Det bedste til min baby

Baby date & torsdags hygge

img_8965 img_8975

Arthur blev hjemme fra vuggeren idag, så vi kunne hygge hele dagen. Jeg arbejdede ekstra igår, så det kunne lade sig gøre. Det kunne godt gå hen og ske ofte. Vi havde en rolig lang morgen og til frokost kørte vi ud og mødtes med min veninde Alice som også har 3 meget små børn. Hendes nyeste er 7 måneder, så hende og Arthur flirtede hen over Meyers pizza-skorper imens vi fik sludret igennem.

Bageffer shoppede vi lidt og så var den dag gået. Mega hyggeligt. Arthur sov kun 40 min formiddag og 20 min eftermiddag. Så han får lige en sen eftermiddagslur også😊

img_8978 img_8979 img_8980

 

1 kommentar

  • mia

    nu er det ikke for at være klog eller skal bestemme. men på nogen af dine snapchat videoer, hvor arthur sidder i klap/barnevognen, så ser han lidt klemt ud, som om der ikke rigtig er plads nok til ham. bare en venlig kommentar 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det bedste til min baby