Baby date & torsdags hygge

Se hvad vi har shoppet😝

img_7816

Jeg er SÅ klar til ferie!!!! Og nu er ungerne og far også klar. Arthur og jeg flænsede lige Lyngby centeret idag🙈 Kender i det…. skulle baaaare lige have et par bodyer til Arthur og endte med at købe både shorts, t-shirts, cardigans, tynde strik til alle drengene (primært tøj til ferien) og jeg fik også lige opdateret mit eget sommerskab med nogle fine sommer-agtige kjoler og toppe og dagens køb er uden tvivl mine sandaler med sten til kun 189 kr!!! Det er dælme billig. De er i gummi og geniale til strand og pool-livet og samtidig feminine👌🏼

img_8993 img_8994 img_8995 img_8996 img_8997

 

4 kommentarer

 • Natasja

  Hej Sarah.
  Jeg er simpelthen nød til at spørge dig, om hvor du har købt den korte pelsjakke du har på, i forsidefruerne? Det er ikke vesten men jakken i beige. Jeg er hel vild med den og håber du vil svare mig. De bedste hilsner Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Lækre ting!
  Hvor er den langærmet bluse fra? Den med Start Wars-citat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Ahh lyder lækkert med ferie! ☺
  PS den ene sandal mangler nogle sten, så du må tilbage til veninden og få lidt rabat eller et par nye! Hæhæ god tur og fantastisk blog! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Tror bare det er lyset for den mangler ikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby date & torsdags hygge