild – Så ville jeg, i dit tilfælde, forebygge at 3 børn mister deres mor eller søster/bror ved endnu en tur…
  Jeg selv er steriliseret, det var nemt at gennemføre, da jeg indså at jeg netop ikke ville havne i den situation at skulle gennem en abort…
  Såååå måske det ville være en idé at sikre dig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg tænker rent fysisk på din livmoder. 3 graviditeter og kejsersnit i hvert fald 2 af gangene (kan ikke huske hvordan det var med Arthur) over en meget kort periode… så tænker jeg man måske har opbrugt sin kvote af livmoder-held 😉 Kedelige mig ville stoppe mens legen er god og familien & kroppen fungerer.
  Jeg kender en del familer med fire børn og jeg synes sgu helt ærligt det er lidt cirkus agtigt og de skal hele tiden vælge hvilken klasse-morgenmad, Lucia-optog osv. de vil deltage i. Og hånden på hjertet er der nogle storesøskende der betaler prisen for den 4. søsken. Nu bliver jeg sikkert overfaldet og tusind folk lever i harmoni med 8 børn. Jeg synes bare de bliver underprioriteret og skal passe sig selv alt for tidligt. Jeg kender flere det er blevet overrasket over hvor meget mere arbejde der var i 4 børn end 3.
  Hvis det er for at Arthur skal have en makker, så inviter en ven med! Han kan lige så godt blive totalt ukompatibel med næste barn. I har været meget heldige med de to store på det punkt.
  Min pige er ofte med som 4. hjul i 3. Børns familie. Det fungerer vildt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg har lige fået en abort, selvom jeg har de dejligste børn i forvejen. Jeg gider vel bare ikke have flere 🙁 Det var svært, især fordi jeg faktisk troede jeg ville have en mere. Men nu har jeg det fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Du gider ikke have flere børn og så fik du en abort ??
   Tænk på der par som kæmper i flere år for at få et barn.. Et barn er en velsignelse og ikke en ting man vælger fra fordi man ikke gider at have det !!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   At hun får eller ikke får et barn gør jo ikke at de som har svært ved at få børn, får færre børn.. Der er ikke nogen babypulje, som hun har været den heldige vinder af, og som andre så har mistet deres lod i. Jeg er ikke imod abort, men jeg er heller ikke for at man får én mange gange (for man bør ikke anvende abort som prævention), men vi er jo netop så heldige kvinder i Danmark, at vi IKKE bliver shamet fordi vi benytter os af retten til at bestemme over vores egen krop. Men ja – et barn er en velsignelse for de som ønsker det. Hvis du ikke ønsker et barn, er det ikke en velsignelse, men kan til gengæld blive en ”byrde” for en mor og far som ikke er klar til (endnu) en, hvilket vel forhelvede ikke gavner barnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Det er sandt, men så synes jeg faktisk hvis man er så uansvarlig/”uheldig” agt blive gravid uden at ønske det, så må man tage konsekvensen og så kan man jo bortadoptere det til nogen der ikke kan få børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alberte

   Hmm, men så alligevel – hvad hvis man har passet på, og der er gået hul i kondomet, eller der er problemer med pillerne? Så er det bare bad luck, synes du? 🙂 det er jo ikke nødvendigvis ligetil eller nemt at bortadoptere, bare fordi man ikke selv ønsker barnet. Og psykisk kan det også skabe problemer at bære på et barn i 9 måneder som du er ”tvunget” til at bortadoptere. At man ikke ønsker et barn, gør ikke en kynisk, så jeg synes det er meget sort/hvidt at dele det op sådan. Ligesom sætningen ”hvis du er gammel nok til at have sex, er du også gammel nok til at tage konsekvensen”.. jeg startede med at have sex som 17-årig, med min daværende kæreste gennem 4 år. Idag er jeg 22, og jeg er ikke klar til at få et barn lige nu. Men jeg synes ikke at jeg behøver vente til jeg er 27-30 år med at have sex af den grund. Jeg beskytter mig så godt jeg kan, men hvis jeg blev gravid ville jeg få en abort, selvom det ville være svært for mig. For igen – jeg har ikke tænkt mig at få 5 aborter, men jeg har heller ikke lyst til selv at deprimeret, eller at sætte et barn i verden, som jeg ikke føler jeg kan tage vare for eller som skal gives væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L

   Nej selvfølgelig er det ikke lige til og jeg er heller ikke 100% imod abort, men det skal være ekstreme tilfælde synes jeg. Så altså hvis man ikke kan bortadoptere så synes jeg man skal få barnet. Bliver måske hårdt, men bliver det værd i sidste ende.
   Når jeg tænker på hvor mange der får abort hver dag, så tror jeg det er meget få, der var så uheldige at de er en del af de 3% på diverse præventioner, hvor det smutter. Ergo, hvis folk er så ufornuftige og sløsede må de have konsekvensen. Også selvom det bliver hårdt! Deg er i mine øjne at tage et liv😞

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  hmmm.. godt spørgsmål.. hvis en læge eller flere læger/fagpersoner, sagde at både mit barn og jeg ville risikere at dø, ville jeg ikke beholde et 4. barn.. Så vil jeg hellere være der for mine 3 nuværende.. Nu tænker jeg mere på din situation.. altså det at det kan være livsfarligt for dig og det ufødte barn, som jeg forstår det, hvis du bliver gravid med et 4 barn.. Nej jeg vil være ærlig og sige, at jeg ikke ville beholde det, hvis der var en virkelig stor risiko for at det ufødte barn og jeg selv ville dø af komplikationer.. Jeg er mest imod abort, og hvis problemerne var økonomi, manglende plads, vil det ikke kunne opvejes som rimelige grunde til en abort.. Men man skal jo også tænke på sine nuværende børn.. vil man tage den risiko, at de kan miste deres mor under en graviditet/fødsel, hvor der er stor risiko for alvorlige komplikationer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Vores den sidste var ikke planlagt men ingen af os har på noget tidspunkt været i tvil om vi skulle have barnet. Det var en hård graviditet med bækkenløsning og jeg gik 15 dage over tiden før jeg blev sat i gang. Nu er jegkrlftsyg og kan ikke få flere børn. En fjerde ville have været dejligt men jeg er betiget med 3 skønne børn og er glad for jeg ikke har helt små babyer nu hvor jeg er syg.
  Hvis jeg var dig så ville jeg nyde de 3 du har og ikke udsætte din krop for endnu et barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg tror heller ikke jeg kunne få en abort, selvom man måske ikke helt kan kalde det et barn, men alt i mig ville blive revet over,…så skulle det ske, ville det barn være velkommen…men jeg har så bare den alder, hvor jeg synes jeg er blevet for gammel til det, jeg er 46 år, og har faktisk i 7-8 år ønsket mig en til, men både min alder og min sygdom har sagt, at det ikke er en god ide….men hold da op, hvor ville jeg gerne havde haft en nr 3 ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Jeg kunne ikke få en abort. Det kunne keg simpelthen ikke! Nemlig fordi jeg ved hvad der kommer ud af det. Man vil sikkert altid tænke på det barn man kunne have fået, men tror ikke man ville gå og tænke “gid vi ikke havde fået dette barn.”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags (s)nydning & mit hår