Arthur på medicin

Kan man have det for godt

img_9082

Der er en verden til forskel på mit overskud efter at Arthur er startet i vuggestue. Jeg føler mig som en meget bedre mor for alle tre. Arthur holdt jeg hjemme torsdag og fredag hentede jeg Alma tidligt. Fredag var en skøn dag med arbejde og træning frem til middag og så mødtes jeg med min nabo Helle til en lækker frokost og så hentede jeg Alma og Arthur kl.14. Albert var også blevet hentet tidligt af hans venindes mor fra børnehaven. Hans legedate sluttede først kl.17.

Arthur hyggede med far imens Alma og jeg tjekkede ind på Emmerys til kakao og kage og derefter var vi ude og købe en knaldrød læbestift til hende, for røde læber må man have, når man skal klædes ud som rødhætte til fastelavn.

Hele ugen har jeg kunne hente dem tidligt og at jeg pludselig helt frit kan holde dem hjemme og have kvali-dage midt på ugen, giver mig en umådelig tilfredsstillelse. Jeg har virkelig nydt at have fået lidt tid til mig selv og jeg tænker at jeg vil holde Arthur hjemme mindst 1 gang om ugen, så han kun er i vugger 4 dage om ugen og jeg synes det er så fint at han bliver lagt lige når jeg aflevere og så er han vågen i 3 timer og sover igen og så henter jeg ham, så snart han vågner. Flere af jer har haft stærke holdninger til at han er startet som 8 måneder. Men han bliver i princippet kun passet i 3 timer i vågen tilstand og sover resten af tiden. Hvis han ikke havde det godt, så gjorde jeg det ikke. Jeg har både mere tid til de andre børn, kan passe mit arbejde og passe bedre på mig selv.

Der er ulemper og fordele ved at være selvstændig, men fordelene overskygger LANGT ulemperne og til syvende og sidst, så har vi som familie og helhed muligheder som vi ikke ville have haft, hvis jeg eks. havde haft et normalt job, hvor man har eks 12 måneders barsel. Jeg giver mine børn al min kærlighed og kvalitetstid. Jeg henter tidligt og tager ofte fri for at være sammen med dem og alt i alt, så synes JEG at jeg gør mit bedste, med det vi nu har. Og jeg er ovenud lykkelig for at kunne være den mor, jeg er. Nogle gange kan jeg blive helt bange for at sige det højt af frygt for at mit liv ændrer sig.  img_9091

img_9086img_9085img_9083img_9087img_9088

6 kommentarer

 • Emma Jakobsen

  Jeg ved ikke om det er relevant til det her indlæg, men nu kom jeg lige i tanke om det! Vores datter på næsten 5 mdr er begyndt at sove røv-dårligt! Jeg opdagede en zoneterapeut der hedder Katrine Birk. Hun er GENIAL! På hendes hjemmeside viser hun forskellige punkter der bl.a hjælper de små til at finde ro og få en roligere nat. Solveig (vores datter) skal bare masseres ganske blidt bag øret i under et minut også er hun næsten i drømmeland! Jeg kan kun anbefale det. Fantastisk at følge med i jeres hverdag 😍 og dejligt du er så ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er sej sej sej!!!! Der findes intet rigtig eller forkert. At være mor er en så subjektiv ting, alle børn er forskellige, og kræver forskellige ting. Ingen anden end familien ved hvad der er bedst❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Riha

  Du er den sejeste hot mami, ikke lad de smålige kvinder få dig til at tro andet.. 😛 Elsker din ærlige blogs om alt fra familie, baby og al andet underholdende du nu kommer på, du er så motiverende😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Du har vist om nogen fortjent en masse godt, med alt det du har kæmpet med i dit liv❤
  Stort skulderklap i din retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Mine startede begge i dagpleje som 7 måneder så jeg synes så absolut det er i orden og begge mine var der højest 4 vågne timer. I starten var de der endda kun 2 vågne timer ad gangen. Man gør hvad der skal til når man er selvstændig og inders inde skal man jo også bare gøre det som er rigtigt for sig selv og sine egne børn.

  Ser sku ud til at du/I klarer det med 3 små børn som en ægte superhelt.

  Forresten det her refleks A har, gælder det også når han synker sit spyt? Tænker bare hvis det gør kan jeg da godt forstå han sover ad H til.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Syntes det er fint din lillemanden er startet som 8 mdr.
  Det gjordt jeg også med min datter – hun var sku træt af at kigge på mor og hungrede efter andre børn mere end mødregruppe og venners børn.
  Da sønnen kom til startede han også deromkring, han elskede at kunne blive sammen med storesøster og ikke skulle med mor hjem når vi afleverede. 😊

  Kan ikke se problemet sålænge man lytter til børnenes behov 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arthur på medicin